Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Christian Jungersen

Forfatter af flere bestsellere lukker dig ind bag kulisserne
Christian Jungersen blev født i København i 1962 og voksede op i Humlebæk. I 1988 blev Christian Cand. Comm. efter to år på retorikstudiet ved Københavns Universitet samt studier i kommunikation og samfundsfag på RUC. Efter uddannelsen beskæftigede han sig i årevis med private skriverier og havde jobs som bl.a. lærer i filmvidenskab ved Folkeuniversitetet i København, reklametekstforfatter, tv-forfatter og manuskriptkonsulent.

I sommeren 1999 debuterede Christian med den psykologiske spændingsroman ”Krat”, som var på bestsellerlisten i flere måneder og desuden blev honoreret med Debutantprisen og Statens Kunstfonds treårige arbejdsstipendium og indstillet til Weekendavisens Litteraturpris. Christians bog "Undtagelsen" lå i 2010 på bestesellerlisten i halvandet år. I marts 2012 udkom romanen "Du forsvinder", som omhandler et ægtepar, hvor manden forandrer personlighed efter en hjerneskade. Romanen rummer store filosofiske dybder, og er spændende som en krimi.

Forespørg på Christian Jungersen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Christian Jungersen

DU KAN ALT

Med DU KAN ALT er Christian Jungersen tilbage med en ny, stor samtidsroman. På et luksuriøst balinesisk resort, i baren på taget af et femstjernet hotel i Rio de Janeiro, en udslusningspension for ungdomskriminelle, et fængsel i Iran for politiske modstandere, den lille sjællandske by Krummerup og Assistens Kirkegård om natten.

Da Pers søn flytter hjemmefra, og hans kone vil skilles fra ham - efter 22 års ægteskab, siger Per sit job op for at blive selvstændig. Han vil udnytte sin nye frihed, han vil opbygge en virksomhed inden for terapi og coaching, og han vil vise sine medmennesker en ny måde at leve på. Per vil alt - han siger ja til livet og inviterer en tidligere kriminel til at bo hos sig i en lille lejlighed på Vesterbro, han møder den karismatiske Simin og bliver involveret i et drama omkring det iranske eksilmiljø i Danmark. Der brænder en ild i Per, og så begynder det en dag også at brænde rundt om ham.

DU KAN ALT er en eksplosion af en roman om ti omtumlede år i Pers liv og en bog, der stiller spørgsmålet: Kan vi skabe et nyt liv, den dag det bliver nødvendigt" Kan vi gøre det igen og igen" Og hvad koster det' Hør Christian Jungersen fortælle om sin seneste roman og hvilke tanker og undersøgelser han har haft og gjort i forbindelse med den.
Forespørg på dette foredrag

Du forsvinder

Christian Jungersen fortæller i dette interessante foredrag om de personlige oplevelser og tanker, som har dannet grundlag for hans aktuelle værk ”Du forsvinder”. Jungersen læser udvalgte passager op og beretter om bogens tilblivelse – både på papiret og på det mentale plan. Foredraget giver også mulighed for at komme ind på en række af de centrale omdrejningspunkter i ”Du forsvinder”, herunder det filosofiske spørgsmål om menneskets fri vilje, kærligheden, skyld og ansvar og tro og utro.

Romanen beskriver et ægtepar, hvor manden bliver personlighedsforandret efter en hjerneskade. Da han desuden anklages for bedrageri, stilles der en række spørgsmål: Var det ham selv, der begik forbrydelsen, eller var det kemien i hans hjerne? Og er vi alle ikke kun kemien i vores hjerne? Hvordan kan vi så være ansvarlige for vores handlinger?

”Du forsvinder” adskiller sig fra andre romaner ved, at der mellem hvert kapitel er indsat et eller flere store farvefotografier. Fotografierne forestiller karakterernes vielsesattester, deres kærlighedsbreve, husannoncer og andet der har relation til handlingen – bl.a. vises også opslag i fiktive fagbøger om hjerneforskning og filosofi.
Forespørg på dette foredrag

”Undtagelsen”

Christian Jungersen fortæller i dette foredrag om de personlige oplevelser og tanker, som har dannet grundlag for hans værker og især ”undtagelsen”. Dette foredrag giver også mulighed for at komme ind på en række af de centrale omdrejningspunkter i ”Undtagelsen” - herunder mobning blandt voksne, selvbedrag og ondskab. Christian oplæser udvalgte passager, og beretter om bøgernes tilblivelse – både på det mentale plan og på papiret.
Forespørg på dette foredrag

Christian Jungersen fortæller om sit forfatterskab

Christian Jungersens roman ‘Undtagelsen’ om fire kvinder på et kontor er blevet en dansk nyklassiker, efter Berlingske Tidendes læsere i 2010 kårede den som den bedste danske roman i 10 år og den lå på bestsellerlisten i halvandet år. I marts 2012 udkom Christians tredje roman: ‘Du forsvinder’, som omhandler et ægtepar, hvor manden forandrer personlighed efter en hjerneskade. Romanen rummer store filosofiske dybder, og er spændende som en krimi. For er noget menneske andet og mere end sin hjerne? Hvis vores personlighed og alle vores valg afgøres af hjernens kemi, hvordan kan vi så være ansvarlige for vores handlinger?

Christian er en erfaren foredragsholder, som altid leverer et foredrag, der er både underholdende og giver stof til eftertanke. Han fortæller og svarer på spørgsmål om sine tre romaner, arbejdsprocessen, vejen til at blive forfatter og om livet som international bestsellerforfatter med udgivelser i 18 lande.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Christian Jungersen

Referencer: 

"Oplagt og helt uden manuskript- har fået mange tilbagemeldinger på fin fin aften."
Karin Svendsen, Silkeborgbibliotekerne

"Vi var meget tilfredse med Christian Jungersens foredrag! Hans personlige fortællinger om tilblivelsen af hans romaner blev serveret på en humoristisk, alvorlig og nærværende måde. Han var specielt god til at inddrage publikum i hans måde at fremtræde på, og man gik derfra med en følelse af, at komme tæt på ham og hans personlige rejse til forfatterskabet"
Caroline Sørensen, Slagelse Biblioteker og Borgerservice - 224,7 KB


Christian Jungersen - 41,3 KB

Christian Jungersen - 26,2 KB

 

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Christian Jungersen holder.

Foredrag med Anne-Cathrine Riebnitzsky

Anne-Cathrine Riebnitzsky

Udover sit forfatterskab er Anne-Cathrine Riebnitzsky specielt kendt som kvinden med fokus på undert...
Foredrag med Mich Vraa

Mich Vraa

Mich Vraa er uddannet journalist og har oversat en række af tidens store amerikanske og engelske for...
Foredrag med Christian Mørk

Christian Mørk

Christian Mørk (f. 1966) er født på Frederiksberg og kom som 15-årig til Massachusetts for at gå på ...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere