35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Christian Jungersen

Forfatter af flere bestsellere lukker dig ind bag kulisserne
Christian Jungersen blev født i København i 1962 og voksede op i Humlebæk. I 1988 blev Christian Cand. Comm. efter to år på retorikstudiet ved Københavns Universitet samt studier i kommunikation og samfundsfag på RUC. Efter uddannelsen beskæftigede han sig i årevis med private skriverier og havde jobs som bl.a. lærer i filmvidenskab ved Folkeuniversitetet i København, reklametekstforfatter, tv-forfatter og manuskriptkonsulent.

I sommeren 1999 debuterede Christian med den psykologiske spændingsroman ”Krat”, som var på bestsellerlisten i flere måneder og desuden blev honoreret med Debutantprisen og Statens Kunstfonds treårige arbejdsstipendium og indstillet til Weekendavisens Litteraturpris. Christians bog "Undtagelsen" lå i 2010 på bestesellerlisten i halvandet år. I marts 2012 udkom romanen "Du forsvinder", som omhandler et ægtepar, hvor manden forandrer personlighed efter en hjerneskade. Romanen rummer store filosofiske dybder, og er spændende som en krimi.

Forespørg på Christian Jungersen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Christian Jungersen

Du forsvinder

Christian Jungersen fortæller i dette interessante foredrag om de personlige oplevelser og tanker, som har dannet grundlag for hans aktuelle værk ”Du forsvinder”. Jungersen læser udvalgte passager op og beretter om bogens tilblivelse – både på papiret og på det mentale plan. Foredraget giver også mulighed for at komme ind på en række af de centrale omdrejningspunkter i ”Du forsvinder”, herunder det filosofiske spørgsmål om menneskets fri vilje, kærligheden, skyld og ansvar og tro og utro.

Romanen beskriver et ægtepar, hvor manden bliver personlighedsforandret efter en hjerneskade. Da han desuden anklages for bedrageri, stilles der en række spørgsmål: Var det ham selv, der begik forbrydelsen, eller var det kemien i hans hjerne? Og er vi alle ikke kun kemien i vores hjerne? Hvordan kan vi så være ansvarlige for vores handlinger?

”Du forsvinder” adskiller sig fra andre romaner ved, at der mellem hvert kapitel er indsat et eller flere store farvefotografier. Fotografierne forestiller karakterernes vielsesattester, deres kærlighedsbreve, husannoncer og andet der har relation til handlingen – bl.a. vises også opslag i fiktive fagbøger om hjerneforskning og filosofi.
Forespørg på dette foredrag

”Undtagelsen”

Christian Jungersen fortæller i dette foredrag om de personlige oplevelser og tanker, som har dannet grundlag for hans værker og især ”undtagelsen”. Dette foredrag giver også mulighed for at komme ind på en række af de centrale omdrejningspunkter i ”Undtagelsen” - herunder mobning blandt voksne, selvbedrag og ondskab. Christian oplæser udvalgte passager, og beretter om bøgernes tilblivelse – både på det mentale plan og på papiret.
Forespørg på dette foredrag

Christian Jungersen fortæller om sit forfatterskab

Christian Jungersens roman ‘Undtagelsen’ om fire kvinder på et kontor er blevet en dansk nyklassiker, efter Berlingske Tidendes læsere i 2010 kårede den som den bedste danske roman i 10 år og den lå på bestsellerlisten i halvandet år. I marts 2012 udkom Christians tredje roman: ‘Du forsvinder’, som omhandler et ægtepar, hvor manden forandrer personlighed efter en hjerneskade. Romanen rummer store filosofiske dybder, og er spændende som en krimi. For er noget menneske andet og mere end sin hjerne? Hvis vores personlighed og alle vores valg afgøres af hjernens kemi, hvordan kan vi så være ansvarlige for vores handlinger?

Christian er en erfaren foredragsholder, som altid leverer et foredrag, der er både underholdende og giver stof til eftertanke. Han fortæller og svarer på spørgsmål om sine tre romaner, arbejdsprocessen, vejen til at blive forfatter og om livet som international bestsellerforfatter med udgivelser i 18 lande.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Christian Jungersen

Referencer: 

"Der var ikke så mange tilhørere, hvilket ikke skyldtes Christian Jungersen, men at der var mange andre spændende tilbud at vælge imellem. Christian var god til at udnytte muligheden for en tæt dialog med tilhørerne. Han var engageret, også lyttende og rigtig spændende."
- Christian Johansen, HK

"Oplagt og helt uden manuskript- har fået mange tilbagemeldinger på fin fin aften."
Karin Svendsen, Silkeborgbibliotekerne

"Vi var meget tilfredse med Christian Jungersens foredrag! Hans personlige fortællinger om tilblivelsen af hans romaner blev serveret på en humoristisk, alvorlig og nærværende måde. Han var specielt god til at inddrage publikum i hans måde at fremtræde på, og man gik derfra med en følelse af, at komme tæt på ham og hans personlige rejse til forfatterskabet"
Caroline Sørensen, Slagelse Biblioteker og BorgerserviceChristian Jungersen - 41,3 KB

Christian Jungersen - 26,2 KB

 

 

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere