35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Annette Birkmann

Boost til din selvtillid, motivation og indstilling
Annette Birkmann er en humoristisk, indsigtsfuld og hudløst ærlig foredragsholder, der deler gavmildt ud af sine erfaringer med at tage chancen og stå ved sig selv. Annette formår at formidle effektfulde værktøjer og teknikker, der er lige til at gå til, mens du bliver godt underholdt.

Annette er en af de få kvinder i verden, der har rejste alene på motorcykel gennem Syd- og Nordamerika, og er forfatter til ”Rejsen til mig”, der udkom på Informations Forlag i 2016. Et af Annettes vigtigste budskaber er, at vi er stærkest, når vi tør stå ved os selv.

Få stof til eftertanke ud over det sædvanlige med Annettes underholdende foredrag, der især egner sig til virksomheder, organisationer og kommuner.
Forespørg på Annette Birkmann og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Annette Birkmann

Integritet og arbejdsglæde

Rammerne for vores arbejde har stor betydning for vores arbejdsglæde og performance. Hvordan vi agerer inden for disse rammer og skaber plads til at bringe vores styrker og (skæve) personlighed i spil til gavn for den opgave, vi er sat til at løse, afhænger imidlertid i høj grad af os selv.

Hvordan ville du have det med et stort arbejdspres, en besværlig kollega eller krævende chef, hvis du kendte dit værd, stod ved dig selv og respektfuldt satte grænser?

Jeg kan ikke tælle, hvor mange gange jeg har talt en kollega eller chef efter munden, fordi jeg gerne ville have at de skulle kunne lide mig. Hvor mange gange jeg har undladt at stille spørgsmål, når jeg var i tvivl eller haft svært ved at træffe en beslutning af frygt for at tage fejl. Til gengæld har konsekvensen af min opførsel været entydig: Nul arbejdsglæde.

I dette foredrag giver jeg et bud på, hvordan du handler med integritet til glæde for dig selv og andre. Det kræver nemlig hverken særlige talenter eller stor erfaring. Det kræver mod: Mod til at være sig selv og bringe sine egne styrker og evner fuldt ud i spil – også når det betyder, at man står alene for en stund eller der er risiko for at fejle.
Forespørg på dette foredrag

Tag Chancen

Hvad er det værste, der kan ske? At du fejler? At du bliver afvist? At andre ikke kan lide, det du har skabt eller gjort?

Nej, det værste der kan ske er, at du fortæller dig selv en historie, som ikke er sand: At du ikke er god nok, at du ikke dur til noget, at du aldrig gør det godt nok, at der er noget galt med dig. Det er denne slags historier, der som regel holder os tilbage fra at tage chancen, prøve noget nyt, eller skabe den forandring vi ønsker.

Hvis du fejler, så betyder det, at du har lært noget nyt. Som Niels Bohr sagde: "En ekspert er en person, som har begået alle de fejl, som det er muligt at begå inden for et begrænset område."

Da jeg sagde farvel til en karriere som advokat, tog til Argentina, fik ulønnet arbejde på et motorcykelværksted, købte min allerførste motorcykel og begav mig ud på en 15 måneder og 53.000 km lang solo motorcykelrejse til New York, begik jeg formentlig alle de fejl, man kan begå. Men uanset hvor galt det gik undervejs – og det gik temmelig galt – var min største udfordring altid at give slip på de negative historier, jeg fortalte om mig selv.

I dette foredrag lærer du, hvordan du bryder de negative tankemønstre, der holder dig tilbage, og hvordan du får modet til at tage chancen.

Forespørg på dette foredrag

Mere information om Annette Birkmann

Referencer:

"Annette Birkmann leverer et underholdende, underfundigt og inspirerende foredrag, der handler om personlig udvikling, at se verden på en anderledes måde og mod. Mod til gøre det uventede, mod til at anerkende når det ikke går alligevel og mod til at være sig selv og stå ved sig selv. Jeg tror, de fleste kan tage noget med sig fra mødet med denne kloge kvinde – om ikke andet nyde hendes spændende historie om rejsen til og på motorcykel."
- Mathilde Meinertz, Konference- og mødebooker / Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Annette Birkmann holder.

Foredrag med Jon Kjær Nielsen

Jon Kjær Nielsen

Jon Kjær Nielsen er uddannet civilingeniør, men har siden 2006 været selvstændig konsulent for et st...
Foredrag med Rene Nielsen

Rene Nielsen

René Nielsen arbejdede som bankrådgiver frem til den 21. april 1991, hvor hans verden blev radikalt ...
Foredrag med Tommy Krabbe

Tommy Krabbe

Tommy Krabbe er cand.mag. i kommunikation og har masser af projektledererfaring i rygsækken. Tommy k...
Foredrag med Storm Stensgaard

Storm Stensgaard

Storm har en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til stress som livsvilkår, der har hjulpet ma...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere