Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Christina Boutrup

Danmarks Kinaekspert - sådan slår din virksomhed igennem i Kina
Christina Boutrup er en af landets førende Kina-kendere og fast Kina-analytiker for TV2. Hun er uddannet erhverv­sjournalist og har fulgt Kinas udvikling tæt siden 2004, blandt andet som Asien-korrespondent og som vært for radio- og tv-programmer. Hun har skrevet flere anmelderroste bøger og er en flittigt benyttet foredragsholder, facilitator og ordstyrer på danske og internationale konferencer og workshops. Hun er desuden aktiv i advisory board for tænke­tanken Think China under Københavns Universitet.

Christina forstår med sin skarpe pointer og ligefremme stil at fange sit publikum både mundtligt og skriftligt. Hun deler desuden sin viden som gæsteunderviser på forskellige kurser og uddannelser. Heriblandt på Fudan University i Shanghai og Syddansk Universitet.

Forespørg på Christina Boutrup og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Christina Boutrup

Den store tech-revolution

Kina har i al stilhed taget et kvantespring. I disse år gennemgår landet en tech-revolution, som vil rykke ved magtbalancen i verden og komme til at påvirke os alle. De færreste er opmærksomme på, at kinesiske virksomheder er globalt førende inden for flere af de vigtige områder, som kan forme vores fremtid: Droner, solceller, mobilbetalinger, sociale medier, e-handel og praktisk anvendelse af kunstig intelligens.

Når vi herhjemme forsøger at forstå fremtiden, ser vi mod Silicon Valley. Men vi kigger den gale vej og risikerer at stå med ryggen til udviklingen, hvis vi kun har øje for Google, Amazon og Facebook. Det er på høje tid, at vi begynder at forstå, hvad der sker i Kina, som med sine 800 millioner internetbrugere er verdens største og mest avancerede digitale økonomi. Kom og hør, hvad vi virksomheder kan lære af Kinas fremadstormende tech-virksomheder – og hvorfor vi skal til at holde meget bedre øje med kineserne.
Forespørg på dette foredrag

Kina på fremmarch

Kinas indflydelse i verden vokser – både økonomisk, politisk, teknologisk og kulturelt. Hvad betyder det for os her i Danmark og Europa – og hvordan skal vi forholde os til den nye supermagt?

Få svaret i dette foredrag, som er baseret på Christina Boutrups rejser rundt i kinesernes fodspor. Foredraget giver indblik i de muligheder og udfordringer det nye fremadstormende Kina giver et lille land som Danmark, og hvordan kinesiske investeringer og en aktiv strategi for udbredelsen af kinesisk kunst og kultur baner vejen for såkaldt blød magt.
Forespørg på dette foredrag

Made for China

Kina er stadig mest kendt for sine dygtige kopister, men kinesiske virksomheder er i dag globalt førende inden for nye digitale forretningsmodeller, e-handel og sociale medier, og det stiller høje krav til alle, der vil sælge i Kina. Hør, hvad du kan du lære af kinesiske virksomheder – og hvorfor er det så vigtigt at tilpasse danske produkter og løsninger til det kinesiske marked. Få også indblik i Kinas ambitiøse Made in China 2025-plan, som truer flere danske styrkepositioner, men også åbner nye muligheder, hvis man er opmærksom på faldgruberne.
Forespørg på dette foredrag

Kinas Fremmarch i Europa

Foredraget tager afsæt i bogen: ”Den røde løber – Kinas Fremmarch i Europa”, som handler om Kinas voksende økonomiske, politiske og kulturelle indflydelse i Europa. Hvad driver kinesernes købelyst, og hvad sker der, når vi inviterer kineserne indenfor? Pengene flyder, men ind ad bagdøren kommer også politisk og kulturel indflydelse, korruption og forretninger på kinesiske vilkår.
Forespørg på dette foredrag

Kina Sweet & Sour

Foredraget tager udgangspunkt i den omfattende research til bogen Kina Sweet & Sour, som er den første bog om danske virksomheders sure og søde erfaringer i Kina. De vigtigste konklusioner bliver ridset op, og bagefter står det lysende klart, hvorfor Kina er blevet en uundgåelig del af Danmarks fremtid - På godt og ondt.
Forespørg på dette foredrag

Vækstens pris

Christina sætter i foredraget fokus på de sociale og miljømæssige konsekvenser af de tocifrede økonomiske vækstrater, som Kina har præsteret gennem de seneste årtier. Selvom de moderne kinesiske storbyer boomer, og de nyrige forbrugere kaster sig over vestlige luksusvarer, så er Kina stadig et udviklingsland med voksende social ulighed.

Her er forklaringen på, hvorfor verdens folkerigeste land ikke er så stabilt, som man skulle tro. Og hvorfor det magtfulde kommunistparti pludselig er blevet popularitetssøgende.
Forespørg på dette foredrag

Kina 3.0

Kina bevæger sig med hastige skridt væk fra rollen som hele verdens fabrikshal, og det har vist sig, at når produktionsarbejdspladserne flytter væk fra Danmark, så flytter forskning og udvikling med. Derfor bliver danske virksomheder ved med at investere i Kina. Ikke blot for at spare penge, men i lige så høj grad for at få adgang til kvalificeret arbejdskraft og den nyeste viden.

I foredraget afliver Christina for alvor myten om, at kineserne ikke er innovative og udelukkende baserer deres produktudvikling på kopiering. Faktum er, at store danske virksomheder i disse år kæmper en hård kamp for at fastholde deres globale førerposition. Og konkurrencen kommer i høj grad fra nye kinesiske virksomheder.
Forespørg på dette foredrag

Ordstyrer

Christina Boutrup har lavet foredrag og ordstyreropgaver for en lang række virksomheder og organisationer. Hun er kendt for sin evne til at tilføre konferencer, seminarer og debatter en ekstra dimension med sin dybe indsigt i globaliseringens fordele og ulemper.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Christina Boutrup

Christina Boutrup - 57,1 KB

Christina Boutrup - 22,2 KB

 - 409 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Christina Boutrup holder.

Foredrag med Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard er studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks travleste foredragsholdere...
Foredrag med Mette Holm

Mette Holm

Med udgangspunkt i sit lange virke i Kina og omegn holder Mette Holm underholdende og engagerede for...
Foredrag med Bjarne Corydon

Bjarne Corydon

Bjarne Corydon er uddannet cand.scient.pol. i år 2000 og var fra 1992 til 2017 medlem af Socialdemok...
Foredrag med Peter Lisbygd

Peter Lisbygd

Peter Lisbygd har beskæftiget sig indgående med Kina siden 2005, hvor han flyttede til Shanghai førs...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere