35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Helle Vincentz

Forfatter og foredragsholder
Helle Vincentz er forfatter til fire spændingsromaner, senest Stjålne liv om efterforskeren Sofie Munk. Hendes bøger er solgt til flere lande og har flere prisnomineringer på sig. Senest var Helle Vincentz nomineret til MARTHA-prisen, som går til læsernes yndlingsforfatter.

Foruden den nyeste roman Stjålne liv, har Helle Vincentz skrevet den populære trilogi om karrierekvinden Caroline Kayser.

Helle Vincentz er uddannet journalist og cand.public med speciale i international politik fra Syddansk Universitet i Odense og har en Master of Human Rights fra Columbia University i New York.

Forespørg på Helle Vincentz og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Helle Vincentz

Forfatterforedrag

Helle Vincentz inviterer sine læsere med ind i Sofie Munks univers og fortæller om tilblivelsen af Stjålne liv. I romanen bliver befrugtede æg stjålet fra en fertilitetsklinik, hvor antropolog Sofie Munk er i gang med et forskningsprojekt. Pludselig dukker æggene op i Kastrup Lufthavn, hvor de var på vej til Indien. Ejeren af klinikken hyrer Sofie til at undersøge, hvad der er sket. Kort efter findes ejeren død. I den anden ende af byen er der også problemer: Journalist Mik Karlsen har fået drømmejobbet som spindoktor for justitsministeren, da ministeren befaler Mik at sætte en stopper for Sofie Munks efterforskning, pronto! Men hvorfra ved justitsministeren, at Sofie graver i sagen? Og hvorfor er det så magtpåliggende for ham, at hun ikke graver videre?

Stjålne liv er en krimi om de mørke sider af politik og om verdens hastigt voksende fertilitetsindustri og første bog om Sofie Munk. Helle Vincentz skriver allerede på den næste i rækken.

Senere i foredraget fortæller Helle også mere generelt om sit forfatterskab og livet som forfatter med alt hvad det indebærer af research, ensomme skrivestunder og forventningsfulde anmeldelser.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Helle Vincentz

Referencer: 

"Helle Vincentz har en smittende energi og begejstring. Hun er vidende, underholdende og skarp. Man går fra et møde med hende fyldt med glæde, hun griber bolden fra publikum og giver meget af sig selv. Hun har humor og et glimt i øjet og får publikum til at føle sig godt tilpas."
- Lida Wengel, Horsens Bibliotek

“Helle Vincentz er en strålende, veloplagt formidler, som skaber et overbevisende og vindende rum for – og med – sine læsere”.
- Helle Winther Olsen, Furesø Bibliotek & Borgerservice

“Tilhørerne syntes, at Helle Vincentz var meget inspirerende at lytte til, og at hendes foredrag gav stof til eftertanke.”
Natasja Hvalsøe, Det Grønlandske Landsbibliotek

“Med sin personlige ærlighed krydret med sjove og fine detaljer får Helle Vincentz enhver tilhørerskares fulde opmærksomhed."
- Sonja Christensen, Antvorskov Inner Wheel

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere