35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Henrik Tingleff

Autoriseret psykolog, faglig direktør i Mindwork og foredragsholder
Det ligger i menneskets natur, at vi konstant vil være klogere på os selv - og ikke mindst hinanden. Det er netop dét, Henrik Tingleff besidder en særlig evne til at gøre.

Henrik formår at bringe kompliceret psykologisk viden, avancerede neurale modeller og en dyb indsigt i mennesker og menneskehjernens udvikling og funktion ud af de støvede bøger, ud af psykologens kontor og ind i den helt almindelig hverdag, vi alle kender i dag. Sammen og hver for sig.

Henrik Tingleff er kendt som en dygtig og underholdende formidler, der navigerer professionelt og sikkert ved inspirationsdage, konferencer og kongresser og som med stor gennemslagskraft gør kompliceret, fagspecifik viden let tilgængelig – uanset målgruppen.

Henrik Tingleff er autoriseret psykolog og faglig direktør i Mindwork.

Her arbejder han med trivsel og forebyggelse i både offentlige og private organisationer, som sparringspartner for topledere og som coach for mennesker, der ønsker at genfinde balancen i hverdagen.

Henrik har sammen med Vibeke Lunding-Gregersen skrevet den storsælgende ”Hjernen på overarbejde - derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund”. Den første danske bog, der bringer de psykologiske teorier og videnskabelige data om menneskets evne til compassion ud i det moderne (arbejds)liv.

Forespørg på Henrik Tingleff og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Henrik Tingleff

Hjernen på overarbejde

Med udgangspunkt i deres aktuelle bog ”Hjernen på overarbejde. Derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund” præsenterer Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff årsagerne til og konsekvenserne af ubalance i menneskehjernen.

De stiller spørgsmål til, om den måde, vi sammen har indrettet vores moderne samfund på, er holdbar? Om vi er nået dertil, hvor menneskelige hjerner ikke længere kan følge med? Om vi kan blive ved med ukritisk at optimere, udvikle og forandre? Alt sammen uden at tage hensyn til den vigtigste ressource vi har: Menneskehjernen!

Foredraget beskriver, hvordan menneskehjernen er udfordret i det moderne samfund, hvordan vores trivsel, performance og balance påvirkes og hvilke omkostningerne det har både for den enkelte og for vores arbejdspladser og samfund.

Deltagerne får et fælles udgangspunkt for at forstå både egne og andres reaktioner samt konkrete og genkendelige eksempler på udfordret adfærd og kommunikation.

Vibeke og Henrik beskriver med udgangspunkt i videnskabelige data, hvordan compassion er en unik menneskelig egenskab og overlevelsesstrategi, der giver os en naturlig vej til at skabe trivsel og bæredygtig performance. Privat og professionel.

Afslutningsvis præsenteres deltagerne for nogle enkelte let tilgængelige gode råd og strategier til at give hjernen bedre arbejdsbetingelser i hverdagen. Sammen og hver for sig.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere