35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Jacob Beermann

Personlig træner og forfatter
Jacob Beermann er personlig træner som mange kender pga. hans mange gratis videoer og artikler om styrketræning, ernæring og sundhed.

Foruden sit arbejde som personlig træner lægger Jacob Beermann alle sine kræfter i sin landsholdsplads i styrkeløft 3-kamp (squat, bænkpres og dødløft).

I marts 2017 udkom Jacob Beermanns første bog, STÆRK, i samarbejde med forlaget People’sPress. Jacob Beermann har siden 2013 holdt over 100 foredrag om fordelene og ulemperne ved de utallige valgmuligheder vi har i livet. Han tilpasser altid sit budskab til publikum og har blandt andet løst forskellige typer af opgaver for kunder såsom Hærens Officerskole, Bodylab, Butcher's Garage, Flyvåbnet og Søværnet.

Forespørg på Jacob Beermann og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Jacob Beermann

Det er svært at frygte noget, man forstår

Dette foredrag er for dig, der gerne vil forstå hvad smerte er, og hvad du kan gøre ved det. Et oplæg for dig med kroniske eller tilbagevendende smerter – måske har du smerter i eksempelvis knæ, ryg eller skulder lige nu?

Arrangementet er også for dig, der føler dig utryg ved at lave bestemte bevægelser eller øvelser. Dig, der føler dig begrænset eller skadet. Efter at have deltaget vil du:

· Vide hvad smerte er og hvordan du skal reagere

· Have bedre kropsfornemmelse i forbindelse med øvelser

· Være godt på vej til at blive smertefri

I foredraget får du et indblik i hvad smerter er, hvorfor vi får dem og hvad vi kan bruge dem til. Formålet er, at forstå hvornår det er okay at træne videre og hvornår du skal give kroppen ro.

Vi vil blandt andet tale om den onde cirkel, som kan opstå i forbindelse med smerter. Det kan eksempelvis være, at du stopper med at lave bestemte bevægelser eller føler dig utryg for hvornår du laver "forkerte" bevægelser. Måske tænker du meget på hvad der kan ske, hvis du gør bestemte ting.

I foredraget vil du lære hvordan du kan sætte ind overfor dette og guide dig selv derhen, hvor du vil. Vi vil også fortælle om principper for behandling, der er understøttet videnskabeligt. Hvad ved vi virker og hvad tror vi virker - og hvor mange behandlinger bør du få?
Forspørg på dette foredrag

Stærk

I dette inspirerende foredrag tager Jacob Beermann afsæt i sin bog Stærk, og giver dig en grundig introduktion til, hvordan man styrketræner bedst og får de resultater du drømmer om.

Jacobs holdning til træning er, at det ikke behøver at være svært at komme i form. Det kræver blot den rette indsats og ikke mindst tålmodighed. I foredraget her giver Jacob sine bedste tips videre, så du slipper du for at begå samme fejl som så mange andre, og du får samtidig al den viden der skal til for at komme godt i gang - uanset om du er garvet eller nybegynder.

Et oplagt foredrag til organisationer, foreninger, sportsklubber og alle andre, der interesserer sig for styrketræning.
Forspørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere