Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Esben Dalgaard

Aktuelle foredrag om kræftsygdom og livets op og nedture

Fotokredit: Viaplay

Esben Dalgaard

Skuespiller, familiefar og kræftsyg.

Uforpligtende forespørgsel på Esben Dalgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Esben

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Esben Dalgaard er skuespiller, ægtemand og familiefar. Og så er han ramt af stadie 4 cancer. Uhelbredelig modermærkekræft.

Fra en tryg og rolig opvækst i kernefamilien i Vejle, har Esben rejst vejen fra anonymitet, til i den grad, at være en offentlig person.
Dette er sket via hans uddannelse som skuespiller, samt hans bidrag til både filmkunst og teater, men også via hans aktive valg om, at dele ud af sig selv.

Da meningsløsheden for alvor ramte i sommeren 2021, besluttede han sig – sammen med familien – for at søge en mening i denne. Blandt andet ved, at sætte fokus på den ”lillebror sygdom” indenfor kræftverdenen, modermærkekræft ofte opfattes som. Og den beslutning var rigtig. For tilbagemeldingerne har været bekræftende og livsændrende. Og forundringen har ofte været stor.

Se foredrag med Esben Dalgaard
Foredrag af Esben Dalgaard

Hej Kræft - velkommen.

Et livsbekræftende foredrag af Esben Dalgaard

Med dette foredrag, får du mulighed for at komme helt tæt på. Helt ind bag masken på et aktuelt offentligt menneske. Esben ønsker ingen barrierer mellem sig selv og sit publikum.
Kun gennem det helt personlige, ærlige og åbne, kan vi lære noget af hinanden.

Esben åbner op for sin rejse fra tiden i Vejle, med advokat-drømme, henover beslutningen om at gå skuespillervejen.
Om den tunge vej brolagt med NEJ’er. Om sin kones depression, mobning og sit barns voldsomme OCD. Om Vild med Dans, om favntaget med døden, og om, hvordan han står positiv op om morgenen, når himlen er mørkest. Eller rettere, hvordan han aktivt forsøger at få skyerne væk, så solen kan skinne igennem.
Foredraget er i øjenhøjde, med plads til grin og gråd. Med plads til refleksion, og især med plads til interaktion med publikum.
Et nøgent indblik i mennesket, kunstneren, underholderen og den nu cancerramte Esben Dalgaard!

Du har måske set Esben i Netflix-hittet »Kastanjemanden«, DRs »1864« og »Bedrag« eller Viaplays »Hånd i hånd«. Men han elsker også jul og at lave børneunderholdning, og det er blevet til tre julekalenderne. Først »Juleønsket«, så »Tinkas Juleeventyr« og »Tinka og Kongespillet«, og der er mere »Tinka« på vej. Han har arbejdet fast på Det Kongelige Teater i perioden 2016-2019 og han er blevet nomineret til både Reumert, Zulu Award og Robert for sine skuespil præstationer.

Hvis I ønsker et livsbekræftende & lærerigt foredrag, med menneskers op og nedture i centrum, så er dette lige noget for jer. I vil gå derfra, med et helt specielt og inspirerende menneskes særlige livssyn. Forhåbentlig en opmuntring (helt sikkert en opfodring) til aldrig at give op, kæmpe for det gode og at se glasset halvt fyldt. Også når der er mindre end 10% i det!

Note; hvis I har et særligt ønske omkring foredragets fokus – det kunne være fokus på depression, skuespil-virket, OCD, mobning eller andet – så giv besked og så tager vi en dialog om dette.

Referencer

"Hej Kræft – Velkommen." Dette var titlen på skuespilleren Esben Dalgaards foredrag, som medlemmerne i Patientforeningen Modermærkekræft (PAMO) havde inviteret til søndag d. 27.3.2022 i Odense Esben fortalte sin personlige livshistorie på en meget intens, og lidt ydmyg måde, hvor man som tilhører oplevede intimitet og åbenhjertelighed. Esbens evne til at variere foredraget mellem følelsesmæssige situationsoptagelser og tilbageblik i sin egen livshistorie bevirkede, at man som deltager følte sig fængslet under hele foredraget. Han kombinerede både humor og latter, med rørende fortællinger, hvor tårer indimellem kunne være svære at holde tilbage. Måden hvorpå Esben satte ord på egne tanker og følelsesmæssige rutsjeture her i livet, gav en god selvforståelse for ens egen måde at reagere på, når livet bliver svært. Han evnede på fantastisk vis at fremhæve betydningen af, at bevare optimisme og håb, når man er kræftramt, Han gav alle deltagerne et indblik i, hvad det vil sige for ham og sin familie, at finde ”mening i meningsløsheden”, når man er kræftramt. Det var inspirerende at høre, hvordan han som kræftramt bearbejder følelsen af at ”savne sit gamle jeg”, og hvordan han i billeder taler med sine børn, om sin alvorlige kræftsygdom Modermærkekræft (MMK). Alt i alt et foredrag, som man, da man gik derfra, havde en følelse af ikke at være alene.

Formand Merete Schmiegelow og Tovholder Lene Pedersen Aalborg

Patientforeningen Modermærkekræft

Fremragende, åbenhjertigt og ærlig.

Birte Carøe

Kræftens Bekæmpelse - lokalafdelingen i Halsnæs

Esben Dalgaard leverede et meget ærligt, livsbekræftende og intimt foredrag.

Vibeke Carmen Sørense

AOF Center Odense
Forespørg på Esben Dalgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99