Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Danmarks Mentale Sundhedsdag

Velliv Foreningen inviterer til Danmarks Mentale Sundhedsdag. I uge 41 inviterer Velliv Foreningen alle danskere til at tale om mental sundhed på jobbet. Velliv Foreningen støtter økonomisk arbejdspladser, der vil fremme mental sundhed i arbejdslivet med en aktivitet i denne uge.

Til Danmarks Mentale Sundhedsdag har alle danske arbejdspladser mulighed for at søge om 10.000 kr. til et event om mental sundhed. Eventet skal foregå i regi af arbejdspladsen og handle om at skabe samtale og læring om mental sundhed i arbejdslivet. Et event må både være sjovt eller alvorligt – eller begge dele.

Det er Velliv Foreningen, der står bag Danmarks Mentale Sundhedsdag, der er blevet afholdt siden 2019, og giver virksomheder og organisationer en mulighed for at åbne for samtaler om mental sundhed i arbejdslivet. Det handler om at fjerne tabuet ved dårlig mental sundhed i arbejdslivet, og samtale er det første skridt i den retning. Danmarks Mentale Sundhedsdag er et af mange tiltag fra Velliv Foreningen, der skal fremme mental sundhed i arbejdslivet.

Der er åbent for ansøgning 2. april - 1. juni 2024.

Velliv Foreningen håber, at Danmarks Mentale Sundhedsdag også vil blive brugt af alle andre, der ønsker at skabe opmærksomhed omkring mental sundhed. Læs mere her
I år kan Forfatterforedrag bl.a. tilbyde jer følgende foredrag til Danmarks Mentale Sundhedsdag:

Anders Kjærgaard

Psykolog og ekspert i teams


Anders deler unikke indsigter fra ekstreme slæderejser i Grønland, understregende teamworkets kraft. Hans forskning bliver levende gennem praktiske redskaber for enhver.


TILBUD: 10.000 kr. + transport + moms


Læs mere her


Anders Langballe

Journalist og ekspert i kommunikation


Oplev Anders Langballe fortæller om sin rejse fra karrieretoppen til genopretning efter en helbredskrise, med fokus på livets sande værdier og arbejdslivsbalance.


TILBUD: 12.500 kr. + transport + moms


Læs mere her


Anna Bridgwater

Journalist og forfatter


Oplev et foredrag med Anna, der giver indblik i psykisk lidelse, sorg, og støtten til pårørende gennem personlige og faglige perspektiver, med vejledning i selvomsorg og forståelse.  


TILBUD: 10.000 kr. + transport + momsLæs mere her

Christian Liebergreen

Redder i flyvevåbnets helikoptertjeneste og tidl. medlem af Sirius-Patruljen


Oplev et spændende foredrag med Christian, hvor han deler erfaringer fra ekstreme eventyr, betonende vigtigheden af samarbejde, kommunikation og en positiv indstilling til at løse problemer.


TILBUD: 12.500 kr. + transport + moms


Læs mere her


Gitte Horndrup

Ekspert i stress


Gitte Horndrup deler sin dybe forståelse for trivsel og stressforebyggelse, bygget på årtiers erfaring. Hendes foredrag udstyrer jer med værktøjer til bedre livskvalitet, fremmer arbejdsglæde og personlig udvikling, og introducerer metoder mod omsorgstræthed.


TILBUD: 10.000 kr. + transport + moms


Læs mere her


Josefine Campbell

Ekspert i ledelse 


Josefine Campbell booster jeres energi med sin ekspertise i ledelse og moderne arbejdsliv. Hun tilbyder forskningsbaserede værktøjer og personlige øvelser, der løfter og motiverer, mens hendes nærværende stil engagerer og tilskynder til refleksion.


TILBUD: 18.750 kr. + transport + moms


Læs mere her


Marina Aagaard

Ekspert  i sundhed og træning


Marina Aagaard tilbyder dybdegående viden om sundhed og træning, med fokus på evidensbaserede metoder for at øge energi og mindske stress. Hendes erfaring og indsigt hjælper med at motivere til livsstilsændringer og effektiv træning, understøttet af hendes baggrund og formidlingsevner.


TILBUD: 10.000 kr. + transport + moms


Læs mere her


Marie Brixtofte

Psykolog og forfatter


Marie Brixtofte deler sin personlige rejse med farens alkoholisme i "Kun når det regner". Hun bryder tabuet, giver indblik i sorgprocesser, og tilbyder værktøjer til at navigere i sorg og finde lykke, alt imens relationen bevares.


TILBUD: 11.000 kr. + transport + moms


Læs mere her


Martin Kastrup eller Mads Hyldig

Psykologer


Martin Kastrup og Mads Hyldig, begge psykologer med personlige udfordringer bag sig, deler metoder til at opnå hjerneRO. Deres foredrag tilbyder praktiske råd til at dæmpe bekymringer, genoplade mentalt og finde livets balance.


TILBUD: 22.500 kr. + transport + moms


Læs mere her


Mirja Bang

Ekspert i hjernen 


Mirja Bang tilbyder indsigter i tidshåndtering og hjerne sundhed for bedre stresshåndtering og præstation. Hendes praktiske strategier og hjerne-hacks transformerer hverdagspresset til styrke, fremmer arbejdskulturen og øger mental ro.


TILBUD: 10.000 kr. + transport + moms


Læs mere her


Morten D.D. Hansen

Biolog og naturformidler


Morten D.D. bringer naturen til live med humor, dyb faglighed, og politisk indsigt. Kendt fra "Bidt af Naturen" og en omfattende skriftlig produktion, tilbyder hans foredrag en sjælden blanding, der ikke kun uddanner, men også underholder og inspirerer til en dybere forbindelse med den danske natur.


TILBUD: 10.000 kr. + transport + moms


Læs mere her


Thomas Mygind

Inspirator og tidligere TV-vært


Thomas Mygind leverer energifyldte foredrag med humor og personlige historier, der inspirerer til bedre trivsel og arbejdsglæde. Hans evne til at motivere og engagere efterlader et varigt indtryk, med værktøjer til personlig og professionel udvikling.


TILBUD: 11.000 kr. + transport + moms


Læs mere her


Troels Gottlieb 

Ekspert i arbejds- og organisationspsykologi


Troels Gottlieb kombinerer sin forskning og erfaring i et indsigtsfuldt foredrag om ledelse, der tager udgangspunkt i menneskets evolutionære historie. Hans tilgang udfordrer traditionelle syn på magt og sociale strukturer, og han præsenterer evidensbaserede ledelsesværktøjer på en måde, der gør det komplekse forståeligt og anvendeligt.


TILBUD: 12.500 kr. + transport + moms


Læs mere her


Vær opmærksom på, at de nævnte priser KUN gælder ved helt nye bookinger, og ved afholdelse i perioden 5.-13. oktober 2024. Der er kun få ledige datoer tilbage i foredragsholdernes kalendere, som afsættes efter "først-til-mølle".
Hvis I kontakter Forfatterforedrag i dag, laver vi gerne en uforpligtende reservation af foredragsholderen. Ansøgningsperioden om at få tildelt 10.000 kr. slutter lørdag den 1. juni. 2024 - og I får svar på, om I er tildelt pengene inden den 1. juli 2024.

Når I sender jeres ansøgning til Velliv Foreningen, skal I blot skrive, hvilken dato, at I forventer at afholde jeres arrangement. Læs mere om Danmarks Mentale Sundhedsdag - og ansøg om pengene på www.danmarksmentalesundhedsdag.dk

Få mere info hos Marcus fra Forfatterforedrag på tlf. 89 93 22 01 eller [email protected]