Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Anne-Marie Rindom

Verdensmester og OL Guldvinder
Siden Anne-Marie Rindom var syv år, har hun elsket at sejle. Hendes imponerende karriere begyndte allerede i Horsens Sejlklub og i hendes ungdomsår både deltog og vandt hun ved flere mesterskaber, heriblandt VM og EM i Europajollen.

De seneste år har Anne-Marie Rindom sejlet i bådklassen Laser Radial og i 2012 deltog hun i sit første OL i London, hvor hun sluttede som nr. 13 ud af 50. Det var en stor oplevelse, men næste OL skulle vise sig at blive endnu større.

Fire år senere deltog Anne-Marie Rindom ved de Olympiske Lege i Rio de Janeiro, hvor hun vandt bronze. Det var en drøm, som gik i opfyldelse, men som bekendt blev det ikke sidste gang Anne-Marie skulle bringe medaljer med hjem fra OL. I sommer 2021 vandt hun guldmedaljen ved OL Tokyo 2020.

OL-guldet er for mange atleter det højeste mål og toppræstationen over dem alle, som det kræver årevis af kompromisløs træning for at opnå. I sine inspirerende og topmotiverede foredrag fortæller Anne-Marie Rindom alt om, hvordan hun er kommet så langt, hvordan det føles at præstere under pres, og ikke mindst, hvordan hun har bibeholdt sin vindermentalitet.

Anne-Marie Rindom blev desuden i 2019 kåret til Rolex World Sailor of the year.

Sideløbende med sin imponerende præstationer i sejlsporten har Anne-Marie studeret, først på gymnasiet og siden på Aarhus Universitet.

Forespørg på Anne-Marie Rindom og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Anne-Marie Rindom

Vejen til OL-GULD

I dette foredrag fortæller Anne-Marie og det enestående eventyr hun har været på for at nå til det Olympiske Guld i Japan i 2021 og de øvrige medaljer undervejs. Anne-Marie voksede op i en sejlerfamilie og kom tidligt ud på havet. Allerede fra barnsben lærte hun om de grundlæggende forudsætninger og færdigheder der gælder på havet. Konkurrencesejlads kom snart ind i billedet.

Lige siden har resultaterne været enestående. Men de er ikke kommet af sig selv. Vejen til guldet har været præget både op og nedture og ikke mindst benhårdt arbejde og fokus. Også opbakningen fra Anne-Maries uvurderlige bagland i form af familie, venner, træner og støtter, har spillet en helt central rolle. Hør med og bliv inspireret, når Anne-Marie skarpt og begejstret fortæller om hendes vej til OL Guldet.
Forespørg på dette foredrag

Vindermentalitet – At præstere under pres

At komme i mål kræver ofte en stærk selvdisciplin og hårdt arbejde. Men det kræver også indsigt, sparring, taktik og strategi. Anne-Marie Rindom er et konkurrencemenneske når det kommer til sejlads. Hun er OL Guld- og bronze vinder og kåret som verdens bedste kvindelige sejler i 2019. Gennem sine mange år som elitesejler har hun fået et unikt indblik i planlægning, prioritering, træning, og ikke mindst mentaltræning, som er afgørende, når man vil nå sit GULD.

Sideløbende med sin olympiske sejlerkarriere, studerer Anne-Marie på Aarhus Universitet, så den sparsomme tid har ikke gjort udfordringen mindre. Men med god planlægning, vedholdenhed, en stærk vilje, hårdt arbejde har det kunne lade sig gøre.

Anne-Marie Rindom fortæller i dette foredrag, om hvordan tager man de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter og hvordan man kan præstere og nå sine mål – også under pres og i stressede situationer.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere