35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Jakob Stegelmann

Forfatter, foredragsholder, redaktør, filmanmelder og tv-vært.
Jakob Stegelmann har i mere end 40 år beskæftiget sig med film og filmanmeldelser, typisk i den mere nørdede genre, men efterhånden som folk har taget det til sig mere og mere i mainstreamgenren. Siden 1989 har Jakob været vært på Troldspejlet, hvor han også har beskæftiget sig med anmeldelser af tegneserier, spil og en masse andet i den kulørte kulturgenre.

Med sin helt egen tilgang til populærkulturens univers forstår Jakob at sætte emner som tegnefilm, science fiction og computerspil på dagsordenen, så tilskuerne både bliver klogere på, hvad der rører sig i de kreative hjørner, men også føler sig underholdt. Jakob Stegelmanns nysgerrige og åbne tilgang til nye udgivelserne, og hans formidable formidlingsevne har givet ham en stor fanskare blandt børn og voksne (og dem indimellem) og adskillige hædersbevisninger.

Forespørg på Jakob Stegelmann og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Jakob Stegelmann

Mit liv som Nørd

Jakob Stegelmann fortæller i dette foredrag om sit forunderlige liv som nørd. Kom og hør hvilke film, bøger, spil og tankesæt, der har været med til at forme ham og, hvordan de også har været essensen af hans virke og formidling – og dermed også været med til at forme alle os andre til ægte nørder. Jakob Stegelmann tager os med vanlig lune og humor med ind i nørdernes underfundige verden. Kom med på en rejse fra de allerførste tegnefilm til den allernyeste digitale underholdning.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere