35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Jesper Vollmer

Kok og foredragsholder. Foredrag om livsglæde.
Jesper Vollmer har i 10 år styret køkkenet som køkkenchef hos Dronning Margrethe. Den æra er nu slut, dels fordi han i flere år har gået med drømmen om at starte sin egen virksomhed Rå, men også fordi han i januar 2015 var så uheldig at brække nakken ved en ulykke på en familieferie i Thailand.

Ulykken gjorde Jesper delvist lam, men han har siden da trænet hårdt for at komme tilbage. Jesper er nået rigtig langt, men hans nye situation har også tvunget ham til at stoppe som køkkenchef for Dronningen. Til gengæld har han ført drømmen om Rå ud i livet. Rå er et koncepthus på Bornholm, der tilbyder både kurser, kogebøger, køkkenredskaber og andre madrelaterede produkter.

Jesper har været gift med Annette Heick i 15 år. De har to drenge Storm på 6 og Eliot på 11, og har boet på den svenske side af sundet de sidste 14 år. Gennem 10 år har Jesper desuden været køkkenchef for Dronningen og Prinsgemalen.

Forespørg på Jesper Vollmer og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Jesper Vollmer

Jeg lever

Hvad sker der med én, når ens livsgrundlag pludselig ændres på 3 sek.? Når alle ens prioriteter pludselig bliver nogle helt andre, end dem man havde for de 3 sek. siden? Og hvordan kan alle de hårdeste udfordringer man overhovedet har været udsat for gennem hele sit liv, pludselig virke som det rene ingenting…?

Det var præcis det, der skete for Jesper efter det sidste hovedspring han tog på ferien med familien i Thailand i januar måned. Kun rent held gjorde, at han ikke blev lam fra brystet og ned eller døde på stedet. Han brækkede nakken, og blev opereret i Thailand den samme nat. Pga. et meget positivt sind og en stor portion optimisme tænkte han allerede fra ca. 12 min. efter ulykken, at det hele nok skal gå.

Hør hele historien i dette bevægende foredrag.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere