35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Henrik greve Holstein

Derfor bør du være en gentleman
Holstein er forfatter og foredragsholder. Han har været virksomhedsleder og eksportrådgiver. I den såkaldte 'fodnoteperiode' sidst i 1980'erne var han politisk rådgiver for den amerikanske ambassadør.

Med en opvækst i bagagen, hvor ’gentlemanship’ var noget centralt i tilværelsen, har Holstein rejst rundt i verden og har truffet og arbejdet sammen med de mest forskellige mennesker. Han har iagttaget deres reaktionsmønstre, kultur og sociale strukturer med henblik på at formulere en fællesnævner for ’den rette opførsel’. Det er et af de emner, som han holder foredrag om med en vis humor og glimt i øjet.

For tiden skriver Holstein på en bog om de tyskere, som hjalp danskere, der var i fare for at blive arresteret eller henrettet under den tyske besættelse 1940-45. De hjalp, fordi de adlød en højere pligtfølelse, selvom de dermed bragte sig selv i livsfare.

Forespørg på Henrik greve Holstein og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Henrik greve Holstein

Gentleman

Et seriøst, men uhøjtideligt og underholdende foredrag om, hvad der kendetegner det, at være gentleman, og hvorfor nogen vil være det den dag i dag. Tiden er nemlig ikke løbet fra gentleman-begrebet, snarere tvært imod! Foredragsholderen er bestemt ikke enig, når englænderne siger, at det tager tre generationer at blive gentleman. Det var nemlig også i England at man i 1400-tallet sagde, at man er en gentleman, hvis man opfører sig som en gentleman. I dag har man travlt med at opdele mennesker i vindere og tabere. Men set med en gentlemans øjne, er den egentlige vinder af enhver kamp ikke nødvendigvis den person, som vandt kampen, men den, som opførte sig bedst og bevarede sin sjælero og værdighed. Derfor har en gentleman en helt anden tilgang til en konkurrence, end de fleste. En gentleman vil altid blive bemærket af andre gentlemen – alene dét er en god grund til at være en gentleman.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere