35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Jesper Dahl alias Jokeren

Musiker og skuespiller. Foredrag om musik og karriere.
Jesper Dahl startede sin karriere som professionel rapper som 19-årig i Los Angeles, hvor ham producerede musik sammen med bl.a. Ice Cube og Eazy-E. I Danmark udgav han under pseudonymet, Den Gale Pose, flere anmelderroste albums, bl.a. "Definitionen af en Stodder" fra 2001. I 2003 kom han for første gang på gaden med sit eget album "Alpha Han", og samme år fulgte udgivelsen af hans samlede tekster i bogen "Storby stodder". Han debuterede desuden som skuespiller i 2006.

Jesper Dahl driver i dag eget pladeselskab, hvorpå hans andet album "Gigolo Jesus" er udkommet, og er fast klummeskribent for Berlingske Tidende.

Forespørg på Jesper Dahl alias Jokeren og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Jesper Dahl alias Jokeren

Q&A

Med udgangspunkt i sin egen karriere fortæller Jokeren om rejsen fra gadedreng i Hillerød til gangsterrapper i Hollywood og kendis i København.

Der er tale om et interaktivt foredrag, hvor publikums spørgsmål er med til at sætte dagsordenen. Kunstneren, Jokeren, og personen, Jesper Dahl, taler både om kokain og kildevand, optur og nedtur, fadervor og forholdet til gud, lyrik og gangsterrap og om at være kendt og anerkendt. Derudover er han ikke bleg for at give sit indspil i en dagsaktuel debat.
Forspørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere