Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Christian Egander Skov

Foredrag om det borgerlige Danmark

Christian Egander Skov

Forfatter, redaktør, Ph.d.

Uforpligtende forespørgsel på Christian Egander Skov

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christian

Lecture icon

Foredrag

Christian Egander Skov er blevet kaldt ”en af tidens mest interessante borgerlige tænkere”. Hans bog Borgerlig krise (Gyldendal, 2022) har høstet strålende anmeldelser med sin skarpe analyse af danske borgerliges turbulente historie og aktuelle krise.

Christian er ph.d. i historie, i dag er han blandt andet underviser, redaktør for Årsskriftet Critique og skriver fast for en række danske medier som Berlingske, Kristeligt Dagblad og Altinget.

Se foredrag med Christian Egander Skov
Christian Egander Skov foredrag

Den Borgerlig krise

Det borgerlige Danmark er i krise. Selv om det fortsat ligner dødt løb i dansk politik mellem rød og blå blok, dækker meningsmålingerne over en dybereliggende idémæssig krise i den borgerlige lejr, som er splittet mellem centrumhøjre og populismen.

Blå blok har ikke formået at forny det borgerlige projekt i takt med de økonomiske, teknologiske og kulturelle ændringer, som globaliseringen har ført med sig. Det borgerlige projekt har i alt for høj grad handlet om at forsvare individet, men i dag er det fællesskabet og det kollektive, der er under pres. I denne postliberale virkelighed kæmper en splittet blå blok for at holde sig relevante.

Har de borgerlige partier overladt fornyelsen af samfundet til teknokrater og socialdemokraterne og glemt, hvad det vil sige at være folkepartier? Findes der overhovedet en samlet borgerlig blok længere? I dette foredrag konfronterer Christian Egander Skov det borgerlige opbrud og afdækker den idémæssige krises historiske sammenhæng.

Referencer

Forespørg på Christian Egander Skov

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99