Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen

Verden er ikke så farlig, som den fremstilles
Hans Jørgen Nielsen, og Steffen Andersen har skrevet bogen "FARLIGT – hvordan de fodrer din frygt, og hvorfor du æder det". Sammenspillet mellem Hans og Steffen giver et humoristisk foredrag, hvor der også er plads til debat. Hans og Steffen stiller sig skeptiske over for al den farlighed, vi møder på daglig basis. Er det ikke bare den rene gas?

Vi har en tendens til at vende og dreje vore farlige bekymringer i de stunder, der ellers skulle være hyggelige. Vi vil så gerne snakke om den truende epidemi, giftigt kemi i tøjet, pesticidrester i drikkevandet, familier på bristepunktet pga. stress, faretruende terrorister, kriminalitet, og måske topper vi endda samtalen med menneskernes eller klodens undergang?

Hans Jørgen og Steffen har mange flotte titler. Eksempelvis indeholder listen titlen som forsker, journalist, spindoktor og kommunikationsrådgiver. Derduover har de en enorm mængde af historier at fortælle. De vil gerne fortælle, hvordan videnskabsfolk, politikere, embedsmænd, virksomheder og pressen giver deres tilskud til, at verden virker mere farlig, end den er. De belyser også, hvordan budskaber om det farlige ofte opstår på grund af halve sandheder og tydelige overdrivelser.

Tag med på en rejse i den farlige verden, som er blevet gjort humoristisk, dragende og videnskabelig - og slet ikke skræmmende. Bliv bevidst om, hvem der fodre dig med frygt, hvilke greb de bruger, og hvad det er for mekanismer, der sætter skub i dem. Vi gennemgår f.eks. et lynkursus i farlig journalistik, hvor du får svaret på, hvorfor politikere ofte skal råbe PAS PÅ! Og det er til trods for, at de absolut intet ved om, hvorvidt dette er farligt.

Forespørg på Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen

Farligt - hvordan de fodrer din frygt og hvorfor du æder det.

Foredraget betegnes bedst som humoristisk og debatskabende. Hans Jørgen og Steffen har mange forskellige titler, som har dannet grundlag for, at de gerne vil fortælle mennesker, at de ikke skal være så bange for den verden, der er blevet konstrueret til at fremstå meget farligere, end den er.

Hans Jørgen og Steffen skærper synet på, hvordan videnskabsfolk og journalister får vores verden til at fremstå farlig. Hvad er det for nogle kneb, de benytter til netop dette? Ved de, hvad de snakker om? Du får et lynkursus i journalistik, så du kan være beredt på hvilke fælder, du skal passe på i medierne.

Glæd dig til et foredrag, hvor du ikke møder endnu en skræmmekampagne - i stedet forsøger Hans Jørgen og Steffen at berolige dig med fakta.
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen holder.

Foredrag med Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard er studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks travleste foredragsholdere...
Foredrag med Tor Nørretranders

Tor Nørretranders

Tor Nørretranders er en faglitterær forfatter, som primært beskæftiger sig med det at være menneske....
Foredrag med Andreas Kamm

Andreas Kamm

Andreas Kamm blev ansat i Dansk Flygtningehjælp i 1981. I 1998 blev Andreas generalsekretær i Dansk...
Foredrag med Bjarne Corydon

Bjarne Corydon

Bjarne Corydon er uddannet cand.scient.pol. i år 2000 og var fra 1992 til 2017 medlem af Socialdemok...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere