Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Erik Gundersen

Verdensmesterens vej: Fra første omgang til æresrunden.

Erik Gundersen

Tidligere speedway-verdensmester og foredragsholder, deler indsigter i sejrsstrategier og betydningen af mental styrke.

Uforpligtende forespørgsel på Erik Gundersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Erik

Lecture icon

Foredrag

Erik Gundersen, tidligere speedwaymester med 17 verdensmesterskaber, oplevede en brat afslutning på sin karriere efter et alvorligt styrt under VM-finalen i 1989, som efterlod ham invalid. I sine livsbekræftende foredrag deler Erik sin rejse, fra de triumferende sejre til de dybe personlige udfordringer og sit modige comeback. Trods en alvorlig rygmarvsskade og efter intens genoptræning, har Erik kæmpet sig tilbage til livet og er nu en inspirerende foredragsholder, der formidler med humor og ægthed. 

Et foredrag med Erik Gundersen giver jer:

  • Indsigt i dedikation og det at overkomme barrierer på vej mod et verdensmesterskab
  • Personlig fortælling om at tackle livsændrende udfordringer og modgang
  • Inspiration fra en rejse gennem modgang, sejr og tilpasning til et nyt liv

Fart, mesterskaber, og modgang

Erik Gundersen (født 8. oktober 1959) er en legendarisk speedwaykører, hvis navn er synonymt med utrolige præstationer og uovertruffen dedikation til sporten. Med 17 verdensmesterskaber under bæltet, herunder tre individuelle titler vundet i Göteborg i 1984, i Bradford, England i 1985, og i Vojens i 1988, står Erik som en sand ikon inden for speedway. I et livsbekræftende Erik foredrag får I hele historien fra start til slut, hvor han fortæller om sine håb, succeser og (knuste) drømme. Det bliver langt fra lutter melankoli, for Erik fortæller altid med charme og bedste humør – og hans tendens til sort humor pakker han ikke væk. .

Book Erik Gundersen til et medrivende foredrag, hvor han med ægthed og nærvær fortæller om sin karriere, fra intense løb og rivaliseringer til den hårde træning bag hans succes. Oplev en inspirerende rejse gennem en atlets toppunkter og udfordringer, der fængsler ethvert publikum.

Se foredrag med Erik Gundersen
Erik Gundersen foredrag

Mit liv i Speedway på godt og ondt

I dette spændende Erik Gundersen foredrag tager han dig med helt ind i nogle af de største oplevelser i hans tidligere professionelle dagligdag. Han fortæller på passioneret vis, hvad det krævede at nå det ultimative mål, Verdensmesterskabet.

I kommer med i Erik Gundersens historie helt fra starten. Lige fra opvæksten i Danmark og rejsen videre i en alder af bare 18 år, hvor Erik Gundersen skriver kontrakt og flytter til England. Her forfølger han sine drømme om at blive verdensmester.

Hvordan var det egentlig at leve med så stort et pres, som fulgte med i kampen om at vinde den eftertragtede titel? Hvordan håndterede Erik Gundersen det?

I får et helt enestående indblik i det splitsekund, der ændrede Erik Gundersens tilværelse for altid. Han måtte vænne sig til at leve som 80% fysisk handicappet, men hvad indebærer det i en almindelig hverdag, og hvordan fik han kæmpet sig tilbage?

Referencer

Forespørg på Erik Gundersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99