Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Emilia van Hauen

Kultursociolog, trendrådgiver og bestsellerforfatter
Emilia van Hauen er ekspert i tidens sociale tendenser og trends i samfundet. Derfor er hun blevet en af landets absolut mest efterspurgte foredragsholdere og citerede kultursociologer. Alle kan deltage i Emilias foredrag, hvor hun formidler både professionelt og humoristisk omkring aktuelle problemstillinger og tendenser. Emilia er utrolig entusiastisk, og hun inddrager derfor altid sit publikum i dialogen og den senere debat. Foredraget er troværdigt, uhøjtideligt og særdeles tankevækkende.

På baggrund af Emilia van Hauens uddannelse som kultursociolog (cand.scient.soc) og HD(A) skriver hun fast for flere af de danske landsdækkende medier som Børsen, Femina og Jyllandsposten. Hun bliver også ofte brugt som kommentator både herhjemme og i udlandet på blandt BBC. Derudover er Emilia bestyrelsesmedlem i Messecenter Herning og Danbolig Niels Hald.

Emilia er forfatter af flere bøger. Bogen ”Succestyranniet – og vejen ud” (2017) er den sjette i rækken og er blevet modtaget på bedste vis. Hendes femte bog “Ladycool – dit køn er en styrke, brug det!” (2014) kom direkte på bestsellerlisten. Den fjerde bog er bestselleren “Farvel Egofest. Og goddag til formål og fællesskaber” (2009), der giver et indblik i, hvordan vi skal have fokus på fællesskabet, og hvilke fire livsformer vi skal tilstræbe for at nå vores mål. Denne bog er baggrunden for Emilias bestsellerforedrag af samme navn.

Forespørg på Emilia van Hauen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Emilia van Hauen

Generation Y & Z: Hvem er de? Hvad driver dem? Hvordan lever og arbejder du sammen med dem?

75% af arbejdsstyrken vil i 2025 udgøres af Generation Y, der er født 1980-2000. Generation Z (født 2000-2010) kommer hurtigt efter dem. Disse generationer byder på noget særligt. De er drevet af frihed, formål og vil forbedre vores verden. De har et tolerant forhold til køn og lever ideelt set som digitale nomader – og det vigtigste for dem: De vil have en livskarriere.

Inden for 10 år vil du se Generation Z i alle jobfunktioner – og 50% af deres jobs og stillinger er slet ikke opfundet endnu! Men de er allerede nu i gang med at skabe deres helt egne platforme socialt, økonomisk og jobmæssigt.

Foredraget er på en og samme tid informativt og underholdende. Gennem historier og eksempler vil du få en forståelse for, hvad der driver generation Y og Z. Emilia giver dig et indblik i, hvordan du skal motivere og arbejde sammen med dem, og på den måde skabe grundlag for det bedste arbejdsmiljø for alle generationer på arbejdspladsen. Foredraget tager bl.a. afsæt i Emilias bog "Succestyranniet – og vejen ud" (2017).

Bliv klogere på de 4 afgørende områder: (1) identitet, (2) relationer & fællesskaber, (3) bidrag & (livs)karriere og (4) ledelse.

Dette foredrag kan være særlig relevant til konferencer, kundearrangementer og afdelingsmøder og i ledergrupper.
Forespørg på dette foredrag

Du er aldrig alene - Altid på. Altid social. Evigt urolig!

Du kender måske disse tanker: "Holder det her aldrig op? Får jeg nogensinde en pause fra det evige pres? Skal jeg altid føle mig overvåget? Er jeg egentlig alene om at føle sådan her?" Emilias uhyggelige svar på dine tanker er i sidste ende, at denne følelse af pres ALDRIG stopper.

Det er de grundvilkår, som det digitale samfund placerer os i. Vi skal leve med afmagten. Det skyldes, at ingen for alvor kan gennemskue, hvad der er på færde, og hvad der er på vej i samfundet med denne digitale verden som følgesvend.

Disse vilkår har konsekvenser. Tallene fra NFA, Psykiatrifonden & Statens Institut for Folkesundhed giver beviserne:
50% af os lider af stress – og det betyder, at stress i dag er en folkesygdom!
20-30% lider af angst.
20% lider af depression.
20% lider af søvnløshed.
10-15% af de unge lider af selvskadende adfærd.
Ensomheden er stigende.
Hvor skal dette ende?
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Ustyrlige kvinder har det sjovere! Skal du med i klubben?

I dette foredrag vil Emilia på en både skarp og humoristisk facon tage fat i mange af de begrænsende fordomme og fortællinger i historien og kulturen, som kvinder til den dag i dag bliver mødt med. Hun sætter fokus på de nye muligheder, som verden efterspørger, og som giver kvinder nye og befriende muligheder for at bidrage til. Foredraget er baseret på Emilias bestseller "LADYCOOL. Dit køn er en styrke – brug det."

Kvinder har traditionelt været styret af samfundet i deres seksualitet, skønhed og socialitet. Det har resulteret i en begrænsning for at opnå en selvstændig økonomi og magt for de fleste.

Men heldigvis er verden og historien fuld af ustyrlige kvinder, som har brudt skalaen! De har flyttet verden, og de gør det stadig– alt imens de selv har det meget sjovere! De tager nemlig ikke højde for andres forestillinger, nutidens strukturer og værdier, mænds forventninger og alt andet, som kunne sætte disse kvinder i bås. Det gælder både dengang og nu.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Erotisk kapital: Sådan bliver du rig, magtfuld og elsket!

Kan du svare "ja" til følgende udsagn?:
- Jeg vil have mere gennemslagskraft.
- Jeg vil anses som værende ærlig og kompetent.
- Jeg vil have lettere ved at finde venner, få job og blive gift.
- Jeg vil tjene 15 procent mere end gennemsnittet?
... så er det tid til at dyrke dit erotiske kapital!

Denne inspirerende peptalk fra Emilia til både mænd og kvinder illustrerer på underholdende og interessant vis, hvordan vi alle kan gøre hverdagen sjovere, mere spændende og særligt mere social ved at give mere af os selv. Vi skal lære at smide tabuerne og i stedet dyrke de 6 elementer, der udgør dette nye interessante begreb, som vinder frem verden over.

Få svaret på, hvordan du kan opbygge dit erotisk kapital! For nej, erotisk kapital er langt fra en medfødt gave hos alle...

Foredraget er relevant for både mænd og kvinder og rammer en bred målgruppe. Det kan vinkles til alt fra (større) seriøse konferencer, lederfora, interne og eksterne arrangementer – gerne på tværs af afdelinger – og som optakt til mere festlige lejligheder.
Forespørg på dette foredrag

Farvel egofest - samskabelse og co-creation

Fremtiden er lys for de virksomheder, der kan få mennesker til at arbejde og skabe sammen på tværs af kulturer, holdninger, personligheder... ja, på tværs af alt! Alt lige fra hierarkier, fag og køn til erfaringer, uddannelse og alder. Organisationer skal turde at have et klart formål, der rækker langt udover bundlinje og hverdag. Neo-tribale fællesskaber er den måde, som de fremtidssikrede organisationer arbejder sammen på. Kreativitet hos det enkelte individ og i gruppen er det bærende element, hvis vi skal klare os godt i en kompleks tidsalder, der er præget af stor konkurrence.

Kort fortalt handler dette foredrag om samskabelse - eller co-creation, som det oprindeligt kaldes.

I 2009 beskrev Emilia van Hauen i bestselleren "Farvel egofest", hvad co-creation/samskabelse er. Hun sætter fænomenet i samspil med andre nye og betydende vilkår, så I får det bedst mulige overblik over de vigtigste tendenser. Det gør hun, så I med fordel kan bruge dem. Bliv også klogere på, hvorfor lige præcis vi danskere har et stort forspring i det spil!

Foredraget beretter på humoristisk og overskuelig vis, hvilke værdier og mål, der er på spil i dagens virksomheder, og hvordan du kan bruge dem bedst muligt. Det vil også illustrere de 4 livsformer (egofester, guruist, voksencool og co-creator). Hvordan lige netop jeres organisation fordeler sig på dem, kan I teste helt gratis.

Foredraget tager udgangspunkt i Emilias bestseller "Farvel egoefest". Det er fyldt med konkrete eksempler og vedkommende fortællinger og inddrager altid publikum.
Forespørg på dette foredrag

Succestyranniet og vejen ud

Du vælger selv, hvilket liv du vil leve - så heldige er vi i dag. Men det kan give bagslag. Friheden og vækstsamfundet har desværre også den effekt, at vi i dag lever under nogle vilkår, som gør utrolig mange mennesker syge. Mens alt for mange lider under et helt ufrivilligt succestyranni.

Men der er håb! For vi kan sagtens gøre noget ved det.

Foredraget er opløftende og oplysende. Det giver dig et overblik over de vilkår, som presser os alle sammen, og du får en løsning, der kan hjælpe dig til at øge de gode resultater - både når det angår arbejdsglæden, livskvaliteten og fællesskabet. Så I sammen kan blive en succes, der gør jer stærkere.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Emilia van Hauen

Referencer:


"Emilia var super veloplagt, inspirerende og en rigtig god formidler. Alle var begejstrede og ville gerne have haft mere!"
- Mette Husum Bering, Grundfos

"Meget nærværende, nem at tale med, ukompliceret, dejlig dame. Spændende, vedkommende foredrag. Taler til alle."
- Mathilde Traberg Larsen, Holstebro Højskoleforening

"Meget tilfredse forældre, meget positive. Kunne godt have brugt mere tid. Emilia havde meget at byde på og tog tilhørerne med i en dialog. Absolut ikke sidste gang vi vil booke hende. Alt til UG."
- Susanne Vogelius, Bellahøj Fritidscenter

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Emilia van Hauen holder.

Foredrag med Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard er studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks travleste foredragsholdere...
Foredrag med Anne-Marie Dahl

Anne-Marie Dahl

Anne-Marie Dahl er fremtidsforsker, forfatter. Hun er en efterspurgt foredragsholder, og hun har sto...
Foredrag med Christian Aziz

Christian Aziz

Christian Aziz er uddannet folkeskolelærer og sprogofficer med arabisk som speciale og formår derfor...
Foredrag med Anders Haahr Rasmussen

Anders Haahr Rasmussen

Du er muligvis stødt på Anders Haahr Rasmussen i de danske medier, da han er forfatter, tenniskommen...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere