35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Henrik Krogh

Stressekspert, ledelsesrådgiver og forfatter af flere bestsellere
Ingen kan som Henrik Krogh begejstre vestjyder, der lige har spist. Derudover er han også anerkendt som stresseksperten, der om nogen har været med til at udvikle nye metoder og værktøjer, der kan forebygge stress og øge trivslen på de danske arbejdspladser. For 10 år siden introducerede han fx begrebet ’langtidsfrisk’ i Danmark.

Med sig har Henrik Krogh 28 års professionel erfaring og har holdt over 2000 foredrag. Han har bl.a. været rådgiver for DR, SAS, Novo Nordisk, Odense Arrest, Hærens Operative Kommando, Demenscenter København og Coca-Cola. Og så er han forfatteren bag bestselleren ”Fra overlevelse til overskud” og til ”Fra battlemind til Safemind”, der fik 6 stjerner af Berlingske Business.

Henrik Krogh var hovedkilde på den første bog i Skandinavien om sammenhængen mellem ledelse og stress, som udkom på Børsens Forlag i 2002. Dengang blev han anvendt som ekspert af DR på serien "Stress den moderne syge". Han er også blevet brugt som ekspert på DR’s "Ha' det godt"-magasinerne om at være langtidsfrisk og om at forebygge stress. I 2010 fulgte DR magasinet PENGE, som var Henriks projekt i Odense Arrest om at angribe sygefravær fra en helt ny vinkel ved at sætte fokus på dem, der næsten aldrig er syge.

Henrik Krogh holder foredrag ud fra strategien ”Humor, håb og handlekraft" og er helt unik til at forklare komplicerede og følsomme emner, så alle kan forstå det, og ikke mindst bruge det efter foredraget. Han har konstant fokus på et vigtigt spørgsmål: Nogle kan holde til mere pres end andre, men hvad skal der til for, at de kan blive ved?

Forespørg på Henrik Krogh og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Henrik Krogh

Fra overlevelse til overskud - lær at stortrives og bliv langtidsfrisk

Bedst som man er optaget af en opgave, angribes man bagfra af to nye. Den ene kommer på mail og den anden på mobilen. Så åbner der sig en lem i loftet, og ned på skrivebordet dumper en organisationsændring. Hjemme overfaldes man frontalt af to børn, mens partneren indkalder til planlægningsmøde i samtalekøkkenet. Der er ikke noget at sige til, at mange oplever livet som ren Kung Fu!

Alligevel stortrives en gruppe mennesker, på trods af krævende og belastende jobs, i denne travlhed. Deres personlige overskud er stort, livskvaliteten er høj – det er dem, der kaldes for de langtidsfriske. Hvordan gør de? Og måske vigtigst af alt – hvad kan vi lære af dem?

Lær kraftfulde teknikker og trivselsstrategier, der giver dig mere overskud. Bliv inspireret af cases fra det virkelige liv. Og få den nyeste viden om trivselsstoffer i hjernen.
Forespørg på dette foredrag

Fra battlemind til safemind - foredrag om stress, trivsel og motivation

Et lærerigt og underholdende foredrag om vejen til at møde modstand og pres med motivation, mod og arbejdsglæde.

Kan en brandmand fra New York og en dansk bedemand forbedre din livskvalitet og øge din trivsel? Det kan de, for de har et ekstra gear, der kaldes for battlemind. Det har du også, og du har faktisk flere gear, som gør, at du kan klare ekstraordinære udfordringer i dit arbejdsliv og privatliv. Undersøgelser af langtidsfriske mennesker i verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs viser, at du for at kunne trives i dine højeste gear, skal kunne beherske overgangen med at skifte fra at være i battlemind til at kunne være helt tryg og afslappet igen.

Foredraget opgraderer din personlige værktøjskasse med nye tips, teknikker og trivselsstrategier, der kan gøre dig og dine kolleger langtidsfriske både til hverdag og fest. Du får indblik i den nyeste hjerneforskning om trivselsstoffer. Skift fokus fra dine stresssymptomer til dine trivselstegn. Bliv smitsom med god energi ved at styrke dit trivselssprog. Og hør tankevækkende cases fra det virkelige liv bl.a. langtidsfriske brandfolk fra 9/11.
Forespørg på dette foredrag

Bliv langtidsfrisk både til hverdag og fest - foredrag om vejen til lavt sygefravær og høj trivsel

Et forrygende, spændende og underholdende foredrag om vejen til at være langtidsfrisk og kunne brænde hele livet uden at brænde ud.

Har du set en bilannonce og tænkt: ”Bare det var mig der havde et 6 gear”. Den gode nyhed er, at det har du – og du har faktisk endnu flere gear, som gør, at du kan klare ekstraordinære udfordringer i dit arbejdsliv og privatliv.

Undersøgelser af langtidsfriske mennesker i verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs viser, at du for at kunne trives i dine højeste gear uden at blive syg af det, skal kunne beherske overgangen med at skifte fra at være på til at kunne være helt tryg og afslappet igen. Få nye tips, teknikker og trivselsstrategier til værktøjskassen, der kan gøre dig og dine kolleger langtidsfriske både til hverdag og fest.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Henrik Krogh

Referencer:

"Kompetent, inspirerende, levende og underholdende - Henrik forstod virkelig at fange vores opmærksomhed. Vi gik alle derfra med en god og brugbar viden i en opløftet stemning."
- Lise Sinding, Center for Socialt Udsatte

"Henrik har en enestående evne til at kunne fortælle om komplicerede emner på en ikke-akademisk måde, så vi alle kan forstå det, og bruge det til noget, så snart vi går ud ad døren."
- Lars Green, adm. direktør, Novo Nordisk Corporate Finance

"Henrik Krogh er absolut en af Danmarks bedste entertainere med et informativt show i verdensklasse. 6 stjerner på en skala til 5."
- Jimmy Gørtz, Director Human Resources, SAS Ground Services Denmark A/S

"Henrik er en af de få, der kan begejstre en samling vestjyder, der lige har spist."
- Koncern HR, Arla Foods

"Henrik Krogh er utrolig levende og inspirerende. Dygtig formidler - får alle med. Det satte et mærkbart aftryk hos alle i salen. Vi fik alle noget med hjem uanset hvilket niveau vi var på ift. viden om emnet. Stor ros og anerkendelse. Vil klart anbefale foredraget til andre virksomheder."
- Marianne Schütze, Multidata A/S

"Fantastisk inspirerende, humørfyldt, engageret, energiladet, brugbart, interaktivt, informativt, personligt og med en god portion selvironi. Virker desuden, som om Henrik Krogh har viden og passion nok omkring emnet til minimum 20 timers foredrag! Man kan mærke, at han brænder for sagen, han er jo næsten ikke til at stoppe igen! :-) - Fedt, også, med personlig opringning fra Henrik."
- Vibeke Juul Nielsen, Carletti A/S

"Foredraget var fuld af energi og Henrik er meget professionel. Det har det hele og passede godt til vores målgruppe - facts, humor og lethed. Og så smitter Henrik på en positiv måde og man får noget med hjem at tænke over. Dejlig oplevelse."
- Ditte Brændgaard, Fredensborg Kommune

"Vi havde 300 medarbejdere med til 3 foredrag med Henrik Krogh. Har fået gode tilbagemeldinger på det - de har haft en lærerig og spændende dag med Henrik Krogh. Han leverer varen og ved hvad han taler om! Fantastisk levende og det er nu flere måneder siden første foredrag i Varde Kommune, og det er mit indtryk, at det absolut ikke er glemt endnu!"
- Heidi Birkler, Varde Kommune

"Henrik talte lige ind i de kommunale lederes og tillidsvalgtes verden. Hans facon er sjov - man bliver underholdt, men på en meget begavet måde. Det er jo ikke nyt, at vi altid skal se på det positive, men Henrik tvister de kendte dagsordener, så man bliver bragt videre og får nogle øjenåbnere."
- Anne Lemcke, Viborg Kommune

"Henrik Krogh er en fremragende formidler og foredragsholder, som åbnede medarbejdernes øjne op for en masse spændende vinkler på balance og sygefravær. Endda med en så underholdende form, at vores medarbejdere blev fyldt med energi og næsten græd af grin!"
- Lars Axboe Graversen, Region Syddanmark

"Henrik begejstrede en række controllere som arbejder inde for Erhvervsskoleverden og hans emne var meget relevant syntes de fleste. Vi har selv en evaluering af vores arrangement og Henrik scorede top karakter."
- Kirstine Linhart Mortensen, Selandia, Center for Erhvervsrettet uddannelse

"Det er svært at sige andet end, at det var et fuldstændig fantastisk indlæg på vores Projektdag 2010."
- Charlotte Cordua, Mannaz A/S

"Henrik er en mønsterforedragsholder. Fantastisk morsom formidling af et budskab med substans."
- Carsten Ammitzbøll, Odsherred Kommune, HR og Personale

"Henrik har en fantastisk evne til at kode sig ind på sit publikum - han retter til og fangerbe dem. Han giver utroligt meget af sig selv - og man kan se at han brænder for det han fortæller. Vi fik en rigtig god aften sammen med ham - han satte mange gode vinkler på nærvær / langtidsraske - som vi kan bruge videre frem."
- Kathe Storm, Ældreplejen i Odense

"Et dejligt livsbekræftende foredrag - med både humor og alvor. Mange af tilhørerne kunne nikke bekræftende og genkende situationer fra egen hverdag."
- Babcock & Wilcox Vølund

"Humoristisk, god til at opfange stemningen, gode historier til at opsummere pointer i foredraget. Bruger dagligt både privat og arbejdsmæssigt de små pointer - såsom at trække vejret ordentligt - at sige gode ting i stedet for dårlige/negative ting til sig selv."
- Camila H Bang, Syddjurs Kommune, Natur og Vejservice, Materielgården i Ebeltoft

"Tusind tak til Henrik Krogh fordi han kunne træde til med så kort varsel. Har kun ros og vil helt klart anbefale Henrik som foredragsholder til andre firmaer. Henrik formåede at gøre materialet interessant og inspirerende på en rigtig god og humoristisk måde og med eksempler som alle kunne relatere til. Ikke mindst var det rigtig godt at få brugbare værktøjer og gode råd med hjem."
- Annette Holm Nielsen, Dansk Brand og sikringsteknisk Institut

"Henrik Krogh fangede sit publikum lige fra første minut. Han var meget engageret, levende, havde noget på hjertet og så var det hele krydret med en god portion humor. Super foredrag. Vi var alle enige om, at tiden desværre gik alt for hurtigt!"
- Karsten Pedersen, Randers Realskole

"Et meget lærerigt, brugbart og morsomt arrangement med Henrik Krog! Alle var begejstrede og havde taget meget noget med hjem. Mange af os "boblede" og måtte fortælle familie og medarbejdere om de nye måder hvorpå man kan betragte friskhed og sygdom."
- Elna Madvig, Bornholms Regionskommune

"Det var et helt forrygende foredrag...nærmest stand-up-show. Vi blev underholdt i samtlige 90 min."
- Henrik Terp, Mariagerfjord Kommune, Det Lokale Beskæftigelsesråd

"Fantastisk balance mellem humor og alvor (viden)!! En rigtig god afslutning på vores konference."
- Mia Tjerrild Jakobsen, Aabenraa Kommune

"Henrik ramte lige i øjet i forhold til vores tema. Attraktive arbejdspladser i en forandringstid, hvor langtidsfriske er en vigtig ressource."
- Dorthe Jensen, Næstved Kommune

"Jeg har netop fået evalueringen af dit oplæg i hånden. Dit indlæg ligger på 4,95 på en skala op til 5. Det var i medarbejdernes øjne helt tydligt outstanding – tak for det."
- Jakob Sønderskov Weber, Region Syddanmark, Regional Udvikling

"SUPER, PERFEKT, SAD LIGE I SKABET."
- Tina Ellesgaard, Allerød Kommune

"Fantastisk formidler med stand-up komik, reelle fakta og selvhjælpsmetoder i tilpas doser. Desuden meget imponerende at Henrik er i stand til at underholde i to timer uden manuskript."
- Line Yde Søndergaard, Lolland Kommune

"Henrik har en fremragende evne til at "nå" folk, om emner der påvirker det daglige arbejdsliv. Han har en behagelig måde at formidle stoffet på - krydret med eksempler og god humor. Foredraget langtidsfrisk og langtidsholdbar et er rigtig godt foredrag, der giver stof til refleksion, og en masse redskaber, der er anvendelige."
- Sanne Aaskov, Greve Kommune, Center for dagtilbud

"Underholdende og inspirerende. At tage udgangspunkt i noget alle kan nikke genkendende til, tilsat humor og selvironi, gjorde at alle fik en rigtig god oplevelse."
- Jan Lagoni Jacobsen, Vorbasse skole

"Det var indholdsmæssigt godt og ramte præsist, det vi havde aftalt. Dejligt med en blanding af humor, viden og ting til at tænke nærmere over - noget man selv kan gøre."
- Anne Margrethe Jørgensen, Gladsaxe Kommune, Dagplejen Nord

"Underholdende og indsigtsgivende, Henrik har en imponerende evne til at fastholde tilhørernes opmærksomhed og til at tilpasse foredraget efter målgruppen."
- Lisbeth Madsen, Region Syddanmark, Regionshuset

"Det var rigtigt godt - underholdende og gav samtidigt stof til eftertanke."
- Hanne Skjerning, Århus Kommune, Lokalcentrene Frederiksbjerg

"Det var forrygende, og Henrik havde en god fornemmelse for, at sætte fokus på netop den erhvervsgruppe han stod overfor. Selvfed humor og alvor - mange refleksioner efterfølgende og gode gab og måske færre roterende grilkyllinger den nat??"
- Elsebeth Johannsen, Dagtilbud Hasle

"Et spændende foredrag som fik sat fokus på hverdagens helte i en tid, hvor arbejdslivet på en og samme tid er udfordrende, spændende og tilmed kan være en stressende faktor."
- Pia Schmidt, Faaborg-Midtfyn Kommune

"Vi havde en rigtig god aften i selskab med Henrik Krogh. Vi fik i allerhøjeste grad rørt lattermusklerne. Han er fantastisk til at formidle budskaber på en sjov måde."
- Henriette Kramer, Odense Kommune, Hyldestenten

"Meget positiv tilbagemelding fra deltagerne. Et meget inspirerende foredrag."
- Pia Nielsen, Vejdirektoratet

"Henrik formåede at ramme plet og favne målgruppen."
- Anne Torp, Odense Kommunale, Ældreplejen

"Tak for et godt foredrag, der også indeholdt humor. Henrik kom og var meget oplagt og var god til at opsnappe "stemninger" i salen. En god ting var at henrik vidste besked med vores efterfølgende foredagsholdere og kunne lægge "spor" til dem. Meget fint."
- René Schouw, Skolelederforeningen i Københavns Kommune

"Vi var meget begejstrede for Henrik Kroghs foredrag omkring stress. Det er fantastisk at han formår at holde et oplæg i næsten to timer uden at bruge en eneste PowerPoint, og samtidig holde folks opmærksomhed. Vi kan varmt anbefale Henrik Krogh som foredragsholder."
- Line Lindberg, Herlev Hospital, Sundhedsudvalget

"Lærerigt og morsomt."
- Tina Mikkelsen, Vejle Kommune, Teknisk Forvaltning, Drift og Anlæg

"Relevant stof. God formiling og underholdende med god humor."
- Lidi Nielsen, Jobcenter Rebild

"Henrik var meget professionel og bød på mange gode budskaber. Han var til stor inspiration for vores ledere, og så var han mildest talt hylemorsom. Jeg har ikke oplevet så stor tilfredshed fra vores målgruppe før."
- Kirsten Brandenborg, Odense Kommune, Ældre og Handicapforvaltningen

"Henrik er super god og meget levende i sin formidling!"
- Sanne Peitersen, Vasac Slagelse

"Henrik formidlede budskabet på en god og underholdende måde."
- Christina Knakkergaard, Roskilde Kommune, Børn og Kultur

"Spændende, levende og vedkommende."
- Mette Elsig, Gladsaxe Kommune, Børne- og Kulturforvaltningen

"Vi syntes det var et meget livligt, underholdende, humoristisk og inspirerende foredrag, hvor vi fik en masse gode værktøjer, som vi både kan bruge privat og på arbejdet. Henrik var meget nærværende og levende i sit foredrag og han havde "skræddersyet" det godt, så det var relevant for vores faggruppe."
- Mimi Paustian Hummelmose, Steno Diabetes Center A/S

"Levende, konstruktivt og inspirerende."
- Evy Grønvall, Finansforbundet

"Det var et rigtig godt og givtigt foredrag. Henrik var god til at tage emner frem fra vores hverdag, og på den måde gøre eksempler og episoder genkendelige. Det er ofte med til, at deltagerne får mest ud af et foredrag. Henrik fik hele salen med, ingen "hang", da alle skulle have "det hele med"."
- Tove Grølsted Thomsen, Silkeborg Kommune

"Sprudlende og meget engageret foredrag."
- Ingelise Holländer, Køge Kommune, ITC

"Det var over al forventning."
- Lilly Pedersen, Frederikshavn Kommune

"Det virkede rigtig godt og deltagerne var begejstrede. Henrik leverede et godt grundlag til det videre arbejde og gjorde det spændende, morsomt og levende."
- Henrik Carlsen, 3F

"Vi har selv evalueret på vores arrangement, og Henrik Krogh har fået rigtig mange rosende ord. Han var virkelig sjov, og samtidig havde han nogle gode budskaber og redskaber."
- Katja Mickley, Assens Kommune

"Super relevant lige der hvor vi er som afdeling."
- Claus Morten Larsen, LEGO

"Oplægget var super, og Henrik havde i høj grad tilpasset det vores ønsker, idet det var 2. gang, vi brugte ham i en konkret sammenhæng."
- Anne Lemcke, Viborg Kommune, HR og Kvalitet

"Et meget intenst og sjovt foredrag som alle i vores gruppe kunne bruge til noget."
- Helle Dromph, Novo Nordisk A/S

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere