Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Ida Donkin

Læge og forsker - Fokus på misinformation på sundhedsområdet
Ida Donkin er læge og forsker og har gennem længere tid sat fokus på problemerne ved misinformation på sundhedsområdet.

Hun er forfatter til bogen ‘Sygt eller Sundt’, der forsøger at guide læseren sikkert gennem den ofte forvirrende og modsatrettede sundhedsinformation. Og i podcastserien ‘Sundhedsjunglen’ har hun som vært haft eksperter og politikere i debat om sundhedsområdet, særligt om den skadende mistillid mellem borgere og de sundhedsfaglige.

Ida er en trænet og stærk formidler på både skrift, film og radio. Hun har været finalist i DR2's PhD Cup og har vundet flere priser for sine videnskabelige foredrag. Hun er nuværende klummeskribent på Berlingske og en del af dagbladet Informations videnskabelige brevkasse, og hun benyttes endvidere som sundhedsekspert og debattør i de fleste større medier, herunder TV2 Nyhederne, Deadline og Go Morgen Danmark. Desuden er hun faglig redaktør og fast vært på SundhedsTV.

Ida Donkin holder foredrag for både virksomheder og private, og hun modererer sundhedsfaglige debatter med sikker hånd.

Forespørg på Ida Donkin og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Ida Donkin

Den usunde sundhed

Sundhed er populært, men flere og flere mister orienteringen om, hvad der egentlig er sundt og usundt. Men hvor skal vi søge hen for at blive klogere? Hvem har egentlig ansvaret for vores sundhed? Og hvem har ansvaret for, at det er den rigtige viden, vi får serveret? Ida ser skarpt på sundhedsområdets mange aktører, og guider gennem de største faldgruber i forsøget på at få sundhedsdebatten tilbage på sporet.
Forespørg på dette foredrag

Pas på dig selv

Mængden af sundhedsinformation er større end aldrig før, og det er svært at skelne mellem det fagligt baserede, de halve sandheder og sågar rendyrket misinformation. Lær at styre udenom de værste fælder, og få gode råd til at spotte de falske og skadelige sundhedsråd. Det kan være til gavn for både dit helbred, din tid og din pengepung.
Forespørg på dette foredrag

Er alternativ behandling noget for mig?

Hvornår er alternativ behandling et godt supplement, og hvornår skal man være mere påpasselig? Hvorfor kan det endda være risikabelt? Lær at skelne skidt fra kanel, kend dine rettigheder og brug den alternative behandling med god fornuft for at styrke din sundhed.
Forespørg på dette foredrag

Vaccinernes historie

Verdenssundhedsorganisationen, WHO, har netop udråbt vaccineskepsis som en af de ti største trusler for den globale sundhed. Og man frygter endda, at netop vaccineskepsis kan have vidtrækkende og ødelæggende konsekvenser for vores samfund. Men hvorfor er det så farligt? Hvordan er det nået så vidt, og kan vi vende udviklingen?
Forespørg på dette foredrag

Pas på Dr. Google!

Den nye medievirkelighed har givet os let adgang til viden såvel som synspunkter. Internettet svømmer over med (kendte og ukendte) selvudråbte sundhedseksperter. Det gør det sværere end nogensinde at finde frem til den nødvendige information og kan også vise sig farlig for os. Hør om internettet og de sociale mediers betydning for vores sundhed. Om kendisser, bloggere og youtubere, der agerer autodidakte sundhedsguruer, og om techgiganternes ansvar i en vaccinedebat der er løbet løbsk.
Forespørg på dette foredrag

Så fat dog, hvad jeg mener! (for sundhedsfaglige)

Viden, der ikke formidles, går tabt, men det er ikke let at omsætte detaljerede og specialiserede forskningsemner til forståeligt sprog for andre. Og endnu sværere er det at gøre det fængende og underholdende. I dette foredrag lærer du at komme ud over kanten med din forskning og din faglighed, hvad enten du vil formidle gennem foredrag, på skrift, lyd eller film.
Forespørg på dette foredrag

Ordstyring

Med en baggrund som læge og PhD indenfor grundforskning har Ida Donkin en særlig grundig kendskab til sundhedsdebatten, forskningen og det danske sundhedsvæsen. Ida er en scenevant og en dygtig formidler af kompleks stof. Har I brug en skarp og professionel ordstyrer eller moderator indenfor sundhedsdebatten, med at skarpt øje for formidling finder I næppe et bedre bud end Ida Donkin.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Ida Donkin

 - 61,7 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Ida Donkin holder.

Foredrag med Vincent F. Hendricks

Vincent F. Hendricks

OBS: Alle Vincents foredrag kan afholdes "levende" online! Vincent F. Hendricks foredrag bringer ...
Foredrag med Jørgen Lange Thomsen

Jørgen Lange Thomsen

Jørgen Lange Thomsen er professor ved Retsmedicinsk Institut ved Syddansk Universitet i Odense. Han ...
Foredrag med Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen

Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen

Hans Jørgen Nielsen, og Steffen Andersen har skrevet bogen "FARLIGT – hvordan de fodrer din frygt, o...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere