35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Henrik Day Poulsen

Speciallæge i psykiatri, ph.d. forfatter foredragsholder. Foredrag om psykiatri.
Henrik Day Poulsen har udgivet flere bøger om psykiatriske emner herunder psykopati, fanatisme, magtmisbrug og samspil mellem børn og deres forældre. Disse emner har han holdt foredrag om i flere år, hvor han formidler et svært, psykiatrisk emne på en let forståelig og underholdende måde.

Henrik har i 4 år arbejdet med at foretage mentalobservationer i Justitsministeriets Retspsykiatriske klinik, og er tidligere redaktør for Ugeskrift for Læger. Henrik har foruden ansættelse på flere offentlige sygehuse også i 4 år arbejdet i et amerikansk medicinalfirma. I dag driver han egen psykiatrisk klinik i København.

Henrik er kendt fra medierne, hvor han ofte anvendes som psykiatrisk ekspert.

Forespørg på Henrik Day Poulsen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Henrik Day Poulsen

Psykopater- når mennesker bliver hensynsløse og farlige.

Dette foredrag sætter fokus på psykopaten, som vi alle møder, men måske ikke har været opmærksom på. Psykopater sidder ikke kun i fængsel, og er ikke blot de spektakulære mordere, som vi hører om i medierne. Vi møder dem alle på arbejdspladsen, i familien; måske er vi endda gift med en.

Foredraget beskriver psykopatens væsen, og kommer med bud på, hvad du kan stille op med hverdangens psykopater.
Forspørg på dette foredrag

Fanatikere – når mennesker bliver ekstreme

Vi hører om fanatikere dagligt i medierne. 11. september 2001 satte for alvor fokus på fænomenet, men fanatisme er ikke noget nyt fænomen.

Foredraget bringer dig ind i fanatikerens psyke, og viser, at langt fra alle fanatikere er hensynsløse psykopater; men langt mere avancerede og interessante end vores umiddelbare stereotype forestillinger.
Forspørg på dette foredrag

Det opmærksomhedskrævende barn

Vi kender det alle. Skolelæreren siger, at han er omgivet af 20 egoister, som alle kræver særbehandling støttet af forældrene. Unge mennesker forsøger i stigende grad at skade sig selv, og samspillet mellem børn og forældre er i dag langt mere kompliceret end tidligere.

Foredraget sætter fokus på, hvilke psykiske faktorer der spiller ind i unge menneskers vej til at blive voksne, og hvad der kan gå galt.
Forspørg på dette foredrag

Magt mellem mennesker

Hvorfor bliver nogen forfremmet og andre degraderet? Hvordan agerer man i en moderne virksomhed, og hvad er vejen til et magtfuld karriere? Svaret ligger blandt andet i de psykologiske metoder, som vi andre i mere eller mindre grad samt af vores evne til at overtale, manipulere og frustrere hinanden. Magt mellem mennesker giver et bud på de psykologiske mekanismer, der er nødvendige for at opnå og bibeholde magt, og kommer med bud på, hvilke typer af personer, der i særlig grad er egnet til at have magt og det modsatte.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Henrik Day Poulsen

Referencer: 

"Det levede fuldt op til vores forventninger og vi har kun fået gode tilbagemeldinger fra medarbejdere. Selve emnet blev fremlagt på en saglig, forståelig og underholdende måde. En levende og god formidler.”
- Leon Gert Bruhn Petersen, Helsingør Kommune, Center for Psykiatri & Handikap, omsorg og støtte

"God styring af tiden, oplæg, fortællinger fra hverdagslivet/praksis. Kompetent foredragsholder, som formåede at fange opmærksomhed og interesse blandt 60 deltagere: dagtilbud, specialpædagoger, sundhedsplejersker, børnefysioterapeuter, ppr, famileikonsulenter og socialrådgivere"
- Aase Nissen, Børnehuset Nørre Aaby

Henrik Day Poulsen - 64,5 KB

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere