35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Anna Bjerre

Psykolog, forfatter og foredragsholder
Anna Bjerre realiserede sin drøm og har i dag hjulpet tusindsvis af unge piger gennem non-profit-organisationen Girltalk.dk, der har over 50 engagerede frivillige. Projektet har opnået anerkendelse uden for Danmark og blev kåret til "Det bedste ungdomsprojekt i Europa" af EU-formanden José-Manuel Barosso. Anna Bjerre blev derudover i 2010 kåret til Årets helt af Jyllands-Posten.

I dag rådgiver Anna Bjerre piger mellem 12-24 år, som søger gode råd og hjælp til nogle af de udfordringer, som de møder i dagligdagen.

Anna hensigt er at pigerne kan tale om lige det, de har på hjerte – dagligdagsting, svære tanker og følelser, eller hvad der lige rører sig. Mange piger søger om støtte og hjælp til at håndtere følelser som ensomhed, lavt selvværd, tristhed samt konflikter med venner og familie, mobning, selvskade, selvmordstanker og spiseforstyrrelser. Anna forsøger at motivere de unge til at tænke positivt, ændre deres tankegang og dermed lige så stille hjælpe dem på en bedre vej.

I sine inspirerende og tankevækkende foredrag fortæller Anna Bjerre mere om hendes projekt og det at være ildsjæl.

Forespørg på Anna Bjerre og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Anna Bjerre

At være ildsjæl er fuldtidsarbejde

Alvor, glimt i øjet og engagement kendetegner Anna Bjerre, når hun i sit tankevækkende foredrag fortæller publikum om de mange piger hun og Girltalk.dk hjælper hver eneste dag. For som Anna understreger, så er det at være ildsjæl et fuldtidsarbejde. For mange virker det måske attraktivt og enkelt, men selvom det at hjælpe de unge piger er en hjertesag, så er det langt fra et eventyr. Overdoser af smertestillende medicin og selvskade er hverdagen for de unge piger, som er faret vild på vejen mod voksenlivet.
Anna Bjerre fortæller i foredraget om de unges søgen mod at finde sig selv, at gå fra barn til voksen, lavt selvværd, mistet tro på en bedre fremtid og manglende værdi. De unge piger bliver påvirket hver dag af deres omgivelser og den stigende tendens til komplet iscenesættelse på sociale medier. Derfor har de brug for hjælp til at forholde sig til både lykke og smerte.
I et enkelt sprog fyldt med historier om de smertelige følelser fra det virkelige liv, tager Anna Bjerre sit publikum med ind i et univers helt tæt på de unge pigers hjerte. Her giver Anna sin viden om konkrete redskaber videre og formidler et foredrag, hvor det sunde ungdomsliv, passion og selvværd er nøgleord.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Anna Bjerre

Referencer: 


"Det var rigtig godt, at Anna til foredrag nr. 2 var mere på bølgelængde med de inviterede. Hun spurgte mere ind til deres hverdag og opfordrede dem til at dele problematikker."
- Majbritt Forman, Uddannelsessektionen Hillerød Kommune

 

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Anna Bjerre holder.

Sanne Søndergaard

Sanne Søndergaard er stand-up-komiker og forfatter. Hun har skrevet romanerne: ”Kære Dødsbog", "Prof...

Rune Strøm

Rune Strøm er en rutineret og kompetent formidler inden for konflikthåndtering og kommunikation. Han...

Nadia Plesner

Nadia Plesner er kunster, forfatter og iværksætter af en række større nødhjælpsprojekter. Hun holder...

Tommy Krabbe

Tommy Krabbe er cand.mag. i kommunikation og har masser af projektledererfaring i rygsækken. Tommy k...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere