Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Christian Egander Skov

Forfatter, redaktør, Ph.d.
Christian Egander Skov er blevet kaldt ”en af tidens mest interessante borgerlige tænkere”. Hans bog Borgerlig krise (Gyldendal, 2022) har høstet strålende anmeldelser med sin skarpe analyse af danske borgerliges turbulente historie og aktuelle krise.

Christian er ph.d. i historie, i dag er han blandt andet underviser, redaktør for Årsskriftet Critique og skriver fast for en række danske medier som Berlingske, Kristeligt Dagblad og Altinget.

Forespørg på Christian Egander Skov og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Christian Egander Skov

Den Borgerlig krise

Det borgerlige Danmark er i krise. Selv om det fortsat ligner dødt løb i dansk politik mellem rød og blå blok, dækker meningsmålingerne over en dybereliggende idémæssig krise i den borgerlige lejr, som er splittet mellem centrumhøjre og populismen.

Blå blok har ikke formået at forny det borgerlige projekt i takt med de økonomiske, teknologiske og kulturelle ændringer, som globaliseringen har ført med sig. Det borgerlige projekt har i alt for høj grad handlet om at forsvare individet, men i dag er det fællesskabet og det kollektive, der er under pres. I denne postliberale virkelighed kæmper en splittet blå blok for at holde sig relevante.

Har de borgerlige partier overladt fornyelsen af samfundet til teknokrater og socialdemokraterne og glemt, hvad det vil sige at være folkepartier? Findes der overhovedet en samlet borgerlig blok længere? I dette foredrag konfronterer Christian Egander Skov det borgerlige opbrud og afdækker den idémæssige krises historiske sammenhæng.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere