35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Anna Elisabeth Jessen

Journalist og manuskript- og bestsellerforfatter
Anna Elisabeth Jessen har lavet både radio, tv og dokumentarfilm siden 1984 og har oplevet stor anerkendelse for sit arbejde både nationalt og internationalt. Hun har blandt andet vundet priser for sine radiomontager "Hvorfor ringede hun ikke igen?", "Efter festen" og "Doktor Ramsens rapport". Tilbage i 2008 udgav Anna bogen "Kraniet fra Katyn" på baggrund af radiomontagen og dokumentarfilmen, der er af samme navn.

Karrieren er gået en ny vej for Anna Elisabeth Jessen. Hun er gået fra journalistik og dokumentarisme til fiktion, da hun har udgivet sin debutroman "Om hundrede år" (2019). Romanen handler om dengang, hvor første verdenskrig brød ud i 1914 og om Hans, der som så mange andre sønderjyder bliver tvunget til at kæmpe for den tyske side. Værket har fået strålende anmeldelser fra blandt andet Jyllands-Posten, der giver den hele fem stjerner og skriver, at værket er usædvanlig vellykket.

Anna Elisabeth Jessen fortæller fængende om sit skift i spor og sin bestseller debutroman - få et indblik i de tanker, der ligger bag!

Forespørg på Anna Elisabeth Jessen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Anna Elisabeth Jessen

Om hundrede år

I dette foredrag fortæller Anna Elisabeth Jessen om sin rejse både i forhold til sin debutroman "Om hundrede år" (2019) og sit skift i karrierespor.

Hvilke tanker ligger der bag romanen, som fører læseren tilbage til første verdenskrig og karakteren Hans, der er tvunget ud i at kæmpe for tyskerne? Anna Elisabeth Jessen giver dig indblik i, hvordan og hvorfor hun kastede sig ud i netop dén fortælling.

Derudover fortæller hun sit publikum om, hvordan det har været at gå fra journalistik og dokumentarisme til fiktion, som både kan virke oplagt, men på samme tid bød hende på nogle udfordringer.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere