Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Christian Egander Skov

Det borgerlige Danmarks puls: Tradition og fornyelse.

Christian Egander Skov

Forfatter og redaktør med en Ph.d., kendt for sit akademiske arbejde og bidrag til den offentlige debat. Dybdegående indsigt i samfundsforhold.

Uforpligtende forespørgsel på Christian Egander Skov

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christian

Lecture icon

Foredrag

Christian Egander Skov, betegnet som en af tidens mest interessante borgerlige tænkere, giver i sine foredrag om den borgerlige krise et unikt indblik i, hvad den blå blok står over for i fremtiden. Hans bog “Borgerlig Krise” har modtaget strålende anmeldelser for sin skarpe analyse af den danske borgerliges turbulente historie og aktuelle krise.

Et foredrag med Christian Egander Skov giver jer:

  • En analyse af den nuværende ideologiske krise inden for det borgerlige Danmark og dens årsager
  • Perspektiver på de udfordringer, blå blok står over for i en æra præget af globalisering og teknologiske forandringer
  • En diskussion om fremtiden for det borgerlige Danmark og behovet for idémæssig fornyelse og genoplivning af folkepartitanken

Moderne tænker udfordrer tradition

Christian Egander Skov er en dansk historiker og forfatter, født i 1985 i Aarhus. Han har en cand.mag. i historie og religionsvidenskab samt en ph.d. i historie fra Aarhus Universitet. Skov har arbejdet som postdoc ved Norges teknisk-naturvidenskabelige universitet og er kendt som redaktør på kulturtidsskriftet “Årsskriftet Critique.”

Han har udgivet bogen “Konservatisme i mellemkrigstiden” og debatbogen “Borgerlig krise,” som kritiserer centrum-højres evne til at integrere det folkelige element i deres politik. Skov har modtaget anerkendelser for sit arbejde, inklusive Weekendavisens litteraturpris i 2023 for “Borgerlig krise.”

Som en af tidens mest interessante borgerlige tænkere har Christian Egander Skov markeret sig som en konservativ debattør med skarpe analyser af danske konservatives historie og aktuelle udfordringer.

Book Christian Egander Skov til et spændende foredrag om det borgerlige Danmark og dets udvikling.

Se foredrag med Christian Egander Skov
Christian Egander Skov foredrag

Den Borgerlig krise

Det borgerlige Danmark er i krise. Selv om det fortsat ligner dødt løb i dansk politik mellem rød og blå blok, dækker meningsmålingerne over en dybereliggende idémæssig krise i den borgerlige lejr, som er splittet mellem centrumhøjre og populismen.

Blå blok har ikke formået at forny det borgerlige projekt i takt med de økonomiske, teknologiske og kulturelle ændringer, som globaliseringen har ført med sig. Det borgerlige projekt har i alt for høj grad handlet om at forsvare individet, men i dag er det fællesskabet og det kollektive, der er under pres. I denne postliberale virkelighed kæmper en splittet blå blok for at holde sig relevante.

Har de borgerlige partier overladt fornyelsen af samfundet til teknokrater og socialdemokraterne og glemt, hvad det vil sige at være folkepartier? Findes der overhovedet en samlet borgerlig blok længere? I dette foredrag konfronterer Christian Egander Skov det borgerlige opbrud og afdækker den idémæssige krises historiske sammenhæng.

Referencer

Forespørg på Christian Egander Skov

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99