35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Christina Boutrup

Danmarks Kinaekspert - sådan slår din virksomhed igennem i Kina
Christina Boutrup er en flittigt benyttet foredragsholder, kommentator og ordstyrer, og hun er en af Danmarks mest kompetente, når det gælder konkret viden om danske virksomheders udfordringer og muligheder i Kina.

I november 2014 udkom hendes bog: ”Den røde løber – Kinas Fremmarch i Europa”, hvor Christina bl.a. fortæller om, hvad der driver kinesernes købelyst, hvordan vi i stigende grad bliver tvunget til at samarbejde med kineserne og ikke mindst hvordan Kinas voksende politiske og kulturelle indflydelse påvirker Europa, når vi inviterer dem indenfor.

Christina forstår med sin skarpe pointer og ligefremme stil at fange sit publikum både mundtligt og skriftligt. Hun er uddannet journalist, og har fulgt danske virksomheders globale spring gennem mere end 10 år. Blandt andet i frontlinjen som Asien-korrespondent for Berlingske med base i Shanghai, hvorfra hun har rejst Kina tyndt og interviewet kinesere fra alle samfundslag. Hun deler desuden sin viden som gæsteunderviser på forskellige kurser og uddannelser. Heriblandt på Fudan University i Shanghai og Syddansk Universitet.

Forespørg på Christina Boutrup og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Christina Boutrup

Kinas Fremmarch i Europa

Foredraget tager afsæt i bogen: ”Den røde løber – Kinas Fremmarch i Europa”, som handler om Kinas voksende økonomiske, politiske og kulturelle indflydelse i Europa. Hvad driver kinesernes købelyst, og hvad sker der, når vi inviterer kineserne indenfor? Pengene flyder, men ind ad bagdøren kommer også politisk og kulturel indflydelse, korruption og forretninger på kinesiske vilkår.
Forespørg på dette foredrag

Kina Sweet & Sour

Foredraget tager udgangspunkt i den omfattende research til bogen Kina Sweet & Sour, som er den første bog om danske virksomheders sure og søde erfaringer i Kina. De vigtigste konklusioner bliver ridset op, og bagefter står det lysende klart, hvorfor Kina er blevet en uundgåelig del af Danmarks fremtid - På godt og ondt.
Forespørg på dette foredrag

Vækstens pris

Christina sætter i foredraget fokus på de sociale og miljømæssige konsekvenser af de tocifrede økonomiske vækstrater, som Kina har præsteret gennem de seneste årtier. Selvom de moderne kinesiske storbyer boomer, og de nyrige forbrugere kaster sig over vestlige luksusvarer, så er Kina stadig et udviklingsland med voksende social ulighed.

Her er forklaringen på, hvorfor verdens folkerigeste land ikke er så stabilt, som man skulle tro. Og hvorfor det magtfulde kommunistparti pludselig er blevet popularitetssøgende.
Forespørg på dette foredrag

Kina 3.0

Kina bevæger sig med hastige skridt væk fra rollen som hele verdens fabrikshal, og det har vist sig, at når produktionsarbejdspladserne flytter væk fra Danmark, så flytter forskning og udvikling med. Derfor bliver danske virksomheder ved med at investere i Kina. Ikke blot for at spare penge, men i lige så høj grad for at få adgang til kvalificeret arbejdskraft og den nyeste viden.

I foredraget afliver Christina for alvor myten om, at kineserne ikke er innovative og udelukkende baserer deres produktudvikling på kopiering. Faktum er, at store danske virksomheder i disse år kæmper en hård kamp for at fastholde deres globale førerposition. Og konkurrencen kommer i høj grad fra nye kinesiske virksomheder.
Forespørg på dette foredrag

Ordstyrer

Christina Boutrup har lavet foredrag og ordstyreropgaver for en lang række virksomheder og organisationer. Hun er kendt for sin evne til at tilføre konferencer, seminarer og debatter en ekstra dimension med sin dybe indsigt i globaliseringens fordele og ulemper.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Christina Boutrup

Christina Boutrup - 57,1 KB

Christina Boutrup - 22,2 KB

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere