Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Arne Woythal

Tidligere drabsefterforsker, internationalt udsendt og forfatter.
Arne Woythal har mere end 40 års erfaring fra politiet. Han blev ansat i 1981, og har siden beskæftiget sig med flere grene af politiets arbejde, De seneste 25 år har han arbejdet som drabsefterforsker. Den omfattende indsigt han opnåede i den har han elegant omsat til hans forfatterskab.

I 2016 debuterede Arne med krimien "De Dræbtes Advokat", der bragte en ny dimension ind i genren. Krimien blev de følgende år fulgt op af "Den Hollandske Forbindelse", Gribbene fra Sofia, Under Nordlys og nu senest Skrædderen fra Bagdad.

Herudover har han skrevet øjenvidneberetningen I Krig Med Politiet om tiden som mentor for kriminalpolitichefen i Gerehsk i Afghanistan.

Foruden de to missioner i Afghanistan har Arne Woythal været udsendt for politiet til en lang række brændpunkter, herunder Kosovo, Irak, Libanon, Sydafrika, Malawi, Rwanda, Kenya, Sydsudan og Ghana. Arne Woythal har i en periode også fungeret som leder af Sydgrønlands Politi.

Endvidere har Arne skrevet en biografisk bog med sin fars historie som krigssejler under Anden Verdenskrig "Fra Murmansk til Stillehavet."

Forespørg på Arne Woythal og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Arne Woythal

Politiet i Internationale Missioner

I sit foredrag ”Politiet i Internationale Missioner” tager Arne Woythal udgangspunkt i sin bog ”I Krig Med Politiet” og sine egne erfaringer fra en lang række missioner for dansk politi. Arne Woythal har i to omgange været udsendt som rådgiver for højtstående kriminalpolitichefer i Afghanistan. Missioner, der har budt på store udfordringer og efterforskninger i meget vanskeligt og ekstremt farligt miljø.

Hans virke for Rigspolitiet har også ført ham til en lang række lande i Mellemøsten og Afrika. Herunder Irak, Libanon, Kosovo, Kenya, Malawi, Sydafrika, Ghana, Rwanda og Sydsudan.

I foredraget fortæller Arne Woythal medrivende om sine oplevelser og tager dig med ind i en verden, der er ukendt for de fleste.

Forespørg på dette foredrag

"Drabsefterforskning - Virkelighed eller Fiktion?"

Arne Woythal har som kriminalassistent beskæftiget sig med drabsefterforskning i mere end 25 år. Han har været ansat i Gladsaxe Politis afd. A, Rejseholdets Drabssektion og siden 2007 I Københavns Vestegns Politis Personfarlig Kriminalitet. Han har i sin lange karriere i politiet været med til at efterforske nogle af de mest spektakulære forbrydelser. Blandt andet æresdrabet i Slagelse på Gazala Khan og Tønder-sagen. I sin tid i drabsafdelingen i Gladsaxe Kriminalpoliti var Arne Woythal med til at efterforske et dobbeltdrab i Herlev, der resulterede i, at der for første gang i Danmarkshistorien blev afsagt to livstidsdomme til gerningsmænd i samme sag.

Sideløbende med sin aktive karriere som drabsefterforsker ved Københavns Vestegns Politi har Arne Woythal skrevet kriminalromanerne De Dræbtes Advokat, Den Hollandske Forbindelse, Gribbene fra Sofia, Under Nordlys og Skrædderen fra Bagdad.

Det er forfatterens bud på realistiske og troværdige kriminalromaner.

I sit foredrag “Drabsefterforskning – Virkelighed eller Fiktion?” tager Arne Woythal udgangspunkt i romanerne og kommer ind på politiets efterforskningsarbejde, afhøringsteknik, retsmedicin, kriminalteknik og ikke mindst DNA-registrering.

I foredraget fortæller Arne Woythal levende om sin karriere og tager dig med ind i forbrydelsens verden, hvor du får et indblik i det minutiøse arbejde, der ligger bag drabsefterforskning.

Forespørg på dette foredrag

En Dansk Krigssejlers Historie

Da Nazi-Tyskland besatte Danmark den 9. april 1940, befandt godt 6.300 danske søfolk sig udenfor afspærringen, og de måtte hver især træffe et valg. For langt de flestes vedkommende betød det allieret krigstjeneste. Af dem vendte 1087 aldrig hjem.

I dette foredrag følger vi én af de danske sømænd, Axel Emil Martin Woythal, Arnes far, som var med i allieret tjeneste fra den første dag, og han vendte ikke tilbage til Danmark igen før den 9. marts 1946. Da havde han været med til at sejle engelske soldater ud af Dunkirk i 1940, været torpederet på vej til Murmansk i 1941, jagtet af ubåde i Det Indiske Ocean i 1942, bombet af Luftwaffe i Tripoli i 1943, fragtet amerikanske soldater i Stillehavskampagnen i 1944 og været udsat for Kamikaze-angreb i 1945 blot for at nævne nogle enkelte episoder.

Foredraget bygger på en lang række efterladte dokumenter og meget grundig research i Rigsarkivet, Museet for Søfart, Ministry of War i England og den nationale og internationale maritime litteratur.

Arne Woythal tager udgangspunkt i sin bog "Fra Murmansk til Stillehavet ... historien om en dansk krigssejler i allieret tjeneste 1940-1945" og beretter fængslende om et kapitel i Danmarkshistorien, som er kendt af de færreste.
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Arne Woythal holder.

Foredrag med Jørgen Lange Thomsen

Jørgen Lange Thomsen

Jørgen Lange Thomsen er professor ved Retsmedicinsk Institut ved Syddansk Universitet i Odense. Han ...
Foredrag med Ove Dahl

Ove Dahl

Ove Dahl er tidligere drabschef for Københavns Politi og har ligeledes i mange år været et velkendt ...
Foredrag med Kurt Kragh

Kurt Kragh

Kurt Kragh har tidligere været ansat hos Rigspolitiets Rejsehold, ind til afdelingen blev nedlagt. H...
Foredrag med Vlado Lentz

Vlado Lentz

Vlado har arbejdet i politiet i over 30 år og har med sin lange livs- og erhvervsfaring lært at spot...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere