Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Jens Arentzen

Skuespiller, manuskriptforfatter, instruktør og en af landets mest benyttede foredragsholdere.
Jens Arentzen underviser på samtlige elevskoler i Danmark, på Filmskolen og på DR. Jens er mest kendt som skuespiller, og har bl.a. spillet med i "Matador" og "Een gang strømer". Udover sin skuespillerkarriere er Jens instruktør og medforfatter til en række danske film - heriblandt "Flamberede Hjerter".

Jens er en af landets bedste formidlere af kommunikationredskaber, skuespilsteknikker og redskaber - både indenfor skuespillerfaget, hvor han i den forbindelse har udgivet ”Skuespillerens Værktøjer” men også til virksomheder og organisationer, når det drejer sig om intern som ekstern kommuikation.

Et foredrag med Jens er en oplevelse, som du aldrig glemmer! Hans foredrag er indlevende, enormt underholdende og fyldt med energi.

Forespørg på Jens Arentzen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Jens Arentzen

Barnet, byen og verden

Dette Jens Arentzen foredrag henvender sig særligt til belastede og indelukkede børn, unge og voksne og til de mennesker og det samfund, der skulle have set og grebet dem.

Der sidder mennesker i Danmarks afkroge og venter på, at livet rigtigt skal begynde, og mennesker, der er gået ned med stress på grund af arbejdspres. Der er ledere, der er bange for sine medarbejdere, og de kan knap stille sig op foran mængden uden power points. De forsøger at løse det ved at træne triatlon - det skulle eftersigende gøre dem robuste. Der er børn, der både er forladte, alkoholikere og bandemedlemmer, allerede inden de er fyldt 12 år, og der er børn, der køres i klapvogn indtil de er 7. De har ikke lært at håndtere konflikter, og deres eneste ven er en iPad.

Det moderne samfund er komplekst og mangesidet, og det er blevet utrolig specialiseret. Den ene afdeling ved ikke, hvad den anden afdeling gør, og medicinen er efterhånden blot: ”Du skal bare ringe, hvis der er noget”, 7 goder vaner, Enneagrammet og ”Ansvaret for egen læring”. Det væltes om sig med buzz words, hvor det ene er bedre end det andet - samskabelse, mentalisering, anerkendelse og ”den gode relation”. Men er vi egentlig inde ved kernen i menneskelivet?

Jens Arentzen vil inspirere omsorgsfolket, SOSU’er, lærere, pædagoger, forældre, psykologer, læger, sygeplejersker og socialrådgivere til at se, at når personen foran dem har det svært, så er det faktisk ofte hans eller hendes baggrund med manglende berøring og opmærksomhed, da han eller hun var spæd, der er årsagen til vreden, selvskaden eller til, at personen blev ’den stille type'.

Foredraget tager afsæt i Jens Arentzens bog af samme navn.
Forespørg på dette foredrag

Matador, det du ikke så! - Få et nyt syn på serien

Glæd jer til et kærligt, underholdende og inspirerende foredrag, hvor Jens Arentzen forklarer den menneskelige eksistens og dennes udfordringer, ses igennem tv-serien Matadors briller.
Jens Arentzen der i Matador spillede den voksne Ulrik Varnæs, fortæller om dét, han oplever er det unikke ved “nationalklenodiet”. I foredraget fortæller Jens, hvorfor Erik Balling har fået den anderkendte plads i danske film og tv-serier, som han har fået. Du vil opdage, hvilke metoder, der blev brugt til at skabe indlevelse i seriens personer. Du vil få en rundtur i den teknik, der blev benyttet, og som er det afgørende, når vi sidder og ser serien. Teknikken er blandt andet en af grundene til at vi ser den igen og igen.
I disse år tales der om, at skuespillerne netop ikke kan tale, ‘vi kan ikke høre, hvad de siger’. Den lyd kender vi ikke fra Matador. Det har to primære grunde, som Arentzen vil demonstrere: betydningen af en såkaldt ‘giraf’ og en læring i kunsten at tale, som ved gud kan blive for meget, så det lyder som Det Kongelige Teater i 1760, men mellemvejen, at det talte kan forstås, er en disciplin, der i de sidste generationer er noget, vi ikke har lært os.
Foredraget er for alle filmelskere, Matador-elskere og mennesker, der er optagede af det relationelle; hvordan mennesker forvandler mennesker. Mennesker der måske selv er nysgerrige på, hvordan det kan være, at “vores familie” fik den udgang og udvikling, som slet ikke var, hvad vi havde regnet med.
Forespørg på dette foredrag

Kunsten at flytte dit publikum

”Kunsten at flytte dit publikum” er et sjovt, underholdende og værdiskabende foredrag, der har til formål at styrke kommunikationen i organisationen ved at gøre publikum i stand til at formidle vha. kropssprog, stemmeføring, nærvær og tilstedeværelse. Foredraget vil give publikum redskaber til at gennemføre kommunikation i organisationen i form af bl.a. konflikthåndtering, dynamiske og indlevende oplæg, salg og motivationssamtaler.

Foredraget er velegnet til bl.a. intern kommunikation i en organisation som hel- og halvdagskursus.
Forespørg på dette foredrag

Kusken og de tyve vilde heste

I dette foredrag demonstrerer Jens, på en sjov og bevægende måde, begreberne til forvandling. Formålet er, at vi som undervisere, kolleger, ansatte, kammerater, kærester og venner også får realiteter ud af vores ønsker om at ville de andres udvikling, men hvor det faktisk er en rigtig god idé, at vi begynder med os selv!
Forespørg på dette foredrag

Empati fører til vækst!

Empati er den faktor, der kommer til at skabe fremtidens vækst, da empati medfører og skaber fantastiske resultater – forretningsmæssigt såvel som personlighedsmæssigt!

I foredraget vil Jens tydeliggøre hvilket mægtigt værktøj, man selv kan blive i mødet med et andet menneske - hvad end det er sin kollega, sit barn, sin ansatte osv. I foredraget vil Jens begejstre, bevise og motivere gennem nemme øvelser og værktøjer, som man kan benytte til at skabe empati til at motivere andre i forhold til bl.a. præsentationer, forhandlinger og møder.
Forespørg på dette foredrag

Teambuilding og peptalks

”Teambuilding og peptalks” fungerer både som foredrag, kurser, workshops, motivation og teambuilding, hvor deltagerne vil få en helt speciel oplevelse med masser af inspiration til teams, hvor man bl.a. bliver bevidst om rollefordelingen i grupper samt egne styrker og svagheder.

Kan variere fra 2 timer og op til 3 dage alt efter ønske.
Forespørg på dette foredrag

En skæv opvækst

Med udgangspunkt i Jens' egen opvækst i skyggen af en psykisk syg mor beretter han indlevende og gribende om ’skæve’ børn og unges reaktioner og forsvarsmekanismer. Jens går i foredraget helt tæt på, og leverer en oplevelse ud over det sædvanlige. Foredraget er både inspirerende, gribende og rørende, men hvor Jens formår at kombinere alvor og humor.

Foredraget er især velegnet til grupper, der arbejder med børn, unge og udsatte.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Jens Arentzen

Referencer:

"Vi havde en fantastisk oplevelse. 2000 mennesker var vilde med Jens Arentzen, og sluttede med stående klapsalver. Hans foredrag var utroligt medrivende og rørende, humoristisk og levende, så det mere end levede op til vore (meget høje) forventninger. Jens A. havde gjort sig den umage at sætte sig ind i det materiale, jeg havde sendt ham, så han ramte målgruppen 100 %. Vi takker!"
- Lisbet Haubro - Ballerup Kommune, Børn & Unge

"Utroligt godt foredrag - en dynamisk Jens Arentzen leverede foredraget med fynd og klem, og en god portion humor, og Jens Arentzen var ikke bleg for at drage sine egne personlige erfaringer ind....."
- Susanne Brandt - Personaleafdelingen, Ib Andresen Industri

"Fantastiskt sterkt og bevegende!!!!! Tilbakemeldingen fra alle deltakerne var at Jens Arentzen beveget oss alle sterkt. Vi tror at vi for alltid vil ha noe av hans budskap med oss videre i vårt arbeide. Han var også en varm og skjønn person å møte utenom hans forestilling.Gi ham mange hilsner og knuser fra oss og si at han vil alltid bli husket!!!! Takk til ham!! Det eneste vi var bekymret over var at han ikke rakk å få etriktig norskt julemåltid før han måtte dra tilbake til flyplassen. Vi håper han kom godt hjem til København."
- Kari Ziegler Madsen - Familesentert/Helseetaten i Mandal kommune

"Jens Arentzen holdt et forrygende fantastisk foredrag om det at være barn af en psykisk syg mor. Tilhørerne var en broget forsamling af medarbejdere fra Københavns Kommunes Socialforvaltning, som på forskellige måder arbejder med børn af mennesker med sindslidelser. Foredraget scorede højt i evalueringen - medarbejderne følte sig inspirerede og rørte af den personlige beretning. Foredraget gav også anledning til en god diskussion og rejste flere spørgsmål, som vi kan arbejde videre med i kommunen."
- Julie Rahbæk Møller - Københavns Kommune, Socialforvaltningen

"Fantastisk - han er bragende dygtig, og vi var alle meget optaget og betaget af hans evne til at ramme os dybt, og udfordre vores vanetænkning. En kæmpe tak til Jens Arentzen for hans energi, hans veloplagte og utraditionelle optræden, der kom til at fylde os med bobler i hele kroppen ;-)"
- Lotte Liljeqvist - Jobcenter Slagelse

"Jens Arentzen delte sine oplevelser på en meget personlig og nærværende måde, som rørte alle i forsamlingen på 400 mennesker. Han formåede at skabe et møde med hver enkelt deltager, - det var simpelthen umuligt ikke at forholde sig til hans budskab om at tage kontakt til de børn, som man møder i det daglige. Barnets perspektiv når mor eller far er psykisk syg blev levendegjort. Jens Arentzen formidlede sit budskab ind i den sammenhæng, som vi havde ønsket. Et fantastisk møde - intet mindre."
- Karin Oudshoorn - Børne- og ungeforvaltningen, Vejle Kommune

"Jens Arentzen formåede at udfordre os på en inspirerende og stærk kommunikativ måde. Der var helt sikkert nogle aha’er, der blev taget med hjem og forventlig også bliver brugt i det daglige arbejde og i dialogen med kolleger, samarbejdspartnere og kunder."
- Jan Bach Jensen - EnergiMidt A/S

"Jens Arentzen var meget veloplagt og havde på forhånd undersøgt noget om skolen m.m. Meget velforberedt. Det fungerede rigtig godt, at Jens A forinden havde bedt os reflektere over, hvad vi gerne ville have ud af hans besøg."
- Mette Grønvaldt - Gilleleje Skole, Gribskov Kommune

"Overraskende. Vedkommende. God blandig af humor og alvor. Skønt at slippe for PowerPoint! Jens Arentzen møder sit publikum på en måde, som man kun kan lade sig forføre og gribe af."
- Ruth Svop - Svendborg Erhvervsskole

"Jens Arentzen tog os alle med storm. Han trådte ind i lokalet med store armbevægelser men tog sig alligevel tid til at gå rundt og give hånd til alle deltagere. Han udtykker sig i billeder, og kropssproget kører non-stop, hvilket altsammen er meget underholdende."
- Anita Jahn - Brancheforeningen FAGA, Sekretariatet

"Det var en stor fornøjelse at lytte til Jens Arentzen, der på fornem vis gennem humoristiske historier og en dyb indsigt i mennesker og vores interaktion med hinanden formåede at koble sine personlige erfaringer til vores virksomheds nye markedsstrategi og profil på markedet."
- Lisbeth Larsen - FK Distribution

"Meget underholdende, inspirerende og meget mere. En super god aften. Et rigtig flot arrangement. Det er nogle af de kommentarer vores familier er kommet med."
- Jette Havløkke Markussen - Familieplejen Aalborg Kommune

"Jens kan virkelig anbefales. Han går lige i hjertet. Der var en rød tråd i hele foredraget og Jens er meget levende som person. Vi blev inspireret og klogere."
- Mette Krogh - Familie, Unge og Integration, Fredensborg Kommune

"Jens Arentzen var velforberedt og havde sat sig ind i, hvem han holdt foredrag for og hvad de arbejdede med. Super go´! Det er andet år vi har haft glæden og det var lige så godt i år som sidste år!"
- Anni Munch - Job og Kompetencecenter Vest, Holstebro Kommune

"Et imponerende menneske (Jens Arentzen) som på bedste vis fik flettet modtageren ind i foredraget."
- Kristian Stagis - EVU

"Vi havde selv lavet et evalueringskema udformet som skala-spørgsmål fra 1-5. Ritig mange giver Jens mere end 5 - ganske få giver mindre end 5. Altså en stor succes:-)"
- Karin Schwartz - SSP og Forebyggelse, Esbjerg Kommune

"Jens er ganske enkelt helt fantastisk. Han rørte tilhørerne på den helt rigtige måde. Og hold da helt k..., hvor han giver sig selv!"
- Preben Meyer - Niels Brock

"Meget nærværende og "tæt" på deltagerne på en respektfuld måde."
- Mette Pedersen - Assens Kommune

"Det har givet stof til eftertanke og ramte bredt til alle publikummer - stor tilfredshed fra alle vi har snakket med."
- Maria Sommerstedt - Næstved Kommune, HR-udvikling

"Jens Arentzen leverede simpelthen en fantastisk oplevelse til os. Han fik os alle "op af stolen", da han fortalte om dengang, han som dreng blev bange. Ja, vi mærkede det næsten fysisk, hvordan han måtte have haft det dengang. Han rørte os dybt, da han berettede om hvorledes han måtte tackle de alt for store krav i opvæksten. Og Jens Arentzen gav os noget til vore "hoveder", da han bad os huske det vigtige i kontakten med de borgere og børn, som vi forsøger at hjælpe. Hans måde at gå i dialog med deltagerne på ramte også plet, og var både rørende og humoristisk. Vi har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger på hans oplæg. Og vi er allerede begyndt "at spare sammen", så vi kan få lov til at opleve ham igen."
- Berit Juel - Odense Kommune, Psykiatriafdelingen

"Jens Arentzen er en meget levende og underholdende formidler - og helt klart med en seriøs kant. Og så bruger han sig selv og sine personlige forhold som eksempel undervejs og det er meget modigt af ham. Det åbner samtidig op for, at "publikum" gerne deltager aktivt i forestillingen."
- Bettina Ibsen - MAN Diesel & Turbo

"Rigtig godt og meget indlevende. Forstår virkelig at få forsamlingen med."
- Bente Glasdam - Københavns Energi

"Jens forstår virkelig at brænde igennem med sine enkle, men meget sigende budskaber."
- John Hansen - Tårnby Kommune

"Jens Arentzen var rigtig god og kom helt ind under huden på flere af os (mig selv inkl.), han brugte de oplysninger som vi havde givet ham i mail. Rigtig fint."
- Annegrethe Magnussen, Branchesektion Organisationer, HK Privat

"Fantastisk! Det ramte målgruppen meget, meget præcist! Vi fik alle noget med derfra, som vi kan bruge i vores hverdag hver især. Et par ord, der dækker oplevelsen: Rørende, tankevækkende, klogt, underholdende og sjovt!"
- Hanne Heebøll - Nyborg Kommune, Jobcenter Nyborg

"Jens Arentzen er fantastisk engageret og menneskeligt varm i sit oplæg. Hvor har han dog meget at byde på med SIT nærvær!"
- Søren Myrup - Ungdomsområdet, Holbæk Kommune

"Det var fremragende og passende som fod i hose til vores projekt om anerkendende kultur, der efterfølgende skulle introduceres. Vi bevægede os fra latter til tårer i øjnene og alle fik betydning af anerkendelse ind under huden, ikke kun som en forståelse."
- Jørgen Aanæs - Hvidovre Kommune

"Meget underholdende og ikke mindst en oplevelse at høre Jens Arentzen. Han er meget levende, og får virkelig formidlet sine budskaber."
- Anne Saabye Rønnow Jessen - Forsikringsakademiet

"Jeg vil blot lige give dig en tilbagemelding på vores arrangement i torsdags, som blev en succes takket være en meget nærværende og levende Jens Arentzen. Han giver sig virkelig 100% og formår at få deltagernes fulde opmærksomhed. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne - det er dejligt. Du må hilse ham mange gange og sige tak for et kanon-foredrag! :o)"
- Bettina Ibsen - Executive Assistants Copenhagen

"Jens Arentzen var levende og havde nogle gode budskaber/værktøjer, man kan tage med sig og bruge i dagligdagen."
- Birgitte Skaarup - Lederne

"Det var rigtig godt at blive kontaktet af Jens Arentzen før foredraget, så de gensidige forventninger blev afstemt på forhånd. Det betød bl.a. at han ramte målgruppen helt rigtigt."
- Hans Henrik Jørgensen - DGI Vestsjælland

"Evig gyldig filosofi om nærvær og stemning. Enorm energi i lokalet!"
- Johnny Jensen - Service & Support Forum

"Det var et godt foredrag, der fik publikum til at tænke. Jens forstår at være en del af salen og samtidig komme frem med sit budskab."
- Ulla Lyskjær - Forvaltningen Sundhed & Handicap

"Super godt og ramte lige i øjet. En god og energimæssig afslutning på vores temadag."
- Steen Bach - SSP & Forebyggelse, Esbjerg Kommune

"Det var en rigtig god oplevelse for alle i virksomheden, og vi har kun haft begejstrede tilbagemeldinger."
- Eva Skovbo - Patrade A/S

"Emnet var "kommunikation" - Vi havde en fantastisk opløftende oplevelse i Jens Arentzens selskab. Jens var alt det han "prædikede" - fuldt til stede i mødet, i nuet, nærværende, interesseret, engageret og "forstyrrede" os uafladeligt. Jeg gik derfra med lyst, mod og beriget. Og sådan er jeg overbevist om, at de fleste andre - om ikke alle - må have haft det."
- Gerda Mariager - Tech College Aalborg

"Jens' foredrag var interessant, medrivende, underholdende og provokerende. Ligesom vi havde ønsket det og meget mere til. Han formåede at sætte nogle vigtige tanker igang omkring betydningen af kommunikation mellem mennesker. Han var oplagt, forberedt, konstant på. I sin kontakt med publikum var han vedrørende og nærværende, egentligt et pragteksempel på sin egen "forkyndelse"."
- Louise Dhirani - Oberthur Technologies

"Jens Arentzen var underholdende og vedkommende - den helt rette til vores målgruppe og arrangement!"
- Rikke Kirkensgaard - Jobcenter Skive

"Vi var en mindre gruppe af trænere og frivillige, som deltog i foredraget og uanset alder og baggrund fik alle gang i tankerne. Formålet med foredraget var at skabe bevidsthed om den rolle man har eller kan have i børn og unges liv, når man arbejder i en idrætsforening - det formål blev til fulde opfyldt. Vi havde efterfølgende en rigtig god debat om nogle af de budskaber, som Jens Arentzen havde med, samt hvordan de kunne kobles på vores hverdag. Der er ingen tvivl om, at det på fremragende vis lykkedes Jens at give os input til det fremtidige værdiarbejde i klubben. Og det er ganske imponerende, at Jens kunne ramme så præcist ud fra kun ganske få stikord."
- Maj-Britt Mikkelberg - Herlev Svømning

"Jens Arentzen levede 100 % op til de ønsker til foredraget, jeg havde fremlagt. Det er altafgørende, at de foredrag jeg booker er tilpasset det emne der ellers arbejdes med i tilhørerskaren. Dette har Jens Arentzen på fineste vis levet op til hver gang. Han er fantastisk at lytte til."
- Malene Wendtland - Sygehus Himmerland

"Jens formår at levere budskabet vedkommende, levende og rørende på knap 1½ time. Vi var 180 kursusinstruktører, langt de fleste mellem 17 og 30 år, og ved evalueringen af hele weekenden, fik Jens Arentzen klar topkarakter."
- Lily Bahnsen - Det Danske Spejderkorps

 - 68,6 KB

 - 18,3 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Jens Arentzen holder.

Foredrag med Rune Strøm

Rune Strøm

Rune Strøm er en rutineret og kompetent formidler inden for konflikthåndtering og kommunikation. Han...
Foredrag med Tommy Krabbe

Tommy Krabbe

Tommy Krabbe er cand.mag. i kommunikation og har masser af projektledererfaring i rygsækken. Tommy k...
Foredrag med Marina Aagaard

Marina Aagaard

Marina er en af landets mest erfarne sundheds- og træningsformidlere. Motionsekspert for blandt andr...
Foredrag med Josefine Campbell

Josefine Campbell

Med et foredrag med Josefine kan du være sikker på et godt arrangement. Josefine Campbell er en insp...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere