Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Camilla Kring

Få din virksomhed til tops med Camilla Kring
Camilla Kring er civilingeniør og ph.d. fra Danmarks Tekniske Universitet. Hun er indehaver af kursus- og konsulentvirksomheden Super Navigators ApS, og hun står bag flere virksomheder, der er blevet nr. 1 i Great Place to Work konkurrencen i Europa. Camilla Kring er forfatter til bøgerne ”Livsnavigatøren” (Børsens Forlag, 2006), ”Supernavigatør” (Gyldendal Business, 2011) samt den anmelderroste ”Jeg er B-menneske – Kampskrift for et samfund, der understøtter alle døgnrytmer” (Gyldendal, 2015). Desuden stifter af B-samfundet, der kæmper for et fleksibelt samfund, som også understøtter B-mennesker. B-samfundet har medlemmer i 50 lande.

Forespørg på Camilla Kring og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Camilla Kring

Få øget produktiviteten - Kend og fokusér på dine medarbejderes døgnrytmer

80 procent af din virksomheds værdi er immateriel. Det er medarbejderne, der skaber værdien. Hvordan kan man øge livskvaliteten og produktiviteten i vidensvirksomheder? I vidensamfundet er det sund fornuft både menneskeligt og økonomisk at give mennesket arbejdstider, der matcher dets biologiske rytme. Kender du dine medarbejderes døgnrytmer?
Få en indsigt i kronobiologi, som er studiet af menneskets døgnrytmer. Mange virksomheder har teams, der er aktive 22 timer ud af døgnets 24 timer og globale virksomheder er begyndt at matche medarbejdernes døgnrytmer med tidszone arbejde.
Dette foredrag giver dig og dine medarbejdere en indsigt i jeres biologiske ur, og hvordan det har indflydelse på helbred, læring og produktivitet. I får konkrete værktøjer til at skabe arbejdsdesign for henholdsvis A-mennesker og B-mennesker på arbejdspladsen.
Forespørg på dette foredrag

Tiltræk og fasthold Generation Z

Generation Z (årgang 1995 -) udgør 25 procent af medarbejderne i 2022. Generation Z vil have fællesskab, overensstemmelse mellem personlig mission og virksomhedens mål samt work-life rhythm. Det forventes, at generation Z vil have 17 forskellige jobs i løbet af et arbejdsliv. Hvordan tiltrækker og fastholder din virksomhed generation Z? Foredraget er målrettet virksomheder, der vil tilpasse sig fremtidens arbejdsstyrke. Få konkrete redskaber til at skabe en arbejdsplads, der understøtter forskellige generationer. Fremtidens arbejdsplads er fleksibel. Du får 5 konkrete værktøjer til at designe fremtidens arbejdsplads.
Forespørg på dette foredrag

Great Place to Work – sådan bliver din virksomhed nr. 1

Hvordan bliver din virksomhed nr. 1 i Great Place to Work konkurrencen? Virksomheder med glade medarbejdere tjener omkring 60 procent mere end virksomheder med mindre glade medarbejdere. Glade medarbejdere producerer mere. De har færre sygedage, og de tiltrækker medarbejdere, som er lige så engagerede i deres arbejde som dem selv. Hvordan får man work-life balance tilfredsheden blandt medarbejderne til at stige samtidig med at produktiviteten øges?
Foredraget er målrettet virksomheder, som gerne vil være Danmarks Bedste Arbejdsplads. Med dette foredrag får du 5 strategier til at blive en højdespringer i Great Place to Work konkurrencen.

Forespørg på dette foredrag

Livsnavigation – værktøjer til at skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv

Fra industrisamfundet er vi vant til at tænke lighed i arbejdstider og arbejdssteder – vi går alle sammen på arbejde på samme tid og på samme sted. Men i dag passer dette ikke med de behov og krav, vi mødes med fra vores arbejde og privatliv. Min balance er ikke den samme som din! I Danmark findes der 37 versioner af børnefamilien, arbejdet er både lokalt og globalt, og vores døgnrytmer går fra A til B. Det betyder farvel til one size fits all og goddag til individuelle arbejds- og livssituationer.

Dette foredrag giver jer fire konkrete værktøjer til at skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv:
• Tidsvogter – har kontrol over tiden
• Pilot – sætter kursen
• Dirigent – vælger sin rytme
• Æstetiker – vælger de rette rum
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Camilla Kring holder.

Foredrag med Jon Kjær Nielsen

Jon Kjær Nielsen

Jon Kjær Nielsen er uddannet civilingeniør, men har siden 2006 været selvstændig konsulent for et st...
Foredrag med Storm Stensgaard

Storm Stensgaard

Storm har en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til stress som livsvilkår, der har hjulpet ma...
Foredrag med Rene Oehlenschlæger

Rene Oehlenschlæger

Forvent at opleve René Oehlenschlæger som en passioneret foredragsholder. Han deler sin viden om pos...
Foredrag med Birgitte Rahbek Kornum

Birgitte Rahbek Kornum

Har du en tendens til at nedprioritere din søvn, for hvor vigtige kan de umiddelbart spildte timer o...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere