Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Imran Rashid

Tidl. innovationschef og speciallæge. Foredrag om digital udvikling.
Imran Rashid kaster i sine tankevækkende foredrag lys over konsekvenserne af den rivende digitale udvikling, der påvirker os alle sammen. Imran har en baggrund som speciallæge i almen medicin, som han i sine foredrag dygtigt kombinerer med sin brede erfaring inden for digitalisering og innovation.

I foredragene bliver du inspireret til, hvordan vi som samfund, som mennesker og som virksomheder kan udnytte digitaliseringen og dens muligheder og samtidig være opmærksomme på de faresignaler, der også følger med. Imran er i dag innovationschef i Danmarks største kæde af privathospitaler. Han forlod det offentlige sundhedsvæsen, fordi han var træt af, at lægeverdenen ikke fulgte med den digitale udvikling og et bureaukrati, der ikke ansporede til nytænkning.

Imran Rashid leverer nærværende og inspirerende foredrag, som er kendetegnet ved stor faglighed. Deltagere kan ikke undgå at blive inspireret af Imrans store interesse og forståelse for mulighederne ved den digitale udvikling. Særligt interesserer Imran sig for, hvordan den moderne teknologi påvirker vores fysiske og mentale sundhed. Han har gennem sin ansættelse som innovationschef været med til at lancere både nationale og internationale digitale sundhedsløsninger. Som læge har han desuden gennemført over 2000 forebyggende helbredssamtaler med ledere fra det danske erhvervsliv. Imran har dermed fået en hel unik indsigt i sammenhængen mellem ledelse og lidelse.

Imran Rashid er forfatter til bogen ‘SLUK - kunsten at overleve en digital verden’ (april 2017). En tankevækkende bog, der sætter fokus på, hvordan digitaliseringen konkret påvirker mennesker, og hvordan konstant opmærksomhed på vores telefoner og bearbejdelse af enorme mængder digital information påvirker vores fysiske og mentale sundhed. Med Imran Rashid får du en entusiastisk foredragsholder, der på baggrund af sine mangeartede erfaringer taler flydende forretningsudvikling, innovation og lægefaglighed.

Forespørg på Imran Rashid og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Imran Rashid

Sluk - kunsten at overleve i en digitaliseret verden

Her gennemgår Imran Rashid forudsætningerne, der er vigtige at kende til for at forstå, hvordan digitaliseringen konkret påvirker os. Han kommer desuden ind på, hvad der skal til for, at vi kan genvinde en større del af kontrollen over eget liv.
Forespørg på dette foredrag

Børn og den sunde digitalisering

I foredraget behandler Imran Rashid en af nutidens største bekymringer blandt forældre. Er de mange skærme farlige for børnenes hjerner? Hvordan undgår vi en sydkoreansk samfundsudvikling hvor det anslås, at 14% af teenagere er afhængige af digitale medier og spil? Hvad skal børn lære i hjemmet, for at de kan styre deres hjernes trang til dopamin? Og hvordan håndterer man det bedst muligt?
Forespørg på dette foredrag

De 6 trin til et familieliv i flow

I dette foredrag gennemgår Imran Rashid de seks trin, der er vigtige for at kunne genetablere et familieliv, som tager hensyn til de væsentligste behov hos alle medlemmer. FLOW-modellen er Imrans egen model for, hvordan det digitaliserede liv kan gribes an på en måde, der sikrer, at man prioriterer det, der er vigtigt, og i højere grad forpligter sig til det.
Forespørg på dette foredrag

Derfor er du blind passager i dit eget liv

De nyeste bevidsthedsteorier peger på, at vi er langt mindre bevidste om vores handlinger i hverdagen, end vi tror. Hvilken betydning har det for vores hverdag? Foredraget handler om, hvordan bevidstheden virker, og hvorfor viden betyder så lidt i styringen af vores adfærd. Derudover lærer du om den vigtigste menneskelige egenskab, du bør være opmærksom på, for bedre at kunne navigere i dit eget liv.
Forespørg på dette foredrag

Det menneskelige lederskab

Her bliver alle de faktorer, der spiller ind på menneskers evne til at præstere deres bedste, gennemgået. En essentiel viden for dig som leder, da du hermed bedre kan understøtte det menneske, du skal lede. Du får konkrete værktøjer, der gør det muligt at italesætte de ting, der er vigtige for dine medarbejderes produktivitet, uden at kompromittere deres privatliv.

Foredraget egner sig særligt til ledere og VL-grupper.
Forespørg på dette foredrag

Undgå disruption af virksomhedens medarbejdere

I virksomheders forsøg på at forholde sig til den teknologiske disruption, overses den største fare - medarbejdere tabes af synes, og det er i stedet dem, der bliver disruptet. Her gennemgår Imran Rashid principperne for sund digitalisering, hvor det menneskelige perspektiv bevares i det teknologiske kaos.

Foredraget egner sig til ledere, medarbejdere og gå-hjem-møder.
Forespørg på dette foredrag

At overleve i det grænseløse arbejdsliv

Med baggrund i tusindvis af helbredssamtaler med danske top- og mellemledere beskriver Imran Rashid de principper, man bør fokusere på, hvis man vil bevare sundhed i krop og sind. Imran gennemgår sin egen FLOW-model sammen med værktøjer, som kan sikre, at sundhed gøres til et dagligt grundvilkår.

Foredraget egner sig til ledere, medarbejdere og gå-hjem-møder.
Forespørg på dette foredrag

Sundere mennesker i sunde virksomheder

I mange virksomheder er sundhedsindsatsen ikke præcis nok til at understøtte medarbejdernes muligheder for at passe bedre på sig selv. Foredraget handler om de principper og konkrete sundhedspolitikker, som enhver virksomhed bør have fokus på, hvis medarbejderne skal hjælpes til bedre at kunne hjælpe sig selv.

Foredraget egner sig til HR-chefer og alle, der har interesse i et arbejdsmiljø, som virker sundhedsfremmende.
Forespørg på dette foredrag

Det vedholdende menneske

Imran Rashid punkterer i foredraget myten om, at viden er vejen til succes. Han demonstrerer gennem en række konkrete eksempler, hvorfor vi som samfund er nødt til at redefinere os fra at være videnssamfund til i stedet at have fokus på vedholdenhed, hvis vi skal overleve skyggesiderne ved digitaliseringen. Imran forklarer desuden, hvor i samfundet denne transformation skal finde sted.
Forespørg på dette foredrag

Digitalisering af sundhedsvæsenet

Teknologi finder i stigende grad vej ind i sundhedsvæsenet. Hvordan kan vi sikre, at vi ikke blindt implementerer teknologiske løsninger, men rent faktisk sikrer, at vi får et bedre sundhedstilbud? Imran giver konkrete eksempler på innovation og IT-understøttende redskaber og sætter herigennem ord på fremtidens patienter og det sundhedsvæsen, der bedst kan hjælpe dem.
Forespørg på dette foredrag

Det digitale fix

Findes ‘den digitale junkie’, eller er begrebet blot en myte? Hvad er de konkrete risici, som samfundet er nødt til at forholde sig til, hvis næste generation virkelig består af digitalt afhængige individer, der ikke er herre over deres eget liv? Hvordan kan vi som samfund undgå, at en hel generation bliver ramt af digitale følgesygdomme, der kan udvikle sig til en risikofaktor, som slår flere mennesker ihjel, end hvad overvægt, rygning og alkohol gør til sammen? Det er spørgsmål, som fremtidens samfund må tage stilling til, og som Imran Rashid i foredraget giver sit bud på.
Forespørg på dette foredrag

Når teknologien misbruger mennesket

Hvilke psykologiske faktorer spiller ind på designet af sociale medier og fænomener som nudging? Hvorfor er menneskehjernen sårbar overfor disse metoder? Det giver Imran Rashid en forklaring på. Konkret lærer du, hvordan teknologi i dag både kan anvendes og bliver anvendt til hacking af din hjerne, og ikke mindst hvordan du kan beskytte dig mod det.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Imran Rashid

Referencer:


"God balance mellem ny viden og "tingenes tilstand" i den digitaliserede virkelighed. Der var ingen løftede pegefingre (altid en risiko når det trods alt handler om at undgå overforbrug) men fornuftig oplysning."
- Lena Hardis, Køge Bibliotekerne

"Det blev en fin aften, hvor Imran Rashid stod på Lyng kirkes prædikestol og fortalte om det skrækscenarie al vor digitale tilgang til verden kan adstedkomme - men i kirken var der en forsonende læ! Og fra Rashids side en fin respektfuldhed."
- Susanne Charlotte Knudstorp, Lyng kirke, Fredericia

"Virkelig god service. Rigtig god koordinering og respons på vores forespørgsler i forbindelse med booking af Imran Rashid!"
- Mie Bentsen, Business Rebild

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Imran Rashid holder.

Foredrag med Vincent F. Hendricks

Vincent F. Hendricks

OBS: Alle Vincents foredrag kan afholdes "levende" online! Vincent F. Hendricks foredrag bringer ...
Foredrag med Nikolaj Sonne

Nikolaj Sonne

Nikolaj Sonne foredrag giver jer hele Danmarks teknologiske tænkehat. Han er kendt for sine skarpe h...
Foredrag med Ida Donkin

Ida Donkin

Ida Donkin er læge og forsker og har gennem længere tid sat fokus på problemerne ved misinformation ...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere