35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Alexander Wulff

Iværksætter, forfatter og foredragsholder
Alexander Wulff er iværksætter og forfatter til bestsellerbøgerne "Spillet om karaktererne" og "Boost din økonomi". Bøgerne har tilsammen solgt over 25.000 eksemplarer og er blevet omtalt i bl.a. TV2-Nyhederne, Go' Morgen Danmark, Aftenshowet, Luksusfælden og mange flere.

I 2010 tog Alexander et utraditionelt valg – at starte en betonvirksomhed. Sidenhen har hans virksomhed taget byggebranchen med storm med sin nye betonopfindelse, der i dag bruges i byggeprojekter overalt i Danmark samt udlandet. For resultaterne med virksomheden, er Alexander blevet kåret af Berlingske Business til at være blandt de største danske erhvervstalenter under 35 år.

Alexander har mere end 100 foredrag bag sig og er kendt som en yderst dynamisk og inspirerende foredragsholder, der i særlig grad formår at fange publikums opmærksomhed.

Forespørg på Alexander Wulff og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Alexander Wulff

Du kan godt starte med noget mindre end Mærsk!

Hvordan starter man sin egen virksomhed? Hvordan rejser man 30 millioner? Og kan alle blive iværksættere? Det er blandt de spørgsmål, som Alexander adresserer i dette inspirerende foredrag om at starte egen virksomhed og hvordan man får succes som iværksætter.

Foredraget er fyldt med konkrete råd og historier, der giver tilhørerne masser af håndgribelige råd og ideer til at komme i gang. I foredraget kommer Alexander også ind på hvordan han selv formåede at udgive 2 bestsellerbøger, starte 2 virksomheder inkl. en betonvirksomhed inden han var fyldt 22 år.
Forspørg på dette foredrag

Fra beton til business (Fra patenter til forretning)

Hvordan udvikler man et nyt betonprodukt, når man er økonomistuderende og aldrig har sat en fod i byggebranchen? Og hvordan overbeviser man kunderne i en af de mest konservative industrier om at de skal bruge et helt nyt produkt i byggerier til millioner?

I dette foredrag fortæller Alexander om sin rejse i betonbranchen og giver sit bud på, hvordan større virksomheder kan blive mere nytænkende og udvikle nye produkter og løsninger, der efterspørges (eller bliver efterspurgt!) af kunderne. Der er tale om et inspirerende og tankevækkende foredrag om hvordan innovation og udvikling kan opnås selv i tunge og konservative brancher. Foredraget fungerer særdeles godt som et forfriskende indspark i mange industrier og brancher.
Forspørg på dette foredrag

Boost din økonomi

Dette foredrag er nok blandt Danmarks mest underholdende og inspirerende foredrag om privatøkonomi baseret på bogen af samme navn. Med en kombination af konkrete eksempler og historier fra Alexanders egen hverdag, bliver et ellers kedeligt emne bragt helt ned i øjenhøjde. Foredraget henvender sig til studerende og unge i alderen 15-30 år og gennemgår uhøjtideligt alt fra SU-budgettet til boligøkonomi, studiejob, skat, forsikringer og mere.

Foredraget giver samtidig en stærk motivation til at tage ansvaret for sin egen økonomi! I samarbejde med Danske Bank har Alexander holdt mere end 50 Boost-foredrag på gymnasier og videregående uddannelser rundt om i Danmark med fantastisk feedback fra de studerende.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Alexander Wulff

Referencer:

”Alexander’s oplæg for de unge iværksættere ved Danish Challenge Award var en stor succes, fordi han formåede at henvende sig direkte til målgruppen – og gøre det klart for dem, at de kunne nå samme højder som hans virksomhed Abeo via drive, hårdt arbejde og modet til at tage chancer. Deltagerne fik inspiration, viden og gejst, samt rollemodeller, de kan spejle sig i, når de selv fortsætter med opstart af egne virksomheder.”
- Rikke Kristensen Dunne, Projektleder, Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise

"Fra morgenen gæstede Danske Bank med et forrygende oplæg af den unge men meget erfarne foredragsholder og forfatter til bogen ’Boost din økonomi’. Alexander holdt et fremragende oplæg om ’ung økonomi’ og hvad der er godt at vide, når man skal flytte hjemmefra. Der var en god kemi mellem foredragsholderen og eleverne. Alexander formåede at få gjort et lidt tungt og for nogle et kedsommeligt emne sjovt og inspirerende. Med en god portion humor blev eleverne introduceret til bl.a. budgetlægning, licens, SU-lån, boliglån, forældrekøb, studiejobs og iværksætteri. Intet mindre end et GENIALT foredrag!"
- Marie Lund, rektor Herningsholm Gymnasium

”Der blev meget stille i Salen, da Alexander begyndte sit oplæg. Jeg tror ikke, at jeg nogensinde har oplevet en så opmærksom forsamling. Kursisterne oplevede foredraget som meget relevant for netop dem og de fleste af dem mente, at de havde lært rigtig meget af foredraget. En af mine kursister fortale efterfølgende, at hun havde købt og læst bogen. Hun havde fået stort udbytte ud af læsningen – og så var den ikke kedelig at læse!”
- Lene Studsgaard Outsen, Studievejleder og lærer, VUC Lyngby

”Alexander er en god og inspirerende foredragsholder, sympatisk og god formidler af stoffet. Alexander fastholdt publikums interesse i alle 90 minutter. Faglighed, rummelighed og overskud er tre ord der beskriver dette foredrag godt. Det var specielt opmuntrende for undertegnede at høre om glæden ved at starte sit eget frem for at blive lønmodtager. En kursist fortalte efterfølgende at han starter eget firma inspireret af Boost din økonomi-foredraget.”
- Claus Høg Abelin, Vejleder VUC

”Jeg tror ikke, at jeg nogensinde har oplevet en så opmærksom forsamling. Flere elever udtalte bagefter, at det havde været en af de mest spændende timer, de nogensinde havde haft.”
- Claus Kirkebække, Niels Brock Handelsgymnasium

”Fremragende arbejde! De tre forfattere kommer flot rundt om alt det grundlæggende på underholdende vis. Jeg grinede uhæmmet flere gange, skønt jeg er halvgammel og halvtvær”
- Saxo.com

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Alexander Wulff holder.

Søren Ejlersen

Søren Ejlersen er medstifter af Aarstiderne og forfatter eller medforfatter til adskillige kogebøge...

Johan Bülow

Johan Bülow er blevet kendt som lakridsproducenten og iværksætteren, der på rekordtid har fået skabt...

Jim Lyngvild

Jim Lyngvild er især blevet kendt som den ivrige debattør med en levende og uforudsigelig personligh...

Mikkel Anthonisen

Gennem sit arbejde som læge på Rigshospitalets Skleroseklinik fik Mikkel idéen til at sejle jorden m...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere