Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Joan Ørting

Sexolog, kognitiv terapeut, life-coach og meditationslærer. Foredrag om sex og samliv.
Joan Ørting er kendt for at udfordre danskerne, hvad angår deres sexliv. Joan er uddannet sexolog, life-coach, kognitiv terapeut, meditationslærer og teaterinstruktør, og er en af Danmarks førende sexologer. Joan holder foredrag, kurser og workshops i hele landet, og udbyder private terapikonsultationer for både par og singler. I 2010 modtog hun One 2 Speak-prisen som foredragsholder indenfor temaerne livskvalitet og lykke.

Gennem en årrække har Joan været brevkasseredaktør på Ekstra Bladets sexbrevkasse, og skrevet bøgerne ”Ta’ mig”, ”Elsk dig selv og bliv elsket”, ”Vær åben – energi og glæde i parforholdet” m.fl. Joan har også medvirket i adskillige tv-programmer; heriblandt Hjemmefronten, Kom til middag, Kender du typen og Sexskolen på TV3. Derudover har hun haft en mindre rolle i filmen "Smukke dreng" og været vært på undervisnings-dvd’en "Sex-akademiet".

I 2006 oprettede hun Joan Ørtings Sexologuddannelse og Parterapeutuddannelse med bl.a. over 40 forskellige specieluddannede gæstelærere.

Forespørg på Joan Ørting og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Joan Ørting

De 5 erotiske sprog

Mange af os er forvirrede omkring vores seksualitet, og vi kan i perioder opleve manglende lyst, kedsomhed, tilpasning og frustration, uden at vi ved hvordan vi ændrer det.

I dette foredrag tager Joan Ørting fat på disse problemer og introducerer ”de 5 erotiske sprog”, som giver os en indsigt i, hvad der får os til at føle os forbundne og lystfyldte.

Med humor og stor indsigt gennemgår hun de 5 sprog og du vil få muligheden for at blive klogere på nøjagtigt hvad der tænder dig, og hvordan du kan formidle det på den rette måde.

I foredraget kommer Joan også ind på forskellen på maskulin og feminin essens. Hvad virker på det modsatte køn, hvordan kan vi heale hinanden gennem kærlighed og bevidsthed? Hvordan kan vi skabe mere tiltrækningskraft til hinanden?
Foredraget er en øjenåbner for mænd og kvinder i alle aldre.
Forespørg på dette foredrag

Pure love - kunsten at elske sig selv

Ægte kærlighed kommer indefra. Hele livet igennem skal du være sammen med dig selv. År efter år, uge efter uge, dag efter dag og time efter time er du i selskab med dig selv. Så hvorfor ikke gøre dig selv til din mest trofaste og kærligste ven. Når du har et varmt kærlighedsforhold til dig selv, vil du opdage hvor meget kærlighed, der pludselig kommer til dig udefra. Det du tænker om dig selv, vil du få igen - så hvorfor ikke gøre dette liv til en kærlighedsfest?

De fleste af os kritiserer hver dag os selv med tanker som: ”Jeg er ikke god nok, jeg er ikke noget værd, jeg er for tyk, de opdager sikkert snart, at jeg ikke er den, jeg udgiver mig for at være, jeg er for meget, jeg er for lidt, jeg er ikke, som de gerne vil have mig”. Tankerne er ikke sande. Tankerne kommer fra barndommen, og vil følge os hele livet, hvis ikke vi stopper dem nu. Vi fortjener at opdage, at vi er kærlighed. At vi altid har været det, og altid vil være det. ”Jeg elsker dig, præcis som du er. Jeg vil altid være hos dig og støtte dig i alle situationer. Du er min bedste ven, og jeg vil aldrig forlade dig”.
Forespørg på dette foredrag

Motivation, energi & arbejdsglæde

Positivitet, åbenhed og glæde har altafgørende indflydelse på arbejdspladsens succes. Oplev Joan Ørting for fuld udblæsning, når hun sætter fokus på vigtigheden af hjælpsomhed, god kommunikation og overskud – også i en fortravlet hverdag.

Foredraget bobler af ideer og konkrete fif til, hvad der gør henholdsvis kvinder og mænd glade, hvordan I fejrer succeser, og hvordan man bliver verdens bedste kollega.
Forespørg på dette foredrag

Villa, volvo og vovhund, men hvad med erotikken?

Drømmen gik i opfyldelse: Vi fandt den rette partner, købte et dejligt hus, og fik nogle søde børn, men hvor blev passionen og erotikken lige af? Og hvordan finder vi lysten midt i travlheden og hverdagens rutiner?

Joan fortæller i dette foredrag om, hvordan vi får prioriteret parforholdet, så den gnist, der var der engang, kan genoplives. Hun fortæller om forskellen på kønnene, og hvad der er vigtigt for begge køn, så de føler sig set og respekteret. Joan går i detaljer omkring sexlivet, og viser hvordan erotikken kan blive bedre og mere tilfredsstillende. Hun vil med masser af humor og energi komme med redskaber til at tale bedre sammen, elske bedre og i det hele taget have det sjovere.
Forespørg på dette foredrag

Vær åben – energi og glæde i parforholdet

Mange mennesker har en drøm om at leve lykkeligt til deres dages ende med en partner. Men det er de færreste, der er klar over, hvad det kræver – og endnu færre er villige til at yde det, der skal til. Ingen kommer sovende til et godt parforhold. Der skal tages ansvar for egen livsglæde og kommunikeres positivt og åbent om lyst, fantasier, behov og længsler. Hvad gør vi, når vi har fundet den rette partner, købt et dejligt hus, og fået nogle søde børn - men erotikken, passionen og intimiteten er forsvundet? Hvordan finder vi lysten til sex og til hinanden midt i travlheden og hverdagens rutiner?

Joan kommer i dette foredrag ind på, hvordan vi prioriterer parforholdet, så den gnist, der var der engang, kan genoplives. Hun fortæller om forskellen på mænd og kvinder, og hvad der skal til for at de føler sig set og respekteret. Hun vil med masser af humor og energi, komme med redskaber til at tale bedre sammen, elske bedre og have det sjovere sammen – resten af livet.
Forespørg på dette foredrag

De 5 kollegasprog

Konflikter, fnidder og misforståelser inficerer det gode arbejdsmiljø, suger energien og øger i værste fald sygefraværet – og ofte kan selv kunder og andre afdelinger mærke det.
Løsningen ligger i at kommunikere anderledes fysisk, mentalt og verbalt. Med eksempler fra arbejdslivet gennemgår Joan Ørting de 5 vigtige kollegasprog, og inspirerer både den enkelte og hele afdelingen/virksomheden til at kommunikere værdifuldt, positivt og gnidningsfrit.

Velkommen til et energisk, positivt og inspirerende foredrag, hvor resultatet både ses og mærkes med det samme.
Forespørg på dette foredrag

Har du lyst?

Et sprudlende foredrag om danskernes sex- og samliv, hvor Joan Ørting sætter fokus på vores adfærd - lige fra at vi forelsker os, til at vi begynder at lave om på hinanden. Joan har mange gode bud på, hvordan vi kan undgå de udmattende konflikter, sætte grænser og bevare vores egen selvrespekt. Hun elsker at inspirere os til at få mere saft, kraft, liv og lykke ind i soveværelset og i vores parforhold.

Forespørg på dette foredrag

Mere information om Joan Ørting

Referencer:

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Joan i dag. Hun tog eleverne med storm, og var en stor succes. Herligt!"
- Jane Winum Thomsen, Risskov Gymnasium

Joan Ørting - 32,1 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Joan Ørting holder.

Foredrag med Lotte Garbers

Lotte Garbers

Lotte Garbers er oprindeligt uddannet cand.merc.int. fra Handelshøjskolen i København. Lotte beslutt...
Foredrag med Nauja Lynge

Nauja Lynge

Nauja Lynge er grønlandsk/dansk forfatter, foredragsholder og debattør. Hun er sproguddannet på Hand...
Foredrag med Karen Fastrup

Karen Fastrup

Karen Fastrup har et anmelderrost forfatterskab bag sig og har modtaget adskillige legater fra State...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere