35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Anders Colding-Jørgensen

Digital adfærdspsykolog og et kendt ansigt i nationale og internationale medier
Her har du mulighed for at booke hele Danmarks digitale adfærdspsykolog, som kan afdække og afsløre den adfærd, der ligger bag, når vi for eksempel tjekker vores mobiltelefoner 150 gange om dagen, eller når pæne mennesker pludselig går amok i en shitstorm på Facebook.

Anders Colding-Jørgensen er en sikker og erfaren foredragsholder med 10 års erfaring som formidler på virksomheder, skoler, gymnasier og ved konferencer med op til 1000 deltagere. Han er også en flittigt brugt ekspert i radio, TV og aviser herhjemme og har optrådt i bl.a. BBC, Washington Post og New York Times.

Når Anders ikke rejser landet rundt og holder foredrag, er han ved at skrive psykologibogen om din digitale tjekkeadfærd, som udkommer senere på året. Bogen besvarer det spørgsmål, som rigtigt mange mennesker stiller i disse år:

”Hvorfor tjekker jeg mine skærme og nyhedsfeeds hele tiden, selvom jeg ved, at det ikke er godt for mig - og ikke mindst; hvad kan jeg gøre ved det? ”

Anders Colding-Jørgensen er rigtigt godt kvalificeret til at fortælle om vores digitale tjekkeadfærd. Han har en kandidatgrad i psykologi fra Københavns Universitet, og har beskæftiget sig med vores digitale liv i mere end 20 år. Han har blandt andet også været associeret partner på Instituttet for Fremtidsforskning, ekstern lektor på IT Universitetet og undervist kommende psykologer på psykologistudiet.

Som konsulent har han desuden arbejdet indgående med psykologien bag kommunikation på sociale medier, og kender derfor de virkemidler, som medievirksomhederne bruger for at skaffe sig opmærksomhed. Endelig har han været webprogrammør og er iværksætteren bag flere digitale tjenester. Han har altså også en teknologisk indsigt i de sociale medier, han taler om.

Og så kan han få en flok gymnasieelever til at tie stille og høre efter.

Forespørg på Anders Colding-Jørgensen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Anders Colding-Jørgensen

Vi ved det godt – men hvad gør vi ved det?

Forstå jeres digitale tjekkevaner og gør noget ved dem!

Vi har efterhånden hørt rigtigt ofte, at det er usundt at tage mobiltelefonen frem og tjekke nyhedsfeedet - 150 gange om dagen eller mere. Det skader vores opmærksomhed og vores arbejdsindsats og danskerne har aldrig været mere stressede, end de er i dag. Men hvorfor gør vi det egentlig og hvad kan vi gøre ved det?

Foredraget er en psykologisk øjenåbner, som går bag om tidens floskler som f.eks. ”dopamin-junkier” og FOMO og fortæller, hvad I rent faktisk kan gøre ved det – og hvad der er på spil, rent psykologisk. Her får publikum en spændende og underholdende psykologisk indsigt i deres tjekkeadfærd, og lærer at genkende de psykologiske tricks, som sociale medier bruger for at vinde vores opmærksomhed.
Foredraget giver helt konkrete råd til at begynde at ændre jeres digitale vaner – og ikke bare jeres adfærd.

Husk at de virksomheder som lever af opmærksomhed godt ved, hvordan brugernes vaner og tjekkeadfærd fungerer – er det ikke kun rimeligt, at jeres medarbejdere, konferencedeltagere eller studerende også får deres forståelse opgraderet?
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Anders Colding-Jørgensen holder.

Jeppe Søe

I sin lange karriere har Jeppe Søe været ansat på TV2, DR og TV3, men er i dag debattør, medierådgiv...

Malene Charlotte Larsen

Malene Charlotte Larsen er en af Danmarks førende eksperter i sociale medier og digital ungdomskultu...

Kirsten Dal Wellendorph

Kirsten Dal Wellendorph er medieforsker og kommunikations- og pædagogisk rådgiver. Hun har været ans...

Imran Rashid

Imran Rashid kaster i sine tankevækkende foredrag lys over konsekvenserne af den rivende digitale ud...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere