Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Henrik Krogh

Stressekspert, ledelsesrådgiver og forfatter af flere bestsellere
Henrik Krogh har en særlig evne til at videreformidle sin viden og sine værktøjer på humoristisk og jordnær vis. Han formår altid at forklare komplekse problematikker og indviklet hjernekemi, så hele publikum forstår stoffet og kan bruge den nye viden og de nye værktøjer, så snart de forlader foredraget. Kom med til Henrik Kroghs underholdende, lærerige  og tankevækkende foredrag om trivsel, stress og det at være langtidsfrisk.

Henrik Krogh er kendt for sin evne til at kunne begejstre vestjydere, der lige har spist. Han er også anerkendt som stresseksperten, der om nogen har været bidraget med nye metoder og værktøjer til at forebygge stress og øge trivslen på i de danske virksomheder. For eksempel var han den, der for 12 år siden introducerede begrebet ’langtidsfrisk’ i Danmark.

Med sine 30 års professionelle erfaring har Henrik Krogh holdt over 2000 foredrag. Han har blandt andet rådgivet organisationer som DR, SAS, Novo Nordisk, Odense Arrest, Hærens Operative Kommando, Demenscenter København og Coca-Cola. Han er forfatteren bag bestselleren ”Fra overlevelse til overskud” og ”Fra battlemind til Safemind”, der fik hele seks stjerner af Berlingske Business.

Henrik Krogh er hovedkilden på den første bog i Skandinavien om sammenhængen mellem ledelse og stress, som udkom i 2002. Han blev dengang brugt som blandt andet ekspert af DR på serien “Stress den moderne syge”. Han er desuden blevet brugt som ekspert på DR’s “Ha’ det godt”-magasinerne om at være langtidsfrisk og om at forebygge stress. DR magasinet PENGE fulgte i 2010 Henriks projekt i Odense Arrest om at angribe sygefravær fra en ny vinkel ved at sætte fokus på dem, der næsten aldrig er syge.

Henrik holder sine foredrag ud fra strategien ”Humor, håb og handlekraft”. Han har konstant fokus på et vigtigt spørgsmål: Nogle kan holde til mere pres end andre, men hvad skal der til for, at de kan blive ved?

Forespørg på Henrik Krogh og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Henrik Krogh

Nyhed - Kernetrivsel - foredrag om langtidsholdbar arbejdsglæde

Hvad skal der til for at passe godt på dig under og efter en krævende tid? Det spørgsmål får du svar på i Henriks nye lærerige og underholdende foredrag om vejen til langtidsholdbar arbejdsglæde.

Erfaringerne fra 12 års fokus på langtidsholdbare mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs viser tydeligt et behov for en særlig viden om tre trivselstilstande: Den stærkeste, den vigtigste og den mest forløsende.

Få enkle værktøjer til at bruge den viden i praksis både på jobbet, og når du har fri. For når din kernetrivsel er høj, så kan hele verden bare komme an. Men når den er lav, bliver du kamptræt, og så kan hele verden vælte bare ved at få en gummiand i panden.

- Lær to enkle test til at sikre din kernetrivsel
- Kend faresignalet hvis din kernetrivsel daler
- Få styr på de tre vigtigste trivselstilstande
Forespørg på dette foredrag

Bestselleren - Fra overlevelse til overskud - lær at stortrives og bliv langtidsfrisk

Bedst som man er optaget af en opgave, angribes man bagfra af to nye. Den ene kommer på mail og den anden på mobilen. Så åbner der sig en lem i loftet, og ned på skrivebordet dumper en organisationsændring. Hjemme overfaldes man frontalt af to børn, mens partneren indkalder til planlægningsmøde i samtalekøkkenet. Der er ikke noget at sige til, at mange oplever livet som ren Kung Fu!

Alligevel er der en gruppe mennesker, som på trods af krævende og belastende jobs stortrives midt i travlheden. Deres personlige overskud er stort, og deres livskvalitet er høj – det er dem, der kaldes for de langtidsfriske. Hvordan gør de? Og måske vigtigst af alt – hvad kan vi lære af dem?

- Lær kraftfulde teknikker og trivselsstrategier, der giver dig mere overskud.
- Bliv inspireret af cases fra det virkelige liv.
- Få den nyeste viden om trivselsstoffer i hjernen.
Forespørg på dette foredrag

Fra battlemind til safemind – foredrag om stress, trivsel og motivation - coronaopdateret

I tilstanden battlemind har du nogle ekstra gear til at klare ekstraordinære udfordringer på jobbet, og når du har fri. Her er din hjerne i samme tilstand som hos soldater i krig, brandfolk i aktion eller jordemødre under en kompliceret fødsel. De stærkeste stresshormoner giver dig midlertidige superkræfter, og de kraftigste trivselsstoffer hjælper med at bevare motivationen og holde humøret oppe i en krævende tid..

Under og efter battlemind har du brug for en særlig grundviden og en ekstra værktøjskasse. Det viser undersøgelser af langtidsfriske mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs. For alle kan komme op i de ekstra høje gear, men det er ikke kun soldater, der efter en krig kan have udfordringer med at komme helt ned i gear og i safemind igen. Det kan mange andre faggrupper også efter ekstraordinære udfordringer.

- Lær om dine ekstra gear og tilstanden battlemind.
- Få indblik i den nyeste hjerneforskning om trivselsstoffer.
- Bliv opmærksom på dine trivselstegn og dit trivselssprog.
- Hør tankevækkende cases fra det virkelige liv bl.a. brandfolk fra 9/11.

Forespørg på dette foredrag

Mere information om Henrik Krogh

Referencer:

"Kompetent, inspirerende, levende og underholdende - Henrik forstod virkelig at fange vores opmærksomhed. Vi gik alle derfra med en god og brugbar viden i en opløftet stemning."
- Lise Sinding, Center for Socialt Udsatte

"Henrik har en enestående evne til at kunne fortælle om komplicerede emner på en ikke-akademisk måde, så vi alle kan forstå det, og bruge det til noget, så snart vi går ud ad døren."
- Lars Green, adm. direktør, Novo Nordisk Corporate Finance

"Henrik Krogh er absolut en af Danmarks bedste entertainere med et informativt show i verdensklasse. 6 stjerner på en skala til 5."
- Jimmy Gørtz, Director Human Resources, SAS Ground Services Denmark A/S

"Henrik er en af de få, der kan begejstre en samling vestjyder, der lige har spist."
- Koncern HR, Arla Foods

"Henrik Krogh er utrolig levende og inspirerende. Dygtig formidler - får alle med. Det satte et mærkbart aftryk hos alle i salen. Vi fik alle noget med hjem uanset hvilket niveau vi var på ift. viden om emnet. Stor ros og anerkendelse. Vil klart anbefale foredraget til andre virksomheder."
- Marianne Schütze, Multidata A/S

"Fantastisk inspirerende, humørfyldt, engageret, energiladet, brugbart, interaktivt, informativt, personligt og med en god portion selvironi. Virker desuden, som om Henrik Krogh har viden og passion nok omkring emnet til minimum 20 timers foredrag! Man kan mærke, at han brænder for sagen, han er jo næsten ikke til at stoppe igen! :-) - Fedt, også, med personlig opringning fra Henrik."
- Vibeke Juul Nielsen, Carletti A/S

"Foredraget var fuld af energi og Henrik er meget professionel. Det har det hele og passede godt til vores målgruppe - facts, humor og lethed. Og så smitter Henrik på en positiv måde og man får noget med hjem at tænke over. Dejlig oplevelse."
- Ditte Brændgaard, Fredensborg Kommune

"Vi havde 300 medarbejdere med til 3 foredrag med Henrik Krogh. Har fået gode tilbagemeldinger på det - de har haft en lærerig og spændende dag med Henrik Krogh. Han leverer varen og ved hvad han taler om! Fantastisk levende og det er nu flere måneder siden første foredrag i Varde Kommune, og det er mit indtryk, at det absolut ikke er glemt endnu!"
- Heidi Birkler, Varde Kommune

"Henrik talte lige ind i de kommunale lederes og tillidsvalgtes verden. Hans facon er sjov - man bliver underholdt, men på en meget begavet måde. Det er jo ikke nyt, at vi altid skal se på det positive, men Henrik tvister de kendte dagsordener, så man bliver bragt videre og får nogle øjenåbnere."
- Anne Lemcke, Viborg Kommune

"Henrik Krogh er en fremragende formidler og foredragsholder, som åbnede medarbejdernes øjne op for en masse spændende vinkler på balance og sygefravær. Endda med en så underholdende form, at vores medarbejdere blev fyldt med energi og næsten græd af grin!"
- Lars Axboe Graversen, Region Syddanmark

"Henrik begejstrede en række controllere som arbejder inde for Erhvervsskoleverden og hans emne var meget relevant syntes de fleste. Vi har selv en evaluering af vores arrangement og Henrik scorede top karakter."
- Kirstine Linhart Mortensen, Selandia, Center for Erhvervsrettet uddannelse

"Det er svært at sige andet end, at det var et fuldstændig fantastisk indlæg på vores Projektdag 2010."
- Charlotte Cordua, Mannaz A/S

"Henrik er en mønsterforedragsholder. Fantastisk morsom formidling af et budskab med substans."
- Carsten Ammitzbøll, Odsherred Kommune, HR og Personale

"Henrik har en fantastisk evne til at kode sig ind på sit publikum - han retter til og fangerbe dem. Han giver utroligt meget af sig selv - og man kan se at han brænder for det han fortæller. Vi fik en rigtig god aften sammen med ham - han satte mange gode vinkler på nærvær / langtidsraske - som vi kan bruge videre frem."
- Kathe Storm, Ældreplejen i Odense

"Et dejligt livsbekræftende foredrag - med både humor og alvor. Mange af tilhørerne kunne nikke bekræftende og genkende situationer fra egen hverdag."
- Babcock & Wilcox Vølund

"Humoristisk, god til at opfange stemningen, gode historier til at opsummere pointer i foredraget. Bruger dagligt både privat og arbejdsmæssigt de små pointer - såsom at trække vejret ordentligt - at sige gode ting i stedet for dårlige/negative ting til sig selv."
- Camila H Bang, Syddjurs Kommune, Natur og Vejservice, Materielgården i Ebeltoft

"Tusind tak til Henrik Krogh fordi han kunne træde til med så kort varsel. Har kun ros og vil helt klart anbefale Henrik som foredragsholder til andre firmaer. Henrik formåede at gøre materialet interessant og inspirerende på en rigtig god og humoristisk måde og med eksempler som alle kunne relatere til. Ikke mindst var det rigtig godt at få brugbare værktøjer og gode råd med hjem."
- Annette Holm Nielsen, Dansk Brand og sikringsteknisk Institut

"Henrik Krogh fangede sit publikum lige fra første minut. Han var meget engageret, levende, havde noget på hjertet og så var det hele krydret med en god portion humor. Super foredrag. Vi var alle enige om, at tiden desværre gik alt for hurtigt!"
- Karsten Pedersen, Randers Realskole

"Et meget lærerigt, brugbart og morsomt arrangement med Henrik Krog! Alle var begejstrede og havde taget meget noget med hjem. Mange af os "boblede" og måtte fortælle familie og medarbejdere om de nye måder hvorpå man kan betragte friskhed og sygdom."
- Elna Madvig, Bornholms Regionskommune

"Det var et helt forrygende foredrag...nærmest stand-up-show. Vi blev underholdt i samtlige 90 min."
- Henrik Terp, Mariagerfjord Kommune, Det Lokale Beskæftigelsesråd

"Fantastisk balance mellem humor og alvor (viden)!! En rigtig god afslutning på vores konference."
- Mia Tjerrild Jakobsen, Aabenraa Kommune

"Henrik ramte lige i øjet i forhold til vores tema. Attraktive arbejdspladser i en forandringstid, hvor langtidsfriske er en vigtig ressource."
- Dorthe Jensen, Næstved Kommune

"Jeg har netop fået evalueringen af dit oplæg i hånden. Dit indlæg ligger på 4,95 på en skala op til 5. Det var i medarbejdernes øjne helt tydligt outstanding – tak for det."
- Jakob Sønderskov Weber, Region Syddanmark, Regional Udvikling

"SUPER, PERFEKT, SAD LIGE I SKABET."
- Tina Ellesgaard, Allerød Kommune

"Fantastisk formidler med stand-up komik, reelle fakta og selvhjælpsmetoder i tilpas doser. Desuden meget imponerende at Henrik er i stand til at underholde i to timer uden manuskript."
- Line Yde Søndergaard, Lolland Kommune

"Henrik har en fremragende evne til at "nå" folk, om emner der påvirker det daglige arbejdsliv. Han har en behagelig måde at formidle stoffet på - krydret med eksempler og god humor. Foredraget langtidsfrisk og langtidsholdbar et er rigtig godt foredrag, der giver stof til refleksion, og en masse redskaber, der er anvendelige."
- Sanne Aaskov, Greve Kommune, Center for dagtilbud

"Underholdende og inspirerende. At tage udgangspunkt i noget alle kan nikke genkendende til, tilsat humor og selvironi, gjorde at alle fik en rigtig god oplevelse."
- Jan Lagoni Jacobsen, Vorbasse skole

"Det var indholdsmæssigt godt og ramte præsist, det vi havde aftalt. Dejligt med en blanding af humor, viden og ting til at tænke nærmere over - noget man selv kan gøre."
- Anne Margrethe Jørgensen, Gladsaxe Kommune, Dagplejen Nord

"Underholdende og indsigtsgivende, Henrik har en imponerende evne til at fastholde tilhørernes opmærksomhed og til at tilpasse foredraget efter målgruppen."
- Lisbeth Madsen, Region Syddanmark, Regionshuset

"Det var rigtigt godt - underholdende og gav samtidigt stof til eftertanke."
- Hanne Skjerning, Århus Kommune, Lokalcentrene Frederiksbjerg

"Det var forrygende, og Henrik havde en god fornemmelse for, at sætte fokus på netop den erhvervsgruppe han stod overfor. Selvfed humor og alvor - mange refleksioner efterfølgende og gode gab og måske færre roterende grilkyllinger den nat??"
- Elsebeth Johannsen, Dagtilbud Hasle

"Et spændende foredrag som fik sat fokus på hverdagens helte i en tid, hvor arbejdslivet på en og samme tid er udfordrende, spændende og tilmed kan være en stressende faktor."
- Pia Schmidt, Faaborg-Midtfyn Kommune

"Vi havde en rigtig god aften i selskab med Henrik Krogh. Vi fik i allerhøjeste grad rørt lattermusklerne. Han er fantastisk til at formidle budskaber på en sjov måde."
- Henriette Kramer, Odense Kommune, Hyldestenten

"Meget positiv tilbagemelding fra deltagerne. Et meget inspirerende foredrag."
- Pia Nielsen, Vejdirektoratet

"Henrik formåede at ramme plet og favne målgruppen."
- Anne Torp, Odense Kommunale, Ældreplejen

"Tak for et godt foredrag, der også indeholdt humor. Henrik kom og var meget oplagt og var god til at opsnappe "stemninger" i salen. En god ting var at henrik vidste besked med vores efterfølgende foredagsholdere og kunne lægge "spor" til dem. Meget fint."
- René Schouw, Skolelederforeningen i Københavns Kommune

"Vi var meget begejstrede for Henrik Kroghs foredrag omkring stress. Det er fantastisk at han formår at holde et oplæg i næsten to timer uden at bruge en eneste PowerPoint, og samtidig holde folks opmærksomhed. Vi kan varmt anbefale Henrik Krogh som foredragsholder."
- Line Lindberg, Herlev Hospital, Sundhedsudvalget

"Lærerigt og morsomt."
- Tina Mikkelsen, Vejle Kommune, Teknisk Forvaltning, Drift og Anlæg

"Relevant stof. God formiling og underholdende med god humor."
- Lidi Nielsen, Jobcenter Rebild

"Henrik var meget professionel og bød på mange gode budskaber. Han var til stor inspiration for vores ledere, og så var han mildest talt hylemorsom. Jeg har ikke oplevet så stor tilfredshed fra vores målgruppe før."
- Kirsten Brandenborg, Odense Kommune, Ældre og Handicapforvaltningen

"Henrik er super god og meget levende i sin formidling!"
- Sanne Peitersen, Vasac Slagelse

"Henrik formidlede budskabet på en god og underholdende måde."
- Christina Knakkergaard, Roskilde Kommune, Børn og Kultur

"Spændende, levende og vedkommende."
- Mette Elsig, Gladsaxe Kommune, Børne- og Kulturforvaltningen

"Vi syntes det var et meget livligt, underholdende, humoristisk og inspirerende foredrag, hvor vi fik en masse gode værktøjer, som vi både kan bruge privat og på arbejdet. Henrik var meget nærværende og levende i sit foredrag og han havde "skræddersyet" det godt, så det var relevant for vores faggruppe."
- Mimi Paustian Hummelmose, Steno Diabetes Center A/S

"Levende, konstruktivt og inspirerende."
- Evy Grønvall, Finansforbundet

"Det var et rigtig godt og givtigt foredrag. Henrik var god til at tage emner frem fra vores hverdag, og på den måde gøre eksempler og episoder genkendelige. Det er ofte med til, at deltagerne får mest ud af et foredrag. Henrik fik hele salen med, ingen "hang", da alle skulle have "det hele med"."
- Tove Grølsted Thomsen, Silkeborg Kommune

"Sprudlende og meget engageret foredrag."
- Ingelise Holländer, Køge Kommune, ITC

"Det var over al forventning."
- Lilly Pedersen, Frederikshavn Kommune

"Det virkede rigtig godt og deltagerne var begejstrede. Henrik leverede et godt grundlag til det videre arbejde og gjorde det spændende, morsomt og levende."
- Henrik Carlsen, 3F

"Vi har selv evalueret på vores arrangement, og Henrik Krogh har fået rigtig mange rosende ord. Han var virkelig sjov, og samtidig havde han nogle gode budskaber og redskaber."
- Katja Mickley, Assens Kommune

"Super relevant lige der hvor vi er som afdeling."
- Claus Morten Larsen, LEGO

"Oplægget var super, og Henrik havde i høj grad tilpasset det vores ønsker, idet det var 2. gang, vi brugte ham i en konkret sammenhæng."
- Anne Lemcke, Viborg Kommune, HR og Kvalitet

"Et meget intenst og sjovt foredrag som alle i vores gruppe kunne bruge til noget."
- Helle Dromph, Novo Nordisk A/S

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Henrik Krogh holder.

Foredrag med Rene Nielsen

Rene Nielsen

René Nielsen arbejdede som bankrådgiver frem til den 21. april 1991, hvor hans verden blev radikalt ...
Foredrag med Erik B. Jørgensen

Erik B. Jørgensen

Den danske eventyrer, Erik B. Jørgensen, har gjort militærkarriere i mere end et årti, herunder læng...
Foredrag med Thomas Mygind

Thomas Mygind

Thomas Mygind er en af landet mest erfarne og populære tv-værter. Samtidig med sin mediekarriere er ...
Foredrag med Josefine Campbell

Josefine Campbell

Med et foredrag med Josefine kan du være sikker på et godt arrangement. Josefine Campbell er en insp...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere