Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Cecilie Frøkjær

Populær tv-vært giver indsigt i sin menneskeforståelse
Cecilie Frøkjær er uden tvivl en af de mest prominente tv-værter herhjemme. I mere end 20 år har hun været på skærmen enten i Go'Morgen eller Go'Aften Danmark, eller i andre populære tv-programmer.

Hele fem år i træk er Cecilie Frøkjær meget fortjent blevet kåret som ”Årets TV-værtinde”- Cecilie har især formidlet talkshows-TV på et helt nyt og personligt niveau og altid med et smil på læben. I 2017 er Cecilie Frøkjær vært på den nye podcast 'Frøkjær og forfatterne' og tv-vært på programmet 'Samme tid næste år'.

I sine inspirerende og livsbekræftende foredrag tager Cecilie Frøkjær afsæt i mange års arbejde med forskellige mennesker både på og bagved skærmen. Hun har derigennem opnået en unik menneskeforståelse, der gør hende oplagt som både foredragsholder, konferencier og ordstyrer.

Forespørg på Cecilie Frøkjær og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Cecilie Frøkjær

Frøkjær og fruen

Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard er blandt landets mest kendte og beundrede kvinder og begge har med humor og vid begejstret flere generationer.

I 2017 udkom den storsælgende interviewbog ”Fruen kommer i dag,” som med autencitet og livsglæde portrætterer Lise Nørgaards lange og ekstraordinære liv. Samarbejdet udviklede sig til et nært venskab, som Cecilie Frøkjær fortæller meget mere om i dette inspirerende foredrag.

Cecilie fortæller med sin sædvanlige charme om det sjove og lærerige venskab – og om Lises strategier til at opnå et langt, værdigt og tilfredsstillende liv. Foredraget fokuserer ikke kun på, hvad Cecilie Frøkjær har lært af sit venskab med Lise Nørgaard, men også hvad vi alle sammen kan lære af Danmarks mest imponerende pensionist.

Glæd dig til et underholdende, livsbekræftende og tankevækkende foredrag om visdom og venskab mellem to kvinder fra hver sin generation.
Forespørg på dette foredrag

Tusindvis af mennesker

I kraft af sine mange år som tv-journalist har Cecilie Frøkjær mødt alle slags mennesker: skuespillere, sangere, forfattere, politikere mv., og som alle havde deres helt egen unikke fortælling. I dette tankevækkende foredrag deler Cecilie Frøkjær ud af sine mange oplevelser med disse mennesker.

Med humor og selvironi fortæller Cecilie Frøkjær, hvad hun lærte af møderne med blandt andre Lise Nørgaard, Jane Aamund, Britney Spears – og sin gamle klassekammerat Thor. Glæd dig til et morsomt og autentisk foredrag, hvor Cecilie Frøkjær også fortæller, hvordan vi alle kan blive bedre til at lytte, når livet eller mennesker, du møder på din vej, har noget vigtigt at fortælle os.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Cecilie Frøkjær

Referencer:

 

"Foredraget var spændende, inspirerende og det var virkelig sjovt at høre om nogle af de mange oplevelser hun har sammen med Lise Nørgaard, som jo bare er et unikum. Lises positive livssyn og nysgerrighed på livet er virkelig beundringsværdigt – mange af de ”ting”, som Cecilie fortalte om i relation til Lises lange liv, er noget man kan tænke over i sin egen hverdag og bruge."
- Anne Christensen, LINAK Personaleforening

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Cecilie Frøkjær holder.

Foredrag med Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard er studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks travleste foredragsholdere...
Foredrag med Cecilie Beck

Cecilie Beck

Cecilie Beck er uddannet journalist og har de sidste 10 år arbejdet som tilrettelægger og vært på bå...
Foredrag med Mette Walsted Vestergaard

Mette Walsted Vestergaard

Mette Walsted Vestergaard er radio- og tv-vært, p.t. på P1 Morgen på Danmarks Radio. Mette har tidli...
Foredrag med Anne Vig

Anne Vig

Anne Vig er Tv-vært og redaktør, og arbejder pt. som nyhedsvært på TV2 News, hvor hun blandt andet ...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere