Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Chloe Avo Holm

Foredrag om misbrug og mønsterbrydning

Chloe Avo Holm

Tidligere misbruger, danser og forfatter.

Uforpligtende forespørgsel på Chloe Avo Holm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Chloe

Lecture icon

Foredrag

Chloe Avo Holm har i 12 år været narkoprostitueret på Halmtorvet. Da hun blot var 12 år, stod hun der første gang. Det var en ”karriere”, hun valgte i en slags trods og raseri mod sin mor, pædagoger, børnehotellet og ”systemet”. I virkeligheden søgte hun kærlighed og accept Som kun 24-årig havde hun været på 22 afvænningsforsøg. I kortere perioder var hun stoffri, men hun faldt altid i igen.

Men som 24-årig skete der noget, der hjalp Chloe til at komme ud af misbruget. Sammen med ”Reden” knækkede hun koden og blev clean. I dag – mere end 20 år senere – er Chloe stadig clean, selvforsørgende og lever af at undervise i pilates og dans og som personlig træner.

Chloe Avo Holm har trods sin ordblindhed taget flere uddannelser indenfor dans samt pilates i London og New York. Herudover er hun også uddannet psykoterapeut.

Se foredrag med Chloe Avo Holm
Chloe Avo Holm foredrag

Misbrug og mønsterbrydning

Dette foredrag baserer sig på Chloe Avo Holms egen historie. Om hvordan hun kom ud i sit misbrug, om hvordan hun gik i behandling for stofmisbrug som 16. En behandling, der var helt unødvendig ifølge teenageren selv, men som hun ville vende tilbage til utallige gange, før det lykkes hende at vriste sig fri.

Vi kommer med tilbage til Chloes barndom, der udspiller sig i en stor herskabslejlighed i Københavns midtby med mor og mors nye mand. Senere flytter familien til Østerbro, hvor Chloes mor nu er alene om opdragelsen af datteren. Det går galt. Som 9-årig søger Chloe trøst i mors barskab og opmærksomhed hos de hårde unge på gaden, og som 10-årig havner hun på institution første gang. Som 12-årig har Chloe sin første oplevelse med prostitution på Halmtorvet, og herefter følger en ungdom, hvor hun synker dybere og dybere ned i stoffernes mørke verden. Det lykkes Chloe at få vendt spiralen. Hun fortæller om sit livs kamp for at komme fri af stofferne og komme ud af prostitutionen, til en karriere som professionel danser.

Dette foredrag er en fortælling om håb og livskraft. Om at gå fra det mørkeste mørke til lyset og glæden. Chloe er en erfaren og inspirerende fortæller, som trods emnets alvor fortæller med masser af humor og uden løftet pegefinger.

Referencer

Forespørg på Chloe Avo Holm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99