35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Anne Louise Hassing

Skuespiller
Anne Louise startede sin karriere i 1992, hvor hun debuterede i Nils Malmros’ film "Kærlighedens Smerte". Anne Louise vandt i den sammenhæng både en Bodil og Robert for bedste kvindelige hovedrolle.
Gik derefter på Statens Teaterskole, hvor hun blev færdig i 1997. Spillede umiddelbart efter Susanne i Lars von Triers dogmefilm "Idioterne", som hun fik en Robert for , for bedste kvindelige bi-rolle.

Anne Louise har siden spillet med i mange film og Tv-serier, af de store kan nævnes: Ida i "Krønikken" 2001-2006, som hun vandt tv-prisen for, som bedste kvindelige skuespillerinde 3 år i træk.
"En Familie" fra 2010 af Pernille Fischer Christensen, hvor hun spiller Sanne, og også var nomineret til en Robert for bedste kvindelige birolle. ”Jagten” fra 2012, af Thomas Vinterberg, hvor hun var nomineret for både en Robert og en Bodil for bedste kvindelige birolle.
Anne Louise havde i 2012 sit internationale gennembrud i Peter Greenaways film: “Golzius and the Pelican Company.” Hun har spillet Therese Madsen i TV 2´s store seer succes ”Badehotellet”, fra 2013-2018, og er i år igang med at indspille 6. sæson. Hun har desuden medvirket i adskillige teaterforestillinger bl.a. på Det Kongelige Teater, Teater Grob og Marie Brolin danseteater.

Forespørg på Anne Louise Hassing og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Anne Louise Hassing

Foredrag ved Anne Louise Hassing

I dette foredrag fortæller Anne Louise om, hvordan hun stik mod alle forventninger og ønsker fandt mod til at følge sit hjerte og blive skuespiller.
Hun fortæller, hvordan hendes karriere startede med raketfart mod stjernerne i en meget ung alder, med hendes gennembrud Kærlighedens smerte,og hvordan hun efterfølgende har haft nogle store,stærke kvinderoller i b.la: Idioterne, Krønikken og ikke mindst Badehotellet og de overvejelser, som fulgte i kølvandet hermed. I dette meget personlige foredrag fortæller Anne Louise åbenhjerteligt om både de ups and downs der er i skuespillerfaget, og hvordan hun har tacklet sin indre usikkerhed. Der er tid til at stille spørgsmål efterfølgende og hele foredraget er underbygget med billeder og filmklip fra Anne Louises liv og karriere.
Forspørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Anne Louise Hassing holder.

Malene Schwartz

Malene Schwartz er skuespiller og tidligere teaterchef i København og Aalborg. Malene er især kendt ...

Peter Gantzler

Peter Gantzler er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 1987-90. Siden har han medvirket i ...

Ulf Pilgaard

Ulf Pilgaard er en af Danmarks største skuespillere og har været i branchen siden 1963, da han debut...

Vibeke Windeløv

Vibeke Windeløv begyndte at arbejde på film i 1975, da kæresten, maleren Per Kirkeby, instruerede en...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere