Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Anders Bjørk

Forandringsvejleder. Foredrag om arbejdsglæde og hvordan vi arbejder med forandring.
Anders Bjørk er en efterspurgt foredragsholder og har holdt oplæg for flere tusinde ledere og medarbejdere om arbejdsglæde og trivsel. Hans foredrag og kurser er inspirerende og praktisk funderede.

Anders finder det interessant, hvordan vi fungerer, udvikler, tilpasser og omstiller os som mennesker. Som foredragsholder og forandringsvejleder tager Anders derfor altid afsæt i sine kunders situation. Han har en underholdende vinkel på de store forskelligheder, som ledere og medarbejdere har. Målet er ikke blot at gøre den enkelte deltager bedre til at møde og håndtere forandringer, men også at få afdelingen eller organisationen til i fællesskab at tage ansvar – med respekt for hinandens forskelligheder.

I sine foredrag giver Anders sine deltagere et kærligt skub ind i en fremtid, hvor forandringer bliver accepteret som et vilkår – modsat i dag, hvor mange håber på, at forandringerne kun er for en periode. I sit eget arbejdsliv har Anders gennemgået radikale forandringer, ligesom han har arbejdet i både private og offentlige virksomheder. Han har i de seneste år dedikeret sig til leder- og medarbejderudvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Anders’ foredrag kan afholdes både som halve og hele kursusdage alt efter kundens ønsker og behov.

Forespørg på Anders Bjørk og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Anders Bjørk

Sådan møder I forandringer – både kollektivt og individuelt

Anders Bjørk giver i dette tankevækkende og nærværende foredrag sit publikum inspiration til at imødekomme forandringer positivt og med ro i maven, hvilket også resulterer i en god stemning på arbejdspladsen.

Som forandringsvejleder tager han altid afsæt i jeres specifikke situation, og han viser et underholdende billede af de forskellige typer, vi er – og hvor forskelligt, vi alle tackler situationer. Målet med foredraget er derfor ikke kun at gøre den enkelte bedre i stand til at tackle forandringer, men også at få hele gruppen, afdelingen og arbejdspladsen til at gøre det i fællesskab og med respekt for hinandens forskelligheder.

Anders Bjørk giver et kærligt indspark til, hvordan I som virksomhed og medarbejdere tager et længere – og mere solidt – skridt ind i fremtiden. Det gør I dybest set ved at håndtere forandringer som et vilkår frem for et forbigående fænomen.

I får redskaber, brugbare metaforer og et fælles sprog, som kan tages i brug lige med det samme. Alt sammen på en let, motiverende og uformel måde.
Forespørg på dette foredrag

Få en god arbejdsdag – et foredrag, der glæder dig og dine kolleger

Ord som arbejdsglæde, sygefravær, motivation, kommunikation og forandring florerer, når vi taler om medarbejderes trivsel i danske virksomheder og organisation. Det er særdeles vigtige fokusområder – især når vi tør dykke ned i emnerne og udforske, hvordan den enkelte kan bidrage positivt til at sætte handling bag ordene.

Anders Bjørk giver jer i dette foredrag nogle konkrete idéer til, hvad vi som medarbejdere kan gøre for at få flere gode arbejdsdage. Hvad afgør, at vi får en rigtig god arbejdsdag – ikke bare for os selv men også for vores kolleger? Publikum får indblik i og idéer til, hvordan de selv kan sætte sig ved roret, tager styringen og sætter kurs mod noget positivt.

Hvordan en rigtig god arbejdsdag former sig er individuelt. Men de metoder, der sætter gang i og styrker vores individuelle udvikling mod bedre arbejdsdage, er derimod almengyldige. Metoderne gør os i stand til at ændre vores vaner og bryde negative handlings- og reaktionsmønstre.

Anders Bjørk giver dette paradoks modspil. Han udfordrer publikum til at møde dagligdagen med nye øjne. Han fortælller, hvordan vi ændrer historierne, som vi fortæller os selv – og hvordan vi har mulighed for at skabe en arbejdsdag, hvor vi føler os beriget frem for drænet.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere