Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Bo Østlund

Grundlægger af Heatherhill fortæller om livets glæder trods alder
Bo Østlund er journalist, forfatter, forlægger og video-dokumentarist. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1979 og kom i første omgang til Fyens Stiftstidende. I 1999 blev Bo Østlund freelancer, og siden har der fulgt ansættelser som redaktør hos Danske Malermestre, Ekstra Bladet og Billed-Bladet, og Bo Østlund har som freelancer skrevet for stort set samtlige danske landsdækkende dagblade og magasiner.

Bo Østlund helligede sig fra 2007 til 2014 sit forfatterskab på fuld tid og har primært skrevet biografier om kendte danskere, men også historiske bøger bl.a. om udvandring til Amerika og om angrebet på Pearl Harbor, samt i 2009 sin egen erindringsbog 'Strawberry Fields Forever' på Politikens Forlag om en opvækst i 1960'erne og starten af 1970'erne i en lille nordfynsk landsby.

I Bo Østlunds værk 'Modne Mænd', som udkom den 14. oktober 2016 på hans eget forlag, Forlaget Heatherhill, fortæller 24 kendte danske mænd om livet efter de 60. Bo Østlunds seneste udgivelse er 'Modne Kvinder', som udkom 13. oktober 2017. 'Modne Kvinder' er efterfølgeren til 'Modne Mænd', og i dette værk fortæller 24 kendte danske kvinder om livet efter de 50.

Forespørg på Bo Østlund og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Bo Østlund

Det modne kompas - om livet efter de 50

Der er også et liv efter de 50. Et liv med arbejde, kærlighed, drømme, tro og begær. Og et liv med overgangsalder, en krop i forandring, en kæmpe ro – og med voksende tanker om livets afslutning, døden og alt det, man gerne vil nå og måske ikke har nået. Og måske også et liv med en voksende bevidsthed om, at der i virkeligheden ikke er noget at være bange for. Måske er det i virkeligheden alderdommens og modenhedens største gave – at man endelig kan lægge angsten på hylden? At man endelig kan lægge sine våben og acceptere sig selv som dét menneske, man er?

Forfatteren og journalisten Bo Østlund har de seneste to år været på en fantastisk rejse til landet for de modne, og det er blevet til de to anmelderroste bestsellere ’Modne Mænd’ og ’Modne Kvinder’. I de to samtalebøger deler 48 af landets modigste, klogeste og mest spændende mænd og kvinder i alderen 50 til 83 generøst ud af deres livserfaring i hudløst ærlige og inspirerende samtaler om livet, som er den største læremester, når det sender os alle hver især på rejserne, hvor vi danser kinddans med tilværelsens engle og dæmoner.

Blandt de fire dusin kendte danskere er navne som Hella Joof, Ib Michael, Lisbet Dahl, Troels Kløvedal, Allan Olsen, Anne Dorte Michelsen, Flemming Jensen, Lisbeth Knudsen Hans Engell, Birgitte Raaberg, Lars Lilholt og Vivi Flindt – og alle medvirkende i de to værker giver hver især deres bud på, hvordan det er at være i livet på den anden side af 50. På godt og ondt.

I dette foredrag lukker bestsellerforfatteren os ind bag kulisserne i det ellers hemmelige maskinrum, når han fortæller om det store og følsomme arbejde med de to unikke værker, og frem for alt vil han i video, billeder og lyd tage tilskuerne med tilbage på rejsen, hvor de 48 kendte – som repræsenterer mere end 3000 års samlet livserfaring – åbner deres sjæle og hjerter, så vi alle kan spejle os, nikke genkendende, undre os, grine og mærke sorgen og alle de andre følelser.

Og bagefter vil vi hver især kunne bruge disse refleksioner på levet liv som et kompas til at stikke kursen mod vores egen fremtid. Under arrangementet vil forfatteren også invitere de fremmødte til at byde ind med deres egne erfaringer og tanker i en berigende dialog om seniorlivet efter de 50.
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Bo Østlund holder.

Foredrag med Lone Kühlmann

Lone Kühlmann

Lone Kühlmann er en engageret, populær og provokerende foredragsholder og ordstyrer. Lone har meget ...
Foredrag med Trine Sick

Trine Sick

Trine Sick er journalist, kommunikationsrådgiver og forfatter. I 16 år udlevede hun sit journalistis...
Foredrag med Jon Kjær Nielsen

Jon Kjær Nielsen

Jon Kjær Nielsen er uddannet civilingeniør, men har siden 2006 været selvstændig konsulent for et st...
Foredrag med Michelle Kristensen

Michelle Kristensen

Michelle Kristensen er kendt som Iforms kost- og træningsekspert og ernæringsekspert på Go’ morgen D...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere