Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Anders Haahr Rasmussen

Journalist, forfatter og debattør
Du er muligvis stødt på Anders Haahr Rasmussen i de danske medier, da han er forfatter, tenniskommentator hos Eurosport og DR, medstifter af og fungerende redaktør på Rabarberbladet og journalist hos primært Zetland og Dagbladet Information, hvor han diskuterer samfundstendenser og kønsroller.

Anders Haahr Rasmussen er forfatter til flere bøger bl.a. "En fandens mand" (2019), "En fortælling om at være træt" (2017), "Mandens byrde – Moderne mænd, nye perspektiver" (2013) og "Én bold ad gangen – Wozniacki, US Open 2009" (2010).

Anders Haahr Rasmussen har en cand.publicgrad fra Syddansk Universitet og en MA i sociologi fra The New School for Social Research.

Anders foredrag stiller skarpt på den moderne mand, og hvilke begrænsninger og muligheder der er. Anders Haahr Rasmussen provokerer og udfordrer dit syn på samfundet og kønnene på en underholdende måde.

Forespørg på Anders Haahr Rasmussen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Anders Haahr Rasmussen

En fandens mand

Med afsæt i bestselleren "En fandens mand" (2019) fortæller Anders Haahr Rasmussen åbent om sin egen historie om at være en hvid og heteroseksuel mand i en feministisk tidsalder. Anekdoter fra soveværelset fortælles med humor og bid og sættes i sammenhæng med samfundsproblemer. Fortællingen handler om homofobi og mandevenskaber. Det handler om at føle sig truet af #metoo, men på samme tid se kampagnen som en gevinst.

I det hele taget handler foredraget om, hvordan man som mand faktisk kan få ret stor glæde ud af feminisme. Men Anders fortæller også om de frustrationer, der kan opstå, når der ikke altid er den ønskede sammenhæng mellem teori og praksis. Når man f.eks. som mand i bund og grund helst skal have skovhuggerskæg, store overarme og en selvsikkerhed i forførelsens spil, men samtidig skal holde øjnene fra kvinders bryster eller gøre noget uden tilladelse. Det personlige er politisk i et foredrag, som de færreste kan gå fra, uden både at føle sig truffet, set og udfordret.
Forespørg på dette foredrag

En fortælling om at være træt

Med afsæt i bogen “En fortælling om at være træt” (2017) fortæller Anders om at være syg, men uden at kunne få en diagnose. Han fortæller om at sætte tempoet ned i laveste gear, lægge livet om og acceptere en krop, der ikke længere vil som hjernen. Det er en fortælling om at gå fra at kunne spille tennis i timevis dag ud og dag ind til at blive forpustet af en tur i supermarkedet. Anders fortæller ærligt om sin frustrerende og utilfredsstillende rundtur i det danske sundhedssystem og rejsen til et lille ayurvedisk behandlingssted på et bjerg i Indien. Her mødte han en række mennesker, der alle havde søgt tilflugt fra den vestlige verdens vrimmel for at finde ro og hjælp til at overvinde alt fra stress og overvægt til kræft og kronisk træthed.
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Anders Haahr Rasmussen holder.

Foredrag med Aydin Soei

Aydin Soei

Fortællinger og debat om kriminalitet, social arv og forældreskab Aydin Soei er en af Danmarks mest...
Foredrag med Jeppe Søe

Jeppe Søe

I sin lange karriere har Jeppe Søe været ansat på TV2, DR og TV3, men er i dag debattør, medierådgiv...
Foredrag med Christian Grau

Christian Grau

Christian Grau er tv-vært samt bil- og livsstilsekspert. Du husker ham fra DR1’s “Kender du typen?” ...
Foredrag med Christian Liebergreen

Christian Liebergreen

Christian Liebergreen er uddannet navigatør, og har rejst tværs over Canada alene som 17-årig, cykle...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere