Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Christian Bitz

Realistisk og overskuelig sundhed
Her har du mulighed for at opleve en foredragsholder, der på yderst underholdende vis giver konkrete redskaber til, hvordan du kan opnå en sundere livsstil – og det helt uden løftede pegefingre. Derudover giver Christian Bitz den motivation, der skal til hos den enkelte, så han eller hun kan nå sit mål!

Christians budskab er klart: Sundhed skal smage og føles fantastisk og ikke baseres på asketiske kostprincipper eller hokus-pokus-helse. Sundhed tager udgangspunkt i den enkelte, der med små realistiske ændringer kan blive sundere og gladere. Det er ikke en revolution – det er ganske enkelt bare sundhedsrealisme.

Christian er uddannet cand.scient. i human ernæring, er forskningschef på Herlev Hospital og har tidligere været fast ekspert på TV2’s Go’ Morgen Danmark, ernæringsekspert og vært på DR’s forbrugerprogram ”Madmagasinet Bitz & Frisk” og klummeskribent i Berlingske og iForm. Han er desuden forfatter til "Bitz din Sundhed", "Bitz dit Køkken", "Verdens Bedste Kur", "VBK 2.0" og "Verdens sundeste mor og barn", som alle har toppet bestsellerlisterne og solgt mere end 100.000 eksemplarer. Verdens Bedste Kur er desuden udgivet i Norge, Holland, Spanien og Australien.

Forespørg på Christian Bitz og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Christian Bitz

Slap af og spis!

Skal vi absolut alle være lige sunde eller blive sunde på den samme måde? Christian Bitz gør i dette underholdende og inspirerende foredrag op med lige præcis dén myte, for svaret er kort og kontant: Nej, det skal vi ikke. Tværtimod faktisk. Vi er alle skabt forskelligt, og vi skal derfor ikke prioritere ens. I stedet skal vi anerkende flere tilgange til sundhed og ikke pege fingre. Tiden er inde til at bygge bro mellem al den sundhedsviden, som vi forholder os til alle ugens dage.

Christian Bitz vil i foredraget vil give dig ny viden og gøre dig bedre klædt på til at sortere i den store mængde viden. Formålet er at give dig ro i sindet og redskaber til at finde din helt egen balance, så du kan blive præcis så sund, som du ønsker.
Forespørg på dette foredrag

Kvalitet

I sit seneste foredrag sætter Bitz det gode liv i perspektiv. Et liv, hvor sundhed spiller en helt central rolle for livskvaliteten.
Men hvor meget bør sundhed egentlig fylde i det samlede billede? Ifølge Bitz lever vi i en tid, hvor sundhed fylder meget. Alt for meget! Og det er næsten umuligt at skille den seriøse videnskab fra de opdigtede mirakelkure. Bitz rydder op i sundhedsvirvaret og giver dig en guide til at træffe de fornuftige valg, som rent faktisk gør en forskel på sundhedskontoen. Herudover bliver du klædt på til at fravælge dem, som i bedste fald ikke har nogen effekt. Du bliver i stand til at ændre på lige der, hvor det betyder allermest for din sundhed og livskvalitet.
Sunde vaner kommer nemlig ikke af sig selv. Det kræver en målrettet indsats at prioritere sundhed. Det kan være svært i en travl hverdag, hvor mangel på tid og overskud ofte bliver undskyldningen for overspringshandlingerne.
Bitz’ budskaber er baseret på videnskabelige undersøgelser og den nyeste viden inden for sundhed. Derfor bliver du rustet på allerbedste vis til at træffe de rigtige beslutninger og stå ved dem – uanset om du vælger skyr, spinning eller et stykke kage i sofaen!
Forespørg på dette foredrag

Uperfekt

”Uperfekt” er et underholdende foredrag, hvor Christian Bitz én gang for alle gør op med myten om det perfekte liv. Showet vil give dig redskaber til at finde din sunde balance og ikke mindst et liv fuldstændig fri for dårlig sundhedssamvittighed. Gennem konkrete råd og en god portion humor får du Bitz’ sundhedsrealistiske guide til, hvordan du opnår dine mål, hvordan du holder sundhedsbegejstringen oppe og hvordan du bliver tilfreds, men samtidig uden at være perfekt. Alle skal ikke være lige sunde eller lige slanke, så hvorfor dog følge de samme kostråd?

Foredraget byder på et (h)ærligt indblik i Bitz’ brogede hverdag, hvor fokus vil være på alt muligt andet end klid, skyr og faste rammer.
Forespørg på dette foredrag

Luk munden og let røven!

I dette super underholdende foredrag giver Christian Bitz sine tilhørere en helt konkret og meget overkommelig guide til et sundere liv. Han motiverer deltagerne til den handling, der giver dem et helt naturligt forspring i hverdagen og sætter en effektiv stopper for den stigende madfrygt. Der er ingen tvivl om, at en sund livsstil er fundamentet for et velfungerende liv med masser af energi og overskud i hverdagen. Men Christian Bitz stiller stort spørgsmålstegn ved de normer og kulturer, der hærger samfundet, i hjemmet og i selvværdet hos den almindelige dansker, der ikke går vildt op i træning, kost og sundhed.

Bitz giver med dette foredrag en guideline til et sundere liv, der er baseret på helt almindelige råvarer, der ganske enkelt bliver til helt almindelig, super lækker og ikke mindst sund mad til helt almindelige og travle mennesker, der skal have karriere, børn og hverdagen til at gå op i en højere enhed. Samtidig er det et opgør med sensationshungrende medier og selvudnævnte eksperter, der med forbud og fanatisme er med at gøre sundhed til et uopnåeligt ideal. Kort sagt er det et foredrag for helt almindelige mennesker, der bare gerne vil leve lidt sundere.
Forespørg på dette foredrag

Verdens bedste HVER dag – stå op og vær klar når vækkeuret ringer!

Den forfriskende og inspirerende efterfølger til landeplagen ”Luk munden og let røven”. På sin velkendte og meget underholdende facon giver sundhedsrealist, Christian Bitz sine deltager et solidt fundament for at skabe et sundere liv – et liv, hvor vi rent faktisk gider at stå op, når vækkeuret ringer og tilsvarende formår at falde i søvn om aftenen. Et liv og en hverdag, hvor krop og hjerne fungerer optimalt, og hvor vi evner og har lysten til at præstere hver dag. Vigtigt er, at fundamentet for vores sundhed bygges op efter den enkeltes individuelle og ikke mindst realistiske målsætninger.

I foredraget fortæller Christian om sin model for sundhedsrealisme, som er baseret på de 4 B'er: Begejstring – Brændstof – Bevægelse – Begrænsninger. Du vil få en masse gode grin, når Christian punkterer fordomme og fortæller om, hvordan en sundere livsstil kombineres med job, familie og en travl hverdag.
Forespørg på dette foredrag

Sundhedsværkstedet

Sund mad har ikke just stolte gastronomiske traditioner. Der fokuseres oftest på fedtprocenter, kalorier og vitaminindhold. Men behøver sund mad virkelig være lig med olieshots, klidkiks og hokus-pokus-helse? Slet ikke! Mad – især sund mad – skal tilfredsstille og begejstre – ellers bliver det umuligt at fastholde en sund livsstil.

Bitz og kokken Claus Holm bygger bro mellem smag og sundhed. I en underholdende blanding af teori og praksis, slår de køkkenbordet op, hvor de fokuserer på at få sund mad ned i øjenhøjde. I skal dufte, smage, lytte og selv tilberede små retter. Glæd jer til sundhed for alle sanser, hvor I kommer at smøge ærmerne op!
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Christian Bitz

Referencer:

"1000 tak for et helt fantastisk informativt og underholdende foredrag til Endometriose Foreningens årsmøde - det var bare super - og købesovsen er smidt ud. :-)
På Endometriose Foreningens egen hjemmeside/facebook-profil, strømmer det ind med flotte tilkendegivelser for dit indlæg i lørdags på Skejby Sygehus - tror du ramte den "lige i skabet", og det kan du tage som et ekstra stort kompliment, for det kan være meget svært for os i bestyrelsen at ramme rigtigt med en foredragsholder."
- Anne Hovmøller, Formand Endometriose Foreningen

"Christian gav os et både inspirerende og meget levende foredrag med et perfekt mix af humor og direkte indspark til en sundere livsstil. Her var ingen løftede pegefingre, derimod sundhedsrealisme, leveret på en kreativ og charmerende måde."
- Signe Jørgensen, Bymose Hegn Hotel og Kursuscenter

"Et rigtig godt valg af foredragsholder. Christian Bitz havde en god vekslen mellem facts og humor og formåede at provokere og underholde deltagerne, så de var med under hele foredraget! En anbefalelsesværdig og inspirerende oplevelse."
- Louise Hauge, Dynamic Hotels

"Mange tak for dit oplæg til vores seminar på Fødevareinsituttet DTU for ernæringsforskere og sundhedsprofessionelle, såvel som fødevareindustrien. Det var engagerende og virkede forfriskende, debatskabende og med en påmindelse om
at huske de unges perspektiv, hvor humor og kreativitet er nøgleord. Perfekt som startskud på en god og konsktruktiv debat i plenum."
- Margit Velsing Groth, Seniorforsker, Mag.scient.soc, Fødevareinsituttet DTU

"Tak for tre super gode foredrag i.f.m. vores events! Du er morsom, god til at fange publikum og så har du en helt fantastisk energi på scenen. Ikke nok med det, så har du et klart budskab: Sundhedsrealisme – den er gået rent ind! Vi har kun fået positiv feedback fra vores gæster."
- Plandent A/S

"Energisk og i højt gear - Christian Bitz satte skub i en god og sund debat til gavn for alle."
- Lene Dahl Stær, Beredskabscenter Aalborg

"Han leverede varen, gav sig selv fuldt ud. Meget engagerende indlæg i den evige diskussion om sundt/usundt. Og fødevarer i det hele taget. Ca. 115 kvinder (næsten udelukkende) havde købt billet."
- Dorthe Kristensen, Hedensted Bibliotekerne

"Vi havde fornøjelsen af Christian Bitz til at booste starten på vores sundhedskoncept i Customer Care hos TDC. Christian formåede på en dejlig charmerende måde at præsentere faktuel viden, godt krydret med egen holding og velanrettet med humor. Christian har en veltrænet situationsfornemmelse og selv om strukturen i store træk var den samme på de 3 lokationer (Århus, Odense og København), så blev det alligevel 3 forskellige foredrag, finurligt tilpasset af Christian til faciliteterne, den geografiske mentalitet og kønsfordelingen blandt publikum. Man sidder tilbage med en god smag i munden over at have foretaget en god investering for medarbejderne, ved at have booket Christian til lejligheden."
- Marianne Holst, HR-Partner, TDC

"Christian Bitz var super god som konferencier, han var velforberedt, engageret, indlevende og underholdende. Han havde sin sjæl med."
- Pernille Kjær, Væksthus Syddanmark

"Han er en fremragende formidler af budskabet sundhed og velvære. Han kan holde en forsamlings interesse fanget over ca. 1½ time ved at skiftevis være alvorlig og saglig, og minuttet efter tangere de bedste stand-up komikere! Han bruger meget sit eget liv og familie som inspiration, og det er ekstremt underholdende, samtidig med at han får leveret de gode budskaber, og aflivet myter og fordomme. Han leverede til fulde de forventninger vi havde til ham, og vi har udelukkede fået endog meget positive tilbagemeldinger på hans foredrag. En rigtig god oplevelse."
- Klaus Jeppesen, Telia Danmark

"Rigtig godt og morsomt foredrag - alle besøgende var meget tilfredse. Super godt at Christian også deltog i vores løb - meget positivt."
- Inger Salomonsen, Bylderup Bov Fællesringriderforening

"På vegne af Politilederforeningen – og egne – vil jeg gerne sende dig en stor, stor tak for en aldeles fremragende indsats. Det var simpelthen lige i øjet – informativt og vildt underholdende. Du har et stort performer-gen og en udstråling, der underbygger det. Vi modtog rigtig mange særdeles positive tilbagemeldinger på din optræden. Den måde hvorpå du involverer publikum er beundringsværdig."
- Politiinspektør Bent Isager-Nielsen, Politilederforeningen

"Underholdende foredrag med mange gode hints omkring kost og livsstil."
- Ellen Friborg Thiesen, Grundfos Management A/S

"Meget levende og nærværende overfor deltagerne."
- Anne-Katrine L. Mølgaard, Seminarer.dk

"Utrolig flot at Christian kunne "fastholde" 150 lopper fra indskolingen."
- Karen-Mari Johansen, Skolefritidsordning og indskoling

"Super energisk og livlig foredragsholder."
- Anja Tofte Larsen, Privathospitalet Mølholm A/S

"Både informativt og underholdende."
- Hanne Seldrup, Svane Køkkenet

"Foredraget omhandler et emne der er meget oppe i tiden, og Christian gjorde det formidabelt."
- Claus Hansen, Jyske Bank

"Det kan stærkt anbefales til virksomheder. Flere af vores ansatte, har "omlagt" levevis efter Christians foredrag. Hans bog går ligeledes på omgang i organisationen."
- Michael Zehngraff, Jobindex A/S

"Christian Bitz' foredrag "luk munden og let røven" er både underholdende og lærerigt. Vi fik nogle værktøjer med hjem, som er til at huske og som rent faktisk virker. :-)"
- Henrik Daugbjerg Petersen, Rambøll

"Det var fremragende. Christian hoppede ind og ud mellem de andre ting, vi havde på programmet. Han var helt ukrukket, skarp og meget morsom. Hans budskab er super og det går rent ind."
- Gitte Korsgaard, Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus

"Tak for et fantastisk foredrag, hvor du tog os ALLE med storm uden brug af avancerede tekniske hjælpemidler. Og det er ikke smiger, men et faktum. (selv blev mine høje forventninger mere end indfriet)"
- Benny D. Hansen, Systemair A/S

"Christian levede fuldt ud op til vore forventninger - det var en god og inspirerende aften. Selv om vi ved at "luk munden og let røven"-kombination er en god idé, fik vi serveret budskabet på en god, inspirende og underholdende måde - inklusive fif til hvad vi ellers kan gøre - tak for det!"
- Kirsten Kragh Andersen, Aftenskolen GOK

"Super inspirerende foredrag - og meget relevant for alle mennesker."
- Susanne Thorlund, Business Danmark Nordjylland

"Sjovt, motiverende og inspirerende foredrag. Alle gæster havde en fantastisk aften og vi har kun fået 'roser.'"
- Jane Jensen, Arena Assens

"Det var rigtig godt, både oplysende og sjovt. Alle havde en god aften."
- Nicolai Larsen, Super Brugsen Hatting

"Fint, oplysende og underholdende."
- Theis Bavnhøj Hansen, Faaborg-Midtfyn Kommune

 - 36,1 KB

Christian Bitz - 61,5 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Christian Bitz holder.

Foredrag med Michelle Kristensen

Michelle Kristensen

Michelle Kristensen er kendt som Iforms kost- og træningsekspert og ernæringsekspert på Go’ morgen D...
Foredrag med Marina Aagaard

Marina Aagaard

Marina er en af landets mest erfarne sundheds- og træningsformidlere. Motionsekspert for blandt andr...
Foredrag med Martin Kreutzer

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer er en af landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder styrkende og en...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere