35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Annette Birkmann

Forfatter, coach og rådgiver
Annette Birkmann er en humoristisk, indsigtsfuld og hudløs ærlig foredragsholder, der deler gavmildt ud af sine erfaringer med at håndtere tilværelsens ubekvemme realiteter. Annette formår at formidle effektfulde værktøjer og teknikker, der er lige til at gå til, mens du bliver godt underholdt.

Annette er en af de få kvinder i verden, der har rejste alene på motorcykel gennem Syd- og Nordamerika, og er forfatter til ”Rejsen til mig”, der udkom på Informations Forlag i 2016. Et af Annettes vigtigste budskaber er, at vi kan bruge vores modstand mod det uventede og uønskede til at finde styrke, klarhed og nå vores mål.

Få stof til eftertanke ud over det sædvanlige med Annettes underholdende foredrag, der især egner sig til virksomheder, organisationer og kommuner.

Forespørg på Annette Birkmann og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Annette Birkmann

Hvem ville du være uden frygten for at fejle?

Vi kender alle frygten for at fejle, og de historier vi fortæller om den. De starter ofte som en god thriller og ender i en hårrejsende gyser. Vi er også godt bekendt med konsekvenserne, når vi lader frygten holde os tilbage fra at prøve noget nyt, være ærlige eller stå ved os selv. Vi siger ja, når vi mener nej, og nej når vi brændende ønsker at sige ja. Og bagefter brokker vi os over, at andre ikke lytter til os eller respekterer os.

Det er en udbredt misforståelse, at frygt er noget vi skal overkomme. Følelsen af frygt, ligesom andre følelser der opleves ubehagelige som fx vrede og tristhed, er derimod en ressource du bevidst kan bruge til at finde styrke, klarhed og nye måder at handle på, som du ikke troede var mulige.

I foredraget giver Annette Birkmann dig bl.a. en række simple men effektive værktøjer til at bruge frygten for at fejle som en ressource i stedet for en undskyldning for at holde dig selv tilbage.
Forspørg på dette foredrag

Rejsen til mig

Med udgangspunkt i sin bog ”Rejsen til mig” fortæller Annette Birkmann i dette rejseforedrag med billeder om sin motorcykeltur alene gennem Syd- og Nordamerika.

Annette sagde farvel til en karriere som advokat, solgte sine ejendele og fik ulønnet arbejde på et motorcykelværksted i Buenos Aires, hvor hun købte sin allerførste motorcykel. Efter otte måneder på værkstedet tog hun afsted på en motorcykelrejse, der sluttede 15 måneder og 53.000 km senere i New York.

Med en god portion humor og selvironi giver Annette sit bud på, hvordan man ikke skal kaste sig ud i nye projekter og større rejseaktiviteter og deler samtidig en række simple men effektive værktøjer til at bruge tilværelsens ubekvemme (og til tider højest uventede) oplevelser til at finde ens indre styrke og rette vej frem.
Forspørg på dette foredrag

Det ukendte potentiale.

Vi kan ikke med sikkerhed vide, hvad der sker i morgen. Uanset hvor mange forbehold vi tager, har livet det med at udvikle sig anderledes end vi lige håbede, troede eller planlagde. Alligevel bruger vi ufattelig mange kræfter på at modsætte os det ukendte i stedet for at se det som uanede muligheder.

At forholde sig til noget nyt og uventet med åbent sind og nysgerrighed er heldigvis en evne vi kan træne. I foredraget belyser Annette Birkmann med underholdende eksempler fra sit eget liv, hvordan vores modstand mod det ukendte forhindrer os i at være kreative, inspirerede og udleve vores fulde potentiale. Du får desuden nogle værktøjer, som du kan bruge i hverdagen til at håndtere uforudsete begivenheder, så de bringer dig tættere på dine mål.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Annette Birkmann

Referencer:

"Annette Birkmann leverer et underholdende, underfundigt og inspirerende foredrag, der handler om personlig udvikling, at se verden på en anderledes måde og mod. Mod til gøre det uventede, mod til at anerkende når det ikke går alligevel og mod til at være sig selv og stå ved sig selv. Jeg tror, de fleste kan tage noget med sig fra mødet med denne kloge kvinde – om ikke andet nyde hendes spændende historie om rejsen til og på motorcykel."
- Mathilde Meinertz, Konference- og mødebooker / Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Annette Birkmann holder.

Jon Kjær Nielsen

Jon Kjær Nielsen er uddannet civilingeniør, men har siden 2006 været selvstændig konsulent for et st...

Rene Nielsen

René Nielsen arbejdede som bankrådgiver frem til den 21. april 1991, hvor hans verden blev radikalt ...

Tommy Krabbe

Tommy Krabbe er cand.mag. i kommunikation og har masser af projektledererfaring i rygsækken. Tommy k...

Storm Stensgaard

Storm har en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til stress som livsvilkår, der har hjulpet ma...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere