Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Emil Sanderhoff

Foredrag om naturoplevelser

Morten Albek

Emil Sanderhoff

Naturvejleder, tv-vært, eventyrer og det danske svar på Steve Irwin.

Uforpligtende forespørgsel på Emil Sanderhoff

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Emil

Lecture icon

Foredrag

Man har sikkert set ham før, for Emil Sanderhoff har været på tv-skærmen et par gange. Han er jævnlig gæst i Go’ morgen Danmark, når naturrelaterede emner skal drøftes, og en formidabel fortæller, der tryllebinder publikum med sine medrivende fortæller om dyr og naturen.

Helt fra da han var barn, havde Emil Sanderhoff stor interesse for naturen, og denne interesse har han taget med sig gennem livet. Til konfirmation fik størstedelen af os penge, tøj, elektronik eller andet, men ikke Emil, han fik udstoppede fugle, teleskoper og fuglebøger.

Han er uddannet lærer, fra den frie lærerskole, og har opnået naturvejlederuddannelsen ved at arbejde på Naturama i en årrække. Nu er han naturformidler, og igennem stor passion, forsøger han at åbne en verden af eventyr, viden og fantastiske naturoplevelser for alle.

Se foredrag med Emil Sanderhoff
Emil Sanderhoff foredrag

På eventyr i dyrenes verden

Thailand, Borneo, Marokko, Georgien er nogle af de lande – for bare at nævne få – Emil Sanderhoff har taget på ekspedition til. Hans drivkraft og passion ligger i at komme ud i naturen på ”jagt” efter dyr og biotoper, og han er ikke bleg for at rive et par måneder ud af kalenderen og tage på eventyr og ekspedition.

Hans viden om dyr er enorm stor og han læser altid op om dyrene til de steder han skal hen. Kom med ’På eventyr i dyrenes verden med Emil Sanderhoff’.

Emil har mulighed for at medbringe både levende og døde dyr – så der kan kigges, røres og – for de modige – smages.

Emil Sanderhoff foredrag

Mere liv i haven

Hvordan kan man gøre den kedeligste byhave til et sandt mekka for forskellige insekter, fugle og padder? Med tæt trimmede græsplæner og pænt klippede hække, er vores haver oftest en ørken for de fleste dyr.

I dette foredrag giver Emil Sanderhoff sine bud på, hvordan vi kan få mere liv i haven. Det omfatter blomsterenge til vilde bier og sommerfugle, hyggesteder til fugle, og hvad man skal gøre for at en lille skrubtudse slår sin lejr i netop din haven.

Så ønsker du mere liv i haven, så er dette foredrag lige til dig. Emil har mulighed for at medbringe både levende og døde dyr – så der kan kigges, røres og – for de modige – smages.

Referencer

Forespørg på Emil Sanderhoff

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99