35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Ida Auken

Teolog, forfatter og politiker
På grund af det forestående folketingsvalg har Ida Auken pt. desværre ikke mulighed for at sætte foredragsaftaler i kalenderen.

Ida Auken (f. 1978) er uddannet teolog fra Københavns Universitet og har været medlem af Folketinget siden 2007. Ida er tidligere miljøordfører og formand for SF's miljøudvalg. I perioden 2011-14 var Ida miljøminister for SF, hvor hun arbejde for et mere bæredygtigt Danmark.

I dag er hun medlem af Radikale Venstre og ordfører for klima, energi, miljø, erhverv og IT. Ida er udpeget som en af Europas lovende unge politiske ledere og er kendt i både ind- og udland for sit arbejde med klima, cirkulær økonomi og ny teknologi.

Ida er desuden forfatter til bøgerne "Jesus går til filmen" og den seneste "Dansk", som blev udgivet i foråret 2018. Bogen "Dansk" handler om, hvad det vil sige at være dansk i den tid, vi lever i nu. Heri slår hun også fast, at de danske værdier må tilbage, og at vi skal stoppe med at undertrykke vores egen kultur.

Forespørg på Ida Auken og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Ida Auken

DANSK

Foredraget tager afsæt i Ida Aukens bog, "DANSK", som ønsker at sætte gang i en ny værdidebat. Ida Auken er nu rundt i landet for at tale med mange forskellige mennesker om, hvem vi er som danskere, og hvem vi gerne vil være. Samtidig ønsker Ida Auken at styrke samtalen mellem alle dele af samfundet. Vi har brug for at finde nyt fodslag for vores fællesskab mellem unge-gamle, by-land, højtuddannede og folk med kortere eller ingen uddannelse.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Ida Auken

 - 573,5 KB

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere