35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Ann Schødt

Foredragsholder og forfatter
Ann Schødt er en fleksibel, velforberedt og stærk formidler, der skaber refleksion og aha-oplevelser – og holder ikke to foredrag, som er ens. Hun er kontoruddannet, Merkonom i Innovation og HD i Organisation & Ledelse, og har videreuddannet sig på Bocconi Universitetet i Milano (2006) samt Jung Instituttet i København (2014-2017).

Ann Schødt er den oplagte foredragsholder for dem, som gerne vil udvikle både sig selv og deres virksomheden eller organisation. Derudover er Ann også dansk ekspert på impostor-fænomenet, (at man undervurderer sig selv uanset, hvor godt man performer, og at man gruer for at blive "afsløret", samtidig med, at man ofte overvurderer andres evner). Hun er ekspert i præstationsmønstre, boreout samt ledelse og udvikling af de 10% bedst begavede på arbejdsmarkedet.

Ann har seks års praktisk ledeseserfaring som medlem af nationale og tværnationale ledergrupper, hvor hun har varetaget synlig ledelse og intensiv kommunikation i hele organisationer og på tværs af lande. Hun har en bred international erfaring som følge af ansættelser i bl.a. amerikansk-, italiensk- og engelskejede virksomheder.

Forespørg på Ann Schødt og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Ann Schødt

Sådan motiverer du dig selv og andre

Bliver du motiveret af konkurrence eller stresser det dig bare? Nyder du at improvisere og bliver inspireret i situationen, eller har du brug for at forberede dig grundigt? Er du god til at toppræstere under pres i sidste øjeblik, eller er du bedre til det lange seje træk? Undrer du dig over, at det, der motiverer dig, ikke virker på dine medarbejdere eller børn? Har du svært ved at komme i flow med dit arbejde, eller går du bare i gang?
Alt det og meget mere får du svar og forklaringer på med dette foredrag, der lærer tilhørerne noget om sig selv, så de bedre kan forstå og acceptere, hvorfor de er og gør, som de gør. Foredraget viser sammenhæng og samspil mellem de forskellige mønstre og accept af eget præstationsmønster.

Foredraget tager fat i et tema, der ofte bliver overset – vi er ikke alle ens, når vi skal præstere. Det er relevant i forbindelse med lederudvikling og giver nogle ret simple, men effektive håndtag til at øge forståelse og “modificere”, når det er passende, og så er det krydret med god humor og dejlig uhøjtidelighed.

Foredraget henvender sig til arbejdspladser herunder ledere, HR-chefer, selvstændige inden for Human Resources, men også forældre og mennesker i det hele taget.
Forspørg på dette foredrag

Kan det være belastende at være begavet?

Foredraget indeholder fakta om intelligens og stiller spørgsmålene: Hvorfor gør begavede ikke karriere? Kan det være socialt belastende? Er du selv belastende begavet? Hvad kan du gøre ved det?
Derudover fortæller Ann også om begrebet Ferrari-ledelse, og deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål, der besvares undervejs.
Foredraget henvender sig til fagforeninger, vidensvirksomheder, offentlige styrelser mv.
Forspørg på dette foredrag

Impostor-fænomenet – kan man komme over det?

Er du skuffet over, hvor lidt du har opnået? Husker du langt bedre dine små fejltrin, end det du gjorde godt? Får du præstationsangst, når du skal gennemføre noget særligt vigtigt? Er du også bange for at de skal gennemskue, hvor lidt du kan eller ved?

Så er dette foredrag om impostor-fænomenet specielt for dig. Du vil opleve, at du ikke er den eneste med problematikken, og at det er “normalt” at have det sådan. Samtidig får du stor indsigt i impostor-fænomenet og forskningen på området, og statistisk viden fra impostor-testen omkring køn, alder og typiske svar. I foredraget vil du undervejs også opnå forståelse for hvem det rammer, årsager og sammenhænge i familien og tips til, hvad du selv kan gøre for at mindske det.

Foredraget henvender sig til fagforeninger, konsulentvirksomheder, organisationer med højtuddannede specialister og lignende.
Forspørg på dette foredrag

Få succes & undgå stress – kend dit præstationsmønster

Vil du have succes og undgå stress? Vil du øge dine chancer for at få succes? Har du tidligere været ramt af stress? Mistrives du i dit nuværende job? Overvejer du at sige op og skifte job? Kæmper du med overspringshandlinger? Har du dårlig samvittighed, fordi du kunne være mere effektiv? Kommer du til at udskyde opgaverne lidt for længe? Vil du være mere effektiv og bruge dig selv bedst muligt? Er du leder, og vil du have et enkelt værktøj til effektiv ledelse? Kan du svare ja til bare to af spørgsmålene, så er dette et foredrag for dig.

Med foredraget får du viden som kan bruges aktivt i job – både i forhold til opgaver og chefens forståelse. Du får desuden indsigt i dig selv og kollegaer, en forståelse og bekræftelse af mistrivsel i job, inspiration til arbejdsproces og jobsøgning samt en bekræftelse i at være på rette vej med hensyn til karriereskifte. Mangler du indsigt i, forståelse og accept af eget præstationsmønster, styr på den dårlige samvittighed og et dialogværktøj til samtale med dine omgivelser, så er dette foredrag oplagt for dig.

Foredraget er ifølge tilhørerne relevant for alle: A-kasser, fagforeninger og andre foreninger, uddannelsesinstitutioner, private virksomheder og offentlige organisationer/styrelser.
Forspørg på dette foredrag

PRÆSTATIONSBESTEMT LEDELSE© – Et enkelt værktøj til at lede, organisere og delegere

Hvorfor kæmper nogle med overspringshandlinger, mens andre bare går i gang? Hvorfor er der nogle, der først får begyndt på opgaven tæt på deadline, mens andre altid er færdige i god tid? Hvem er bedst til at toppræstere, og hvem kan levere det lange seje træk? Hvem kan yde deres ypperste i en længere periode, men også risikere at brænde ud? Det og meget mere får du svar på med denne workshop.

Som deltager får du indsigt i din Personlige Præstationsprofil© og hvordan, du bedst kan skabe resultater, viden om de 3 præstationsmønstre, herunder drive, motivation, styrker, typiske jobs mv., tips til ledelse af medarbejdere med forskellige præstationsmønstre, konkrete øvelser, der gør dig klogere på dig selv og andre, mulighed for at stille spørgsmål til og få sparring på bestemte problemstillinger, en e-bog om præstationsmønstrene med tips og eksempler og mulighed for at komme med i erfa-gruppe og fortsætte sparring med de andre.

Foredraget henvender sig til ledere på alle niveauer, HR-professionelle og ledergrupper.
Forspørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Ann Schødt holder.

Jon Kjær Nielsen

Jon Kjær Nielsen er uddannet civilingeniør, men har siden 2006 været selvstændig konsulent for et st...

Henrik Krogh

Ingen kan som Henrik Krogh begejstre vestjyder, der lige har spist. Derudover er han også anerkendt ...

Gitte Hornshøj

Gitte Hornshøj er en populær foredragsholder, som holder inspirerende, eftertænksomme og humoristisk...

Storm Stensgaard

Storm har en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til stress som livsvilkår, der har hjulpet ma...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere