Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Alexander Wulff

Kåret som en af de største erhvervstalenter og garvet foredragsholder
Alexander Wulff er iværksætter, krypto-investor og forfatter til bogen ”Bitcoin – fremtidens penge?”. I bogen stiller han skarpt på ideen og teknologien bag digitale valutaer og forklarer hvilke fordele de har. Undervejs ser han også nærmere på penges historie, og hvordan de har skiftet form gennem tiderne – fra brugbare sten, perler, skaller, saltblokke og værdifulde metaller til papirsedler og tal på en computerskærm. Bogens overordnede tema er: Er digitale valutaer næste skud på stammen?

Til daglig driver Alexander en prisbelønnet teknologivirksomhed inden for byggebranchen, som han var med til at etablere tilbage i 2010. For resultaterne med virksomheden, er Alexander blevet kåret af Berlingske Business til at være blandt de største danske erhvervstalenter under 35 år.
Alexander er uddannet i økonomi på CBS og har tidligere udgivet de to bestsellerbøger "Boost din økonomi" og "Spillet om karaktererne", der tilsammen har solgt mere end 25.000 eksemplarer.
Igennem årene har Alexander holdt over 100 foredrag, og han er kendt som en yderst dynamisk og inspirerende foredragsholder, der i særlig grad formår at fange publikums opmærksomhed.

Forespørg på Alexander Wulff og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Alexander Wulff

Bitcoin – fremtidens penge?

Bitcoin og digitale valutaer har gennem flere år kapret overskrifterne i verdens nyhedsmedier, hvor de er blevet kaldt alt for ”den største opfindelse siden internettet” til et svindelnummer og pyramidespil. Men er det naivt eller uundgåeligt at tro, at digitale valutaer vil udvikle sig til fremtidens penge?

I dette foredrag giver Alexander publikum en pædagogisk og letforståelig introduktion til Bitcoin og digitale valutaer; hvor kommer de fra, hvordan fungerer den bagvedliggende teknologi og hvorfor har de måske potentialet til at revolutionere pengesystemet?

Men der bliver ikke tale om en ren eventyrfortælling. I foredraget gennemgår Alexander også udfordringerne ved de nye digitale valutaer og sammenligner deres anvendelsesmuligheder med de gode gammeldags kroner, euro og dollars, som vi alle bruger i dag. Undervejs inddrages en lang række relevante og jordnære eksempler på andre teknologiers gennembrud, den seneste udvikling på området osv.
Forespørg på dette foredrag

Blockchain – Internet 2.0

Da første generation af internettet kom frem i starten af 1990’erne gjorde den det muligt at og dele information langt hurtigere end nogensinde før. Internettet var et godt redskab til at kommunikere digitalt, men ikke til at etablere tillid, da man i virkeligheden blot sender digitale kopier af den samme fil til hinanden. Dette fungerer godt, når man skal dele information, men ikke hvis man skal overføre ejerskab af et digitalt aktiv til en anden.

Med blockchain-teknologien har man for første gang opfundet en effektiv og sikker metode til at opbevare og sende digitale aktiver. Her bliver tilliden ikke etableret gennem mellemmænd som banker, offentlige myndigheder osv., men gennem computerkode, hvorfor teknologien også har fået tilnavnet “the trust-layer of the Internet”.

I dette foredrag gennemgår Alexander blockchain-teknologiens mange muligheder; hvorfor er den så revolutionerende, hvorfor boomer antallet af nye blockchain start-ups, og hvilke industrier kan man forestille sig, at teknologien vil påvirke inden for de kommende år?
Forespørg på dette foredrag

Fra beton til business (Fra patenter til forretning)

Hvordan udvikler man et nyt betonprodukt, når man er økonomistuderende og aldrig har sat en fod i byggebranchen? Og hvordan overbeviser man kunderne i en af de mest konservative industrier om at de skal bruge et helt nyt produkt i byggerier til millioner?

I dette foredrag fortæller Alexander om sin rejse i betonbranchen og giver sit bud på, hvordan større virksomheder kan blive mere nytænkende og udvikle nye produkter og løsninger, der efterspørges (eller bliver efterspurgt!) af kunderne. Der er tale om et inspirerende og tankevækkende foredrag om hvordan innovation og udvikling kan opnås selv i tunge og konservative brancher. Foredraget fungerer særdeles godt som et forfriskende indspark i mange industrier og brancher.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Alexander Wulff

Referencer:

”Alexander’s oplæg for de unge iværksættere ved Danish Challenge Award var en stor succes, fordi han formåede at henvende sig direkte til målgruppen – og gøre det klart for dem, at de kunne nå samme højder som hans virksomhed Abeo via drive, hårdt arbejde og modet til at tage chancer. Deltagerne fik inspiration, viden og gejst, samt rollemodeller, de kan spejle sig i, når de selv fortsætter med opstart af egne virksomheder.”
- Rikke Kristensen Dunne, Projektleder, Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise

"Fra morgenen gæstede Danske Bank med et forrygende oplæg af den unge men meget erfarne foredragsholder og forfatter til bogen ’Boost din økonomi’. Alexander holdt et fremragende oplæg om ’ung økonomi’ og hvad der er godt at vide, når man skal flytte hjemmefra. Der var en god kemi mellem foredragsholderen og eleverne. Alexander formåede at få gjort et lidt tungt og for nogle et kedsommeligt emne sjovt og inspirerende. Med en god portion humor blev eleverne introduceret til bl.a. budgetlægning, licens, SU-lån, boliglån, forældrekøb, studiejobs og iværksætteri. Intet mindre end et GENIALT foredrag!"
- Marie Lund, rektor Herningsholm Gymnasium

”Der blev meget stille i Salen, da Alexander begyndte sit oplæg. Jeg tror ikke, at jeg nogensinde har oplevet en så opmærksom forsamling. Kursisterne oplevede foredraget som meget relevant for netop dem og de fleste af dem mente, at de havde lært rigtig meget af foredraget. En af mine kursister fortale efterfølgende, at hun havde købt og læst bogen. Hun havde fået stort udbytte ud af læsningen – og så var den ikke kedelig at læse!”
- Lene Studsgaard Outsen, Studievejleder og lærer, VUC Lyngby

”Alexander er en god og inspirerende foredragsholder, sympatisk og god formidler af stoffet. Alexander fastholdt publikums interesse i alle 90 minutter. Faglighed, rummelighed og overskud er tre ord der beskriver dette foredrag godt. Det var specielt opmuntrende for undertegnede at høre om glæden ved at starte sit eget frem for at blive lønmodtager. En kursist fortalte efterfølgende at han starter eget firma inspireret af Boost din økonomi-foredraget.”
- Claus Høg Abelin, Vejleder VUC

”Jeg tror ikke, at jeg nogensinde har oplevet en så opmærksom forsamling. Flere elever udtalte bagefter, at det havde været en af de mest spændende timer, de nogensinde havde haft.”
- Claus Kirkebække, Niels Brock Handelsgymnasium

”Fremragende arbejde! De tre forfattere kommer flot rundt om alt det grundlæggende på underholdende vis. Jeg grinede uhæmmet flere gange, skønt jeg er halvgammel og halvtvær”
- Saxo.com

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Alexander Wulff holder.

Foredrag med Johan Bülow

Johan Bülow

Johan Bülow er blevet kendt som den unge lakridsproducent og iværksætter, der på rekordtid har fået ...
Foredrag med Nikolaj Sonne

Nikolaj Sonne

Nikolaj Sonne foredrag giver jer hele Danmarks teknologiske tænkehat. Han er kendt for sine skarpe h...
Foredrag med Jim Lyngvild

Jim Lyngvild

Jim tager pt. ikke imod nye forespørgsler. Du er velkommen til at kontakte os for at komme på en ven...
Foredrag med Pernille Tranberg

Pernille Tranberg

Pernille Tranberg rådgiver virksomheder, organisationer og offentlige organisationer om dataetik og ...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere