35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Erik Clausen

Filminstruktør og komiker. Stand-up for viderekommende.
Erik Clausen er først og fremmest kendt som filminstruktør og idemager. Han står bl.a. bag film som "Cirkus Casablanca", "Rocking Silver", "Manden i månen", "Rami og Julie" og ”De frigjorte”. Erik er også skuespiller og spillede bl.a. hovedrollen i "Midt om natten", ”Slip hestene løs” og ”Mennesker bliver spist”.

I starten af 1990'erne blev Erik sat sammen med den diametralt modsatte nordjyske sanger og entertainer, Niels Hausgaard, i ”Clausen & Hausgaard”, som skulle vise sig at blive en kæmpe succes.

I musikalsk sammenhæng har Eriks største succes været hittet "Mormors kolonihavehus", som han har skrevet teksten til. Derudover er det blevet til en del pladeudgivelser - både solo og sammen med Leif Sylvester Petersen. Udover at lave film og musik er Erik oprindeligt uddannet maler, billedkunstner og pottemager.

Forespørg på Erik Clausen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Erik Clausen

Stand-up for viderekomne

”Stand-up for viderekomne” er til alle der ønsker at høre et akademisk foredrag fyldt med humor og aktuelle emner, som Erik Clausen ikke er bange for at vende på sin egen, særlige måde! Erik vil vende tingene på hovedet på baggrund af egne erfaringer, hvor han bl.a. vil belyse emner fra en vinkel, som I slet ikke vil eller kan forberede jer på. Et eksempel kunne bl.a. være, at dem der er virkelig gale, faktisk er dem, der er normale....

Et foredrag for alle enlige, ægtepar, ønskebørn, bedsteforældre og dem der ser Vild med dans i smug. Kort sagt - et foredrag til alle der ønsker et godt grin!

Varighed ca. 1½ time.
Forespørg på dette foredrag

Foredrag fra den ene hjernehalvdel til den anden - et foredrag om gøgl og kunst med humoristiske bivirkninger

Erik Clausen har i sinde at give folk en god og glad aften og meget gerne med lidt indhold. Erik Clausen vil optræde med at fortælle om nogle af de oplevelser han har haft i kunstens verden og ligeledes om nogle af de principper, som kunstnere, gøglere og landsbyidioter kommunikerer med. Som han selv siger: Det er altid antiautoritært og uden for magtens centrum. Sådan var det også med Klodshans. Han havde heller ikke noget, kunne ikke noget og fik dog prinsessen!

Det er Clausen på slap line. Det er Clausen, når han er værst!

Velkommen til et akademisk foredrag med humoristiske bivirkninger – Erik Clausen er på fri fod.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Erik Clausen

Referencer: 

"Det var en stor success hos vores publikum. Meget morsomt, selvom det var optakt til en alvorlig film: "Mennesker bliver spist."
- Per Nielsen, Kulturcentret ved Himmelev Skole 

"Alle pensionister m.m fik en rigtig GOD underholdning og gik rigtig glade hjem efter de 2 timer nogen har aldrig grinet så meget i mange år.
Nu må vi/jeg i tænkeboks hvem vi så skal have næste gang."
- Kjeld Olsen, Glumsø Pensionistforening

"Fantastisk foredrag, af en efterhånden ældre herre :) Super underholdende, veltalende, engageret og med nogle rigtig gode betragtninger som efterfølgende giver én noget at tænke over. Kan kun anbefales."
- Tina Kragelund, Hjørring bibliotekerne

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere