35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Claus Manniche

Manden bag Quizbuilding sætter skub i enhver forsamling
Claus Manniche er manden bag konceptet Quizbuilding. Han har i 25 år haft mange forskellige stillinger - både som leder og medarbejder, og det har især været inden for salg. I den forbindelse har han over årene været udsat for en lang række forskellige teambuildingsaktiviteter, hvor han dels har oplevet, at der ofte er stor forskel på deltagernes engagement i aktiviteten, dels at det kan være en meget omkostelig affære, og endelig at det nogle gange kan være så grænseoverskridende, at det får en direkte negativ effekt på sammenholdet.

I sin fritid begyndte Claus for nogle år siden at lave quizzer på diverse steder og for mange forskellige mennesker. En aften tænkte han, at netop den aktivitet imødekom de udfordringer, han selv har oplevet over årene. Ingen grænser bliver overskredet. Det kræver bare et lokale, og derfor er det langt billigere. Men vigtigst af alt, så er det noget, alle gerne vil deltage i. Og er der nogle emner, hvor man ikke lige er stærk, kan man bare sidde og nyde den gode stemning alligevel. Gennem sin erfaring, kan han nu tilrettelægge quizzer, så man kommer vidt omkring, og alle derfor oplever, at de kan og vil bidrage. Derudover er der bare altid noget medrivende over hyggelige konkurrencer. Quizene er altid tilrettelagte i samarbejde med kunden, sådan at elementer af quizzen handler om den konkrete arbejdsplads og kollegerne.

Som person er Claus Manniche den optimale blanding af afslappet facilitator, festlig quizmaster og nysgerrig bidragsyder til arrangementet. Med Quizbuilding til alle har man altid et godt indslag på dagen, hvor kolleger lærer hinanden at kende på en ny, inddragende og især sjov måde.

Forespørg på Claus Manniche og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Claus Manniche

Den store Quiz til netop jer.

Claus’ quizzer er en menneskelig rutchebanetur – uden svimmelhed og skrig. Inden for relativ kort tid er de samme mennesker koncentrerede, jublende, skuffede, lårklaskende og især afslappede. De ser alle de sider af hinanden undervejs, og Claus elsker at være den, der sætter det hele i gang og er stemningsmæssig rutchebanefører undervejs.

I dag kan man selvfølgelig selv lave en Kahoot eller en lignende quiz, hvor folk sidder og kigger på deres telefon 95 procent af tiden. I Claus’ quizzer er telefonen bandlyst, for så kigger folk på hinanden i stedet.
Der er også mange andre måder at bruge tiden på sammen. Man kan springe i faldskærm udover en vulkan, spise en levende hummer eller grine på kommando. Der nok også altid nogle, der synes, at det er underholdende, men ofte endnu flere, der står af eller bare har en dårlig oplevelse. I Claus’ quizzer er alle med og kan bidrage med netop det, de ved og kan. Det betyder i praksis også, at I faktisk bare skal have et lokale og en gruppe mennesker, så kommer Claus Manniche med resten.

Over årene har Claus afholdt quizzer for stort set alle typer mennesker og organisationer, og det har givet ham særdeles stor værktøjskasse, så han kan tilpasse quizzer til enhver målgruppe. Der er ikke to quizzer, som er ens, for der er ikke to arbejdspladser eller organisationer, der er ens, og han tilrettelægger den altid i samarbejdet med jer.
Claus Manniches quizzer bruges typisk som energiindsprøjtning i starten af dagen, som afkobling efter en lang dag, som teambuilding (Quizbuilding) og af og til som ren underholdning. Det kan få folk til at lære hinanden at kende, eller man kan med garanti komme til at se nye sider af alle dem, man allerede kender i forvejen.

Konkret kan det f.eks. være quizzer om musik, sport, film og tv, sladder, politik, lokalviden, om jer, almen viden og idet hele taget alle mulige andre emner – og oftest en kombination af det hele. Er man bare nysgerrig nok på et emne, så er der altid mulighed for at lave en quiz - paletten er stor.
Skriv eller ring til os, hvis du ønsker at vide mere.
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Claus Manniche holder.

Foredrag med Kim Sjøgren

Kim Sjøgren

Kim Sjøgren har siden han var 3 år spillet violin, og da han var 12 år, blev han optaget på Det Jysk...
Foredrag med Thomas Mygind

Thomas Mygind

Thomas Mygind er en af landet mest erfarne og populære tv-værter. Samtidig med sin mediekarriere er ...
Foredrag med Den Korte Radioavis

Den Korte Radioavis

Den Korte Radioavis leverer noget af det skarpeste og sjoveste satire i Danmark. Den Korte Radio...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere