35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Jens Blendstrup

Forfatter og foredragsholder.
Jens Blendstrup har altid digtet og allerede i folkeskolen gik han ofte amok i fristile, men gik i stå når der skulle analyser. Han debuterede i Hvedekorn i 1988 efter voldsomt pres fra sin promotor Lars Bukdahl, som fik overbevist den noget vrangvillig Poul Borum om, at Blendstrups titler var gode. Novellesamlingen ”Mennesker” i en mistbænk udkom i 1994, men Blendstrup mener selv, at hans egentlige forfatterskab først startede 5 år senere med romanen ”Dame til fornuftige priser”. Det var her, han begyndte at anvende humor for alvor.
Jens Blendstrup er betaget af mennesker, især fra den type kvarterer han engang boede i. Mindet, at huske tilbage, har altid optaget af Jens Blendstrup, selvom den bedste litteratur for ham ikke er selvbiografisk, men begge dele. Bogen om hans far, ”Gud taler ud” fra 2004, er stadig en central bog for Jens Blendstrup. Siden den har han kunnet skrive tættere på kernen, som han siger.
Hans forfatterskab tæller ”Mennesker i en mistbænk” (1994), ”Dame til fornuftige priser” (1999), ”Laterna vagina” (2000), ”Gud taler ud” (2004), ”Pludselig flæben” (2007), ”Toværelses med lykkelig udgang” (2008 - i samarbejde med Lars Gundersen), ”Bombaygryde i 2010”, ”Berlin – øjenvidnevariationer” (2012 - i samarbejde med Lars Gundersen) ”Luskefisefortællinger” (2014) ”Venedig – eller kunsten at fare vild” (2014 – i samarbejde med Lars Gundersen) og senest ”Slagterkoner og bagerkoner” fra 2016.

Forespørg på Jens Blendstrup og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Jens Blendstrup

Forfatterforedrag med Jens Blendstrup

Med en utrolig energi og charme tager Jens Blendstrup deltagerne med i sit litterære univers, gerne ud fra de sidste skud på stammen, men også andre værker kan komme til deres ret. Hør om inspirationen, processen, luskefiserne, Gud, Berlin, pludselig flæben, slagtekoner og bagerenker, faktaen og fiktionen.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Jens Blendstrup

Referencer:

"Jens er fantastisk og sjov som oplægsholder."
- Malene L.S. Thomassen

"Jens Blendstrup er en sympatisk, kreativ, atypisk og underholdende foredragsholder."
- Michael Lauridsen, Bornholms Folkebiblioteker

 

 - 84,9 KB

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere