Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Ditte Trolle

Modenhedens magi: Forstå biologien bag senior-seksualitet.

Ditte Trolle

Tidligere overlæge og specialist i kvindesygdomme, nuværende sexolog. Dedikeret til kvinders sundhed og velvære på alle planer.

Uforpligtende forespørgsel på Ditte Trolle

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Ditte

Lecture icon

Foredrag

Ditte Trolle holder engagerende og oplysende foredrag om emner som seksualitet, overgangsalder, prævention og hormonbehandling. Med hendes omfattende viden og erfaring kan Ditte Trolle levere foredrag om sundhed og seksualitet på en inspirerende måde.

Et foredrag med Ditte Trolle giver jer:

  • Indsigt i sexens biologi og dens samspil med kulturelle normer og personlig vilje
  • Forståelse for sexlivets udvikling gennem livsfaser, herunder overgangsalderens påvirkning
  • Råd og perspektiver på at opretholde et sundt og tilfredsstillende sex- og kærlighedsliv på trods af aldersrelaterede forandringer

Udforskning og formidling af seksualitet i alle livets faser

Ditte Trolle, tidligere overlæge og specialist inden for kvindesygdomme, fødsler og sexologi, blev for nogle år siden opfordret til at holde et foredrag for praktiserende læger om ældres seksualitet. Dette emne blev dengang sjældent diskuteret. Hun indsamlede materialer til foredraget og fandt så meget information, at det resulterede i bogen “Sex efter 50”.

Bogen skabte betydelig opmærksomhed i medierne og blev omtalt i aviser, radio og tv. Det ene foredrag, der satte det hele i gang, førte til mange flere. Bogen blev også oversat til engelsk. Nogle år senere udgav Ditte Trolle endnu en bog, denne gang med titlen “Sex”, som er en del af serien “Tænkepauser” fra Aarhus Universitetsforlag.

Ditte har dog ikke kun fokuseret på seksualitet. Som overlæge specialiserede hun sig i hormoner og kan levere spændende og underholdende foredrag om overgangsalder, prævention og hormonbehandling. Hendes foredrag henvender sig både til dem uden forudgående viden og sundhedspersonale. Hun opfordrer altid til spørgsmål og kommentarer fra publikum, og niveauet tilpasses i samarbejde med arrangøren.

Book Ditte Trolle til et oplysende foredrag om sundhed og seksualitet.

Se foredrag med Ditte Trolle
Ditte Trolle foredrag

Sex

Foredraget tager udgangspunkt i Tænkepausen ”Sex”. Ditte Trolle sætter fokus på vores biologi, og hvordan den driver os rundt i manegen, når det gælder sex. Det handler også om den kultur, der af al kraft forsøger at modvirke biologien, eller i hvert fald ændrer den. Hvordan hænger sex og kærlighed sammen? Hvorfor har vi lyst til nogle, men slet ikke til andre? Hvor meget fri vilje har vi egentlig, når det kommer til sex?

Ditte Trolle foredrag

Sex efter 50

Dette Ditte Trolle foredrag handler om, hvad der sker med os, vores kroppe og vores sexliv, når vi ikke er helt unge længere – og hvorfor det er en god idé at blive ved med at dyrke sex, også når den vilde lyst fra ungdommen måske er kølet lidt af.

Ditte Trolle foredrag

Overgangsalder – hvor svært kan det være?

Hedeture, humørsvingninger, blødninger. Det er vildt uretfærdigt, men sådan er det: Nogle kvinder mærker intet til overgangsalderen, udover at menstruationerne holder op. Andre har gener i årevis. Hvad er det, der sker med hormonerne og med kroppen? Hvad kan man gøre, hvis man føler at generne går ud over livskvaliteten? Hvordan holder man sig sund og rask de næste mange år? Få svar på disse spørgsmål og mange andre i dette Ditte Trolle foredrag.

Referencer

Forespørg på Ditte Trolle

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99