35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Claus Elgaard

Tv-vært fra TV2 med fortælling om egen oplevelse af ludomani og afhængighed
Claus Elgaard er journalist, radio- og TV-vært, forfatter og foredragsholder. Mange kender ham som studievært på TV 2, hvor han har rapporteret for TV 2 Sporten. Herudover har han været journalist på Danmarks Radio i 4 år og nyhedsvært på TV 2 Østjyllland i 3 år. Han har desuden været medietræner for adskillige politikere og erhvervsfolk og holdt foredrag i mere end 10 år.

Claus er forfatter til ”Jeg gjorde det – den hårde vej” om Hasan Al, der blev europamester i boksning og ”Med livet som indsats – en ludoman taler ud”, som handler om hans eget liv bag facaden, som han også holder foredrag om.

Forespørg på Claus Elgaard og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Claus Elgaard

Med livet som indsats

Claus Elgaard var kendt som en af TV2's mest eksponerede sportsværter. Altid velklædt og altid velforberedt. Men bag facaden var hans liv et kaos. I "Med livet som indsats" fortæller Claus for første gang om det spillemisbrug, der i flere år kontrollerede hans liv, og som bogstavelig talt var tæt på at slå ham ihjel.

"Med livet som indsats" er også historien om Claus' opvækst i skyggen af storesøsterens død. Om faderens spille- og alkoholmisbrug. Om et forlist ægteskab og et kaotisk kærlighedsforhold, som endte med en tragisk død. Endelig er det beretningen om den behandling for ludomani, som Claus opsøgte i 2008, og som hjalp ham med at vinde livet tilbage. Det er historien om en opvækst i misbrug af forskellig slags. Men det er også historien om at turde tro på livet. Om at turde leve - og ikke bare overleve. Det er vilje,tro og livsglæde. Og det er faktisk også en aften, hvor man gerne må grine - og kommer til det!

Forespørg på dette foredrag

Mere information om Claus Elgaard

Referencer:

"Claus Elgaard var en kæmpe gevinst for vores arrangement. Han håndterede vores udfordringer til ug, og gav os alle sammen en god oplevelse. Han var i den grad med til at løfte standarden for prisuddeling i Mariagerfjord Kommune."
- Vibeke Libach Justesen, Mariagerfjord Kommunes Idrætsråd

"Et meget aktuelt og vedkommende emne, formidlet meget personligt og ærligt, uhøjtidelig i sin form og alligevel sprudlende sprogligt og med stor selvindsigt. Foredraget var en stor succes."
- Foredragsarrangør Hanne Hovmøller

"Det var en rigtig god aften vi havde med Claus her på Nordfyns biblioteker, Claus er en god foredragsholder, han fangede virkelig vores publikum og de havde mange gode spørgsmål til ham bagefter."
- Joan Larsen, Nordfyns Biblioteker

”Claus levede fuldt op til vores forventninger. Han var utrolig imødekommende da han kom og udstrålede overskud. På scenen holdt han 450 unge i alderen 18-25 tryllebundet i en times tid - hvor de lyttede interesseret til hans fortælling. Samtidig var der tid til spørgsmål fra salen - så alt i alt en god aften i hans selskab.”
- Henrik Olesen, Ringkjøbing Landbobank

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere