Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Esben Dalgaard

Skuespiller, familiefar og kræftsyg.
Esben Dalgaard er skuespiller, ægtemand og familiefar. Og så er han ramt af stadie 4 cancer. Uhelbredelig modermærkekræft.

Fra en tryg og rolig opvækst i kernefamilien i Vejle, har Esben rejst vejen fra anonymitet, til i den grad, at være en offentlig person.
Dette er sket via hans uddannelse som skuespiller, samt hans bidrag til både filmkunst og teater, men også via hans aktive valg om, at dele ud af sig selv.

Da meningsløsheden for alvor ramte i sommeren 2021, besluttede han sig - sammen med familien - for at søge en mening i denne. Blandt andet ved, at sætte fokus på den ”lillebror sygdom” indenfor kræftverdenen, modermærkekræft ofte opfattes som. Og den beslutning var rigtig. For tilbagemeldingerne har været bekræftende og livsændrende. Og forundringen har ofte været stor.

Forespørg på Esben Dalgaard og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Esben Dalgaard

Hej Kræft - velkommen.

Et livsbekræftende foredrag af Esben Dalgaard

Med dette foredrag, får du mulighed for at komme helt tæt på. Helt ind bag masken på et aktuelt offentligt menneske. Esben ønsker ingen barrierer mellem sig selv og sit publikum.
Kun gennem det helt personlige, ærlige og åbne, kan vi lære noget af hinanden.

Esben åbner op for sin rejse fra tiden i Vejle, med advokat-drømme, henover beslutningen om at gå skuespillervejen.
Om den tunge vej brolagt med NEJ’er. Om sin kones depression, mobning og sit barns voldsomme OCD. Om Vild med Dans, om favntaget med døden, og om, hvordan han står positiv op om morgenen, når himlen er mørkest. Eller rettere, hvordan han aktivt forsøger at få skyerne væk, så solen kan skinne igennem.
Foredraget er i øjenhøjde, med plads til grin og gråd. Med plads til refleksion, og især med plads til interaktion med publikum.
Et nøgent indblik i mennesket, kunstneren, underholderen og den nu cancerramte Esben Dalgaard!
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Esben Dalgaard

Reference:

”Hej Kræft – Velkommen”.  

Dette var titlen på skuespilleren Esben Dalgaards foredrag, som medlemmerne i Patientforeningen Modermærkekræft (PAMO) havde inviteret til søndag d. 27.3.2022 i Odense

Esben fortalte sin personlige livshistorie på en meget intens, og lidt ydmyg måde, hvor man som tilhører oplevede intimitet og åbenhjertelighed.

Esbens evne til at variere foredraget mellem følelsesmæssige situationsoptagelser og tilbageblik i sin egen livshistorie bevirkede, at man som deltager følte sig fængslet under hele foredraget.

Han kombinerede både humor og latter, med rørende fortællinger, hvor tårer indimellem kunne være svære at holde tilbage.

Måden hvorpå Esben satte ord på egne tanker og følelsesmæssige rutsjeture her i livet, gav en god selvforståelse for ens egen måde at reagere på, når livet bliver svært.

Han evnede på fantastisk vis at fremhæve betydningen af, at bevare optimisme og håb, når man er kræftramt, 

Han gav alle deltagerne et indblik i, hvad det vil sige for ham og sin familie, at finde ”mening i meningsløsheden”, når man er kræftramt.

Det var inspirerende at høre, hvordan han som kræftramt bearbejder følelsen af at ”savne sit gamle jeg”, og hvordan han i billeder taler med sine børn, om sin alvorlige kræftsygdom Modermærkekræft (MMK).  

Alt i alt et foredrag, som man, da man gik derfra, havde en følelse af ikke at være alene.  

  Formand Merete Schmiegelow og Tovholder Lene Pedersen Aalborg

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere