Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Bubber

Danmarks helt store tv-personlighed sætter fokus på livsglæde
Bubber begyndte sit offentlige liv i diverse børne-tv programmer, og sideløbende med sin tv karriere optræder Bubber også som foredragsholder. Han har aldrig været bange for at afprøve sig selv og udfordre sit talent. Lige fra Badekarret til Snurresnups Søndagsklub til Den Store Klassefest. Han har været på landevejene med Cirkus Arena, han har skrevet børnebøger og har stået i spidsen for TV2 talentshow Scenen Er Din. Han instruerede sin første spillefilm "Frode og alle de andre rødder" i 2008, som solgte 230.000 billetter. Bubber har også været på afveje med den noget umage partner, nemlig Jægersoldaten B.S. Christiansen, hvor der for alvor skulle brydes grænser.

I Bubbers seneste udsendelser "Danmark ifølge Bubber" møder Bubber, med sin utrolige nysgerrighed og totalt åbne sanser, et helt andet Danmark end det man umiddelbart kender. Her tager tv-værten os alle med bag de ellers normalt lukkede døre! Hans smil, hans stemme og hans ligefremme, lattermilde og ikke mindst uspolerede åbne tilgang til verden nedbryder alle barrierer hos tilskueren.

Bubber er også forfatter til bl.a. "Kæmp for alt hvad du har kært" og medforfatter til "Kloden rundt i Danmark".

Forespørg på Bubber og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Bubber

Bubbershow for børn

De fleste børn og voksne husker tydeligst Bubber fra henholdsvis børneprogrammerne Bubbers Badekar og Snurre Snup Søndagsklub. Her evnede han med sin smilende personlighed og åbne sind at rumme alle børn og gøre dem nysgerrig på alverdens ting. Nu er Bubber klar med et nyt underholdende børneshow, der med garanti skaber livsglæde og grin hos det yngre publikum. Det er muligt at målrette foredraget, så det passer lige til jeres arrangement.
Forespørg på dette foredrag

Livet som ordblind

I Danmark er mellem 3-7 % af befolkningen ordblind, mens op til 20 % har stave- eller læsevanskeligheder - en tilstand som nemt kan blive til en barriere for den ordblinde. Hele sit liv har Bubber været ordblind, men han har ikke betragtet det som et nederlag eller en hindring i sit arbejds- og privatliv. Tværtimod har det motiveret ham til at arbejde på andre måder og i anderledes retninger. Noget han begejstret videregiver til sit publikum i dette personlige, ærlige og autentiske foredrag, hvor Bubber fortæller om at tro på sig selv, at være stædig og om evnen til at håndtere udfordringer.
Forespørg på dette foredrag

Positivitet og livsglæde

Få det bedste ud af livet… du vælger selv. Et åbent og ærligt foredrag, og en peptalk i at bevare sindet åbent og holde fast i evnen til at glædes over både store og små ting i hverdagen. Udstråler vi en positivitet, kan det ikke undgå at smitte af på hele vores liv – både i det private og arbejdslivet. Udfordringerne på vores vej er med til at vise nye veje og lukke op for spændende muligheder, når vi møder verden og andre mennesker åbent og fordomsfrit.

Bubber er om nogen i dette land kendt for sin enestående evne til at turde være nysgerrig, gå nye veje og overskride sine grænser. I dette foredrag fortæller han, hvad der giver ham modet til at turde vælge udfordringerne, og hvordan vi alle kan arbejde bevidst på at holde fast i positivitet og livsglæde. Om at turde være et ordentligt menneske!
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Bubber

Referencer: 

"Det var virkelig godt, og Bubber talte lige til målgruppen (5. og 6. klasser). Både voksne og børn havde en rigtig god oplevelse.
- Vi var dog lidt nervøse for, om han dukkede op, da han sad fast i bilkø hertil, og først var her, ligesom foredraget skulle begynde, men han gik direkte på, og var klar med det samme."
- Trine Møller, Allerød Bibliotek 

"Bubber leverede et meget levende og inspirerende foredrag og formåede på en ligefrem og humoritisk måde at koble vores udfordringer og hverdagens dilemmaer sammen med pointerne i hans foredrag."
- Morten Juul-Olsen, 
Novo Nordisk, Needle Manufacturing & Sourcing

"En meget veloplagt og talende bubber som formåede, at fange salen til fulde. Bubber er helt nede på jorden og ligetil, hvilket i min verden er meget positivt."
- Malene Laursen, FOA Skive

”Bubber var levende og sjov. Han var meget optaget inden foredraget med at overholde tiden - og så løb den alligevel fra ham! Men det var godt og relevant for målgruppen den dag.”
- Marianne Mortensen, Efterskolen Solbakken

"Bubber var varm og vedkommende og tog sig tid til tilhørerne"
- Inger Kaad, Randers Bibliotek


Bubber - 94,2 KB

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Bubber holder.

Foredrag med Martin Keller

Martin Keller

Martin Keller er tv-vært, komponist, showman og selvlært manuskriptforfatter. Martin er bedst kendt ...
Foredrag med Sebastian Klein

Sebastian Klein

Sebastian Klein er en ivrig ornitolog og har medvirket i det af Martin Keller og Ketil Teisen udvikl...
Foredrag med Tommy Krabbe

Tommy Krabbe

Tommy Krabbe er cand.mag. i kommunikation og har masser af projektledererfaring i rygsækken. Tommy k...
Foredrag med Michael Svendsen

Michael Svendsen

Michael Svendsen er en foredragsholder, som har prøvet meget på det danske arbejdsmarked. Michael bl...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere