Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Drabscheferne

Vidende foredrag om Danmarks største drabssager, motiverne bag og efterforskningsmetoder.

Fotokredit: Les Kaner

Drabscheferne

Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere

Uforpligtende forespørgsel på Drabscheferne

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Drabscheferne

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Kurt Kragh og Ove Dahl har et stort indgående kendskab til nogle af de absolut mest gruopvækkende og omtalte drabssager i Danmark. Med deres foredrag deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne, som du aldrig har haft eller får mulighed for at læse i aviserne eller se i dokumentarerne. De har begge siddet ansigt til ansigt med kvinder og mænd, der har begået koldblodige mord – nu har du også muligheden for at komme helt tæt på en morders tanker.

Du er med stor sandsynlighed støt på både Kurt Kragh og Ove Dahl på TV. De er begge forfattere til flere bøger om deres efterforskningsarbejde og de konkrete sager, de hver især har arbejdet på.

De to drabsefterforskere har begge en lang karriere i politiet bag sig. Kurt Kragh har været i politiet i hele 37 år, hvor 27 år gik som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Kragh var primært efterforskningsleder af en lang række af de tungeste og mest tankevridende drabssager både nationalt og internationalt.

Ove Dahl har været ansat i politikorpset i 40 år. De sidste otte år var han ansat som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har fungeret som souschef og røverichef.

Se foredrag med Drabscheferne
Foredrag af Drabscheferne

Den mest forfærdelige forbrydelse - drabet

De to erfarne drabsefterforskere, Kurt Kragh og Ove Dahl, fortæller om de syv motiver, der typisk ligger bag et drab: jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme.

Undervejs i foredraget kommer de ind på konkrete og massivt omtalte sager som Amagermanden, Stewardesse-drabet og Sonay-drabet, der dengang og stadig i dag trækker store overskrifter. Deltagerne får en helt unik indsigt i politiets efterforskningsmetoder. Kurt Kragh og Ove Dahl gør også deltagerne klogere på, hvorfor nogle mennesker vælger at begå den mest frygtelige forbrydelse – at slå et andet menneske ihjel.

Referencer

Drabscheferne

I Drabscheferne – De største sager mødes to af landets mest erfarne og respekterede drabsefterforskere, Ove Dahl (tidligere drabschef i Københavns Politi) og Kurt Kragh (tidligere drabschef i Rejseholdet). Sammen ser de tilbage på nogle af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie, som de har stået i spidsen for at efterforske. I bogen kommer de to drabschefer med viden, som kun de har kendskab til, og beskriver de syv motiver, der ligger bag den ultimative forbrydelse – at slå ihjel: Jalousi. Hævn. Begær. Profit. Magt. Udstødelse. Fanatisme.

Ove Dahl og Kurt Kragh fortæller medrivende om drabsefterforskernes værktøjer i efterforskningen; om f.eks. profilering af gerningsmænd og afhøringsmetoder, men også om teamwork, grundighed, kløgt og held! Med udgangspunkt i sagernes temaer runder de to garvede drabsefterforskere desuden politiets arbejdsforhold i dag og udveksler deres ærlige mening om bl.a. det internationale politisamarbejde, offentlig kameraovervågning og kontrol ved grænserne.

Kilde: Forlagsbeskrivelse

Drabscheferne
Forespørg på Drabscheferne

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99