Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Anders Langballe

Forfatter, kommunikationschef, journalist, tidl. politisk redaktør
Siden Anders Langballe i 2004 blev færdiguddannet, har han haft en stærk og hurtig karriere som politisk journalist. Efter en periode hos Ekstra Bladet og Morgenavisen Jyllands-Posten kom Anders i 2009 TV2. Her blev han et kendt ansigt og holdt længe danskerne orienteret om begivenhederne på Christiansborg.

Anders Langballe nåede at blive politisk redaktør, redaktionschef og analytiker på TV 2 Nyhederne. Men i 2018 forvandt Anders Langballe dog pludselig fra skærmen. Han var blev ramt af to blodpropper og havde mistet evnen til at tale og skrive.

I 2021 udkom bogen Forfra, hvor Anders i samarbejde med studiekammeraten og journalisten Martin Flink beskriver forløbet op til sygdomsforløbet og kampen for at komme tilbage efterfølgende.

Forespørg på Anders Langballe og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Anders Langballe

Forfra

På baggrund af bogen FORFRA interviewer Martin Flink sin gamle studiekammerat Anders Langballe om det at få to blodpropper, vågne op på et hospital uden at kunne sige noget og om imod alle forventninger at komme tilbage på benene igen. Det er en fortælling om en usund arbejdskultur, præget af konkurrence, lange dage, stress og belønninger til dem, der slider sig i stykker.

Det handler også om at blive opslugt af sit fag - den politiske journalistik på Borgen – og det i et sådant omfang, at der ikke er plads til andet.

Kom nærmere på den tidligere politiske redaktør på TV 2 Anders Langballes dramatiske historie om at flyve højt og falde dybt, slikke sine sår, finde sit fodfæste og en ny balance mellem arbejdet og familie. Og ikke mindst overvejelserne om hvad der i virkeligheden er vigtigt i tilværelsen.Forespørg på dette foredrag

Mere information om Anders Langballe

 - 153,5 KB

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere