35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Charlotte Rørth

Et møde mellem en moderne livsstil og Jesus
Charlotte Røerth er journalist uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i1987. Hun har siden 2003 været journalist på Nordjyske Medier, hvor hun har skrevet interviews og baggrundsartikler om køn, kultur, samfundstendenser og tro.

Charlotte er engageret i det litterære miljø og medarrangør af litteraturfestivalen Ordkraft. Hun er derudover forfatter til bogen "Jeg mødte Jesus” fra 2015, der var hendes debut som forfatter og "Vi mødte Jesus" fra 2017.

Forespørg på Charlotte Rørth og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Charlotte Rørth

Jeg mødte Jesus

I sit personlige og tankevækkende foredrag agerer Charlotte Rørth værtinde for de mange tabu-nedbrydende debatter, vi ser herhjemme, hvilket også er formålet med Charlottes bøger. I sin første bog “Jeg mødte Jesus – bekendelser fra en modvillig troende” og i den kommende, der foreløbig har titlen “Vi mødte Jesus – og hvad kommer det andre ved”, fortæller Charlotte om sit og andres personlige møde med guddommelige begivenheder, der normalt ikke kan forklares ud fra vores logiske og rationelle sind.

Foredraget tager særligt afsæt i bogen "Jeg mødte Jesus", der handler om Charlotte selv. Hun var hverken et religiøst eller spirituelt søgende menneske, da Jesus bogstaveligt talt viste sig for hende og talte til hende i et sakristi i byen Úbeda i Spanien. Oplevelsen var et mentalt og fysisk lynnedslag, der tvang Charlotte til at tage sit moderne rationelle liv op til overvejelse, og som hun derefter skrev bogen omkring.

Charlottes foredrag egner sig særlig godt til biblioteker og på aftenskoler, kirker, sognegårde og forsamlingshuse og der er altid anledning til god debat efterfølgende debat.
Forespørg på dette foredrag

Vi mødte Jesus

Dette foredrag baserer sig op bogen "Vi mødte Jesus. Og hvad kommer det andre ved" Efter journalist og forfatter Charlotte Rørths bog ”Jeg mødte Jesus” udkom i 2015 har hun modtaget op mod 1000 henvendelser fra andre mennesker, som også har oplevet uforklarlige hændelser lige som hendes. Blandt andet journalisten Jesper, lægen Jette, og BMW-direktøren, nu søster Mechtild, som hun opsøger og samtaler med i ”Vi mødte Jesus”. Fælles for de op mod 50 spirituelle hændelser, hun omtaler i foredraget og for mange af de mennesker, hun taler med, er, at oplevelserne har været tabubelagte, og at de ikke er blevet fortalt til andre - før nu.

I bogen interviewer Charlotte Rørth også forskere, som kommer med naturvidenskabelige forklaringer på fænomenerne, og teologer, der advarer mod personfiksering, og samfundsforskere, der ser en åbenhed om det enkelte menneskes tro og oplevelser som et råb i tiden mod magtfuldkommenhed og fremmedgørelse.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Charlotte Rørth

 - 116,3 KB

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere